Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhaba kızlar ben de okuyup yazamıyordum mide bulantısı kusma vs zor geçiyor benim de 10+4 olduk karnım çıkmış givi hissetmiyorum sadece alt göbeğim büyüdü o da iğnelerin etkisi yağlandırdı baya şükür iğnelerim bitti ama fitle devam ediyoruz bu hafta merakla bekliyorum perinatoloji için randevu alacağım ama nipt testi vs yaptırmayı düşünmüyorum. Yaptıran arkadaşlarımın inşallah sonuçları güzel ve temiz gelir

Yaa hepinizin göbüsü cikmis ne güzel bi de yok diyorsunuz ben de çıkmadı daha ya 47 ile hamile kaldım hala aynı kilodayim

Bi de şeyi anlamıyorum canim mesela karın büyüse bile kiloda artış olmuyor millette de duyuyorum o nasıl oluyor ki
Valla bilsem canım hele kendimde hiç akıl sır erdiremiyorum deli gibi kusuyorum ne aldım ne verdim sabit . Bebek kilo alıyor dedikleri o herhalde bizden ona gidip dengeliyor mu artık bilemedim

Merhaba canım hoşgeldin
İnşallah bir kaç haftaya toparlarsın Allah’ın izniyle

Yaa hepinizin göbüsü cikmis ne güzel bi de yok diyorsunuz ben de çıkmadı daha ya 47 ile hamile kaldım hala aynı kilodayim

Kız senin de çıkmıştır sen bizden büyüksün birde zayıfsın daha belirgin olması gerekiyor sen at karnını biz anlarız artık uzman olduk

Hahahah canım ben zaten akşam yemeği yesem normalde de 5 aylık hamile gibi şişiyorum benim için çok normal bu göbek

Sepide de daha diyor niye kilo almıyor kız daha ne istiyorsun almıyon işte bizde mutfagın önünden geçsek kilo alıyoruz ulaaa hayat

Ya inşaallah kuzum Salı günü gideceğim bakalım çok heyecanlıyım hislerim karmakarışık bir kız bir erkek Nub desen öyle bir kalkık bir inik rüyalarım apayrı doktor kız diyor ekranda pipi var

Canım rüyada kız çocuğu haberdir erkek çocuğun habercisi de olabilir ben kızım da erkek hissediyordum kız oldu bunlarda hiçbirşey hissetmiyorum inan ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…