Teşekkür ederim canım benim hepimiz çok güzeliz maaşallahMaşallah çok güzelsinizzzz
Canım çok zayıfsın ondandır bir de iç karın vs onun etkisi de var bir de benim 3. Hamileliğim bunlarda etkiliyormuş kimi insandaYaa hepinizin göbüsü cikmis ne güzel bi de yok diyorsunuzben de çıkmadı daha ya 47 ile hamile kaldım hala aynı kilodayim
Bi de şeyi anlamıyorum canim mesela karın büyüse bile kiloda artış olmuyor millette de duyuyorum o nasıl oluyor kiCanım çok zayıfsın ondandır bir de iç karın vs onun etkisi de var bir de benim 3. Hamileliğim bunlarda etkiliyormuş kimi insanda
Valla bilsem canım hele kendimde hiç akıl sır erdiremiyorum deli gibi kusuyorum ne aldım ne verdim sabit . Bebek kilo alıyor dedikleri o herhalde bizden ona gidip dengeliyor mu artık bilemedimBi de şeyi anlamıyorum canim mesela karın büyüse bile kiloda artış olmuyor millette de duyuyorum o nasıl oluyor ki
OyyyyBuyrun minik karnım dermişimbaya baya çıkmış karnım günaydın bana
Merhaba kızlar ben de okuyup yazamıyordum mide bulantısı kusma vs zor geçiyor benim de10+4 olduk karnım çıkmış givi hissetmiyorum sadece alt göbeğim büyüdü o da iğnelerin etkisi yağlandırdı baya şükür iğnelerim bitti ama fitle devam ediyoruz bu hafta merakla bekliyorum perinatoloji için randevu alacağım ama nipt testi vs yaptırmayı düşünmüyorum. Yaptıran arkadaşlarımın inşallah sonuçları güzel ve temiz gelir
OyyyyE herkesin karnı çıkmış aslında bende bende mi tuhaflık var diye düşünüyordum
Yaa hepinizin göbüsü cikmis ne güzel bi de yok diyorsunuzben de çıkmadı daha ya 47 ile hamile kaldım hala aynı kilodayim
Hahahah canım ben zaten akşam yemeği yesem normalde de 5 aylık hamile gibi şişiyorum benim için çok normal bu göbekKız işte bizde sanıyoruz karnımız yok herkes diyo bende dahil göbek daha yok meğersem varmış
Kız anneni çağırmak lazım hepimize cinsiyet tayini için asılKız senin de çıkmıştır sen bizden büyüksün birde zayıfsın daha belirgin olması gerekiyorsen at karnını biz anlarız artık uzman olduk
Hahahah canım ben zaten akşam yemeği yesem normalde de 5 aylık hamile gibi şişiyorum benim için çok normal bu göbek
Kız anneni çağırmak lazım hepimize cinsiyet tayini için asıl
Ya inşaallah kuzum Salı günü gideceğim bakalımHe ya şıp diye anlardıama sen bence bu hafta öğrenirsin 15 haftalık oldun
Hahahah canım ben zaten akşam yemeği yesem normalde de 5 aylık hamile gibi şişiyorum benim için çok normal bu göbek
Ya inşaallah kuzum Salı günü gideceğim bakalımçok heyecanlıyım hislerim karmakarışık bir kız bir erkek Nub desen öyle bir kalkık bir inik rüyalarım apayrı doktor kız diyor ekranda pipi var
Hahahhahaha evet ya ben 77 kiloyum valla benim basen çok var canım sana çok benziyor bacaklarım . Zaten şuan benim toto göbekten daha çıkıkSepide de daha diyor niye kilo almıyor kız daha ne istiyorsun almıyon iştebizde mutfagın önünden geçsek kilo alıyoruz ulaaa hayat
Off salıyı sanki kendi bebeminkini öğrenicem gibi bekliyorumYa inşaallah kuzum Salı günü gideceğim bakalımçok heyecanlıyım hislerim karmakarışık bir kız bir erkek Nub desen öyle bir kalkık bir inik rüyalarım apayrı doktor kız diyor ekranda pipi var
Kanka göbeğim kocaman olsun istiyorumSepide de daha diyor niye kilo almıyor kız daha ne istiyorsun almıyon iştebizde mutfagın önünden geçsek kilo alıyoruz ulaaa hayat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?