Kaç kilo aldın aşko, ben almadım yaBen de 1.72 yim
Sen 60 kilo musun ohaKaç kilo aldın aşko, ben almadım yaeşimde baskı yapıyor sen yemiyorsun beslenmiyorsun diye, oysa dünyaları yiyorum, ona göre gece yatarken bile geviş getirmem lazım bide ben bulantım yok kusmam yok kilo veriyorum 60.35 şu an
Kanka o göbeği suyla çıkardım diyorum inanmıyorsunuzSen 60 kilo musun ohasen manken gibisin o boya o zaman.maşallah ben 70 im kız.2 kilo falan aldım sanırım.Mide bulantım olduğundan bastırmak için karbonhidrat çok tükettim
Evet ben daha 9cu haftayi yeni bitiyorum 11 ci haftada kan vericem ama sanirim panorama naterayi tercih edicem tup bebek sureci zaten yorucu geciyor simdi birde bununla üzülmek istemiyorum acikcasi dogruydu degildi diye genoksta bi cok kisinin anormal çıkıyormuş testleri sonrasinda amniyosentez yapilinca testler normal geliyormus amiyosentez zaten tehlikesi olan bisey hic onlarla yıpranmak istemiyorum insallah bebislerimiz sagliklidirEvet genoksla ilgili çok şikayet vardı ama genelde yerli firmalarda oluyormuş hatalar, ya fransaya giden yâda Amerikaya gidenler en iyisi. İnşallah canım, seninde güzel haberlerini bekliyoruz. 11.haftadan sonra kan verebiliyorsunuz fetal için
Oy oy oy yeni gördüm benmaşallah sana.Çok mutlu oluyorum bizi böyle görünce
Yok kız ben de basenliyim.Boyum uzun oradan yırtıyorum biraz
Kanka sen şimdi bana bakıp kendine kilolu deme yanlış olur, benim boyum zaten ortalamanın üstü 1.78o yüzden zayıf duruyorum
Ben de 1.72 yim
Kaç kilo aldın aşko, ben almadım yaeşimde baskı yapıyor sen yemiyorsun beslenmiyorsun diye, oysa dünyaları yiyorum, ona göre gece yatarken bile geviş getirmem lazım bide ben bulantım yok kusmam yok kilo veriyorum 60.35 şu an
Kanka o göbeği suyla çıkardım diyorum inanmıyorsunuz
Ben de aynıyım canım yalnız hissetmeyinAy kızlar bu arada ne kadar zayıfsınızzzzmayalacımla ben etine dolgun hatunlarız
Ben de aynıyım canım yalnız hissetmeyin
Kıymetli arkadaşlar merhaba,
Öncelikle tüm msjlari okuyamasamda SEPİDE geri dönmüşsün çok ama çok sevindim , inşallah hayatındaki her şey yolundadır sana çok dua ettik şimdi seni görünce çok mutlu oldum.
Mayala sağ olsun herkesin bilgilenmesine vesile oluyor ,kendimi iyi hissettikce ben de girip okuyorum.
Ne yazikki ben hala duzelemedim.Doktorum 1000 kişiden 1 kişide olur bu kadar yoğun bulantı dedi,en son kanser hastalarının kemoterapi tedavisi sonrası kullndgi ilaci içtim o da dört gün işe yaradı.
Hala devam ediyor ayakta duracak mecalim yok sürekli kusuyorm çok zorlanıyorum çünkü zaten normalde de ağrı esigim ve bağışıklığım düşük ve çok zayıfım .
Çok şükür okul stresi bitti yaz tatili geldi ,is derdi olmayacak rapor vs o da stres hep.
Hepinizden dua bekliyorum bulantılarım artık hiç geçmeyecek gibi geliyor ,tarifi yok gerçekten sabahlara kadar uykusuzum o kadar açım ama ne yesem cikiyo hem de midem hiç sindirmeden sürekli serum veriyolar.
Tek umudum 16. Hafta geçmesi geçmezse zaten 7. Aya kadar devam ediyormuş .
Bebeğim elhamdülillah iyi ,ama bu kadar fiziksel ve mental olarak yıpranırken ona da bişi olur diye kaygı bozukluğum başladı .Fetal DNA geçen hafta çarşamba yapıldı, heycanliyiz sonuç bekliyoruz.Doktorum emin olmamakla birlikte erkek hissettiğini söyledi tek istediğim sağlıklı olsun o da ben de
Hepiniz dualarimdasiniz iyi ki varsınız rabbim zorlukları kolaylastrsin
Amin kuzum inşaallahOy oy maşallahsağlıcakla gelsin minik mucizelerimiz inşallah
Ben de aynıyım canım yalnız hissetmeyin
Maşallah çok güzelsinizzzz
Canımmm tüm dualarımız seninle inşallah çok daha iyi olacaksınKıymetli arkadaşlar merhaba,
Öncelikle tüm msjlari okuyamasamda SEPİDE geri dönmüşsün çok ama çok sevindim , inşallah hayatındaki her şey yolundadır sana çok dua ettik şimdi seni görünce çok mutlu oldum.
Mayala sağ olsun herkesin bilgilenmesine vesile oluyor ,kendimi iyi hissettikce ben de girip okuyorum.
Ne yazikki ben hala duzelemedim.Doktorum 1000 kişiden 1 kişide olur bu kadar yoğun bulantı dedi,en son kanser hastalarının kemoterapi tedavisi sonrası kullndgi ilaci içtim o da dört gün işe yaradı.
Hala devam ediyor ayakta duracak mecalim yok sürekli kusuyorm çok zorlanıyorum çünkü zaten normalde de ağrı esigim ve bağışıklığım düşük ve çok zayıfım .
Çok şükür okul stresi bitti yaz tatili geldi ,is derdi olmayacak rapor vs o da stres hep.
Hepinizden dua bekliyorum bulantılarım artık hiç geçmeyecek gibi geliyor ,tarifi yok gerçekten sabahlara kadar uykusuzum o kadar açım ama ne yesem cikiyo hem de midem hiç sindirmeden sürekli serum veriyolar.
Tek umudum 16. Hafta geçmesi geçmezse zaten 7. Aya kadar devam ediyormuş .
Bebeğim elhamdülillah iyi ,ama bu kadar fiziksel ve mental olarak yıpranırken ona da bişi olur diye kaygı bozukluğum başladı .Fetal DNA geçen hafta çarşamba yapıldı, heycanliyiz sonuç bekliyoruz.Doktorum emin olmamakla birlikte erkek hissettiğini söyledi tek istediğim sağlıklı olsun o da ben de
Hepiniz dualarimdasiniz iyi ki varsınız rabbim zorlukları kolaylastrsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?