Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Sen 60 kilo musun oha sen manken gibisin o boya o zaman.maşallah ben 70 im kız.2 kilo falan aldım sanırım.Mide bulantım olduğundan bastırmak için karbonhidrat çok tükettim

Evet ben daha 9cu haftayi yeni bitiyorum 11 ci haftada kan vericem ama sanirim panorama naterayi tercih edicem tup bebek sureci zaten yorucu geciyor simdi birde bununla üzülmek istemiyorum acikcasi dogruydu degildi diye genoksta bi cok kisinin anormal çıkıyormuş testleri sonrasinda amniyosentez yapilinca testler normal geliyormus amiyosentez zaten tehlikesi olan bisey hic onlarla yıpranmak istemiyorum insallah bebislerimiz sagliklidir

Kız bacım ne istiyorsun daha vıyy ne güzel işte kilo almıyorsun

Kıymetli arkadaşlar merhaba,
Öncelikle tüm msjlari okuyamasamda SEPİDE geri dönmüşsün çok ama çok sevindim , inşallah hayatındaki her şey yolundadır sana çok dua ettik şimdi seni görünce çok mutlu oldum.

Mayala sağ olsun herkesin bilgilenmesine vesile oluyor ,kendimi iyi hissettikce ben de girip okuyorum.

Ne yazikki ben hala duzelemedim.Doktorum 1000 kişiden 1 kişide olur bu kadar yoğun bulantı dedi,en son kanser hastalarının kemoterapi tedavisi sonrası kullndgi ilaci içtim o da dört gün işe yaradı.

Hala devam ediyor ayakta duracak mecalim yok sürekli kusuyorm çok zorlanıyorum çünkü zaten normalde de ağrı esigim ve bağışıklığım düşük ve çok zayıfım .

Çok şükür okul stresi bitti yaz tatili geldi ,is derdi olmayacak rapor vs o da stres hep.

Hepinizden dua bekliyorum bulantılarım artık hiç geçmeyecek gibi geliyor ,tarifi yok gerçekten sabahlara kadar uykusuzum o kadar açım ama ne yesem cikiyo hem de midem hiç sindirmeden sürekli serum veriyolar.

Tek umudum 16. Hafta geçmesi geçmezse zaten 7. Aya kadar devam ediyormuş .

Bebeğim elhamdülillah iyi ,ama bu kadar fiziksel ve mental olarak yıpranırken ona da bişi olur diye kaygı bozukluğum başladı .Fetal DNA geçen hafta çarşamba yapıldı, heycanliyiz sonuç bekliyoruz.Doktorum emin olmamakla birlikte erkek hissettiğini söyledi tek istediğim sağlıklı olsun o da ben de

Hepiniz dualarimdasiniz iyi ki varsınız rabbim zorlukları kolaylastrsin

Canım benim çok geçmiş olsun Rabbim ya Şafii isminle acil şifalar versin inşallah Amin
Çok şükür bebeğinde iyi dilerim sende yakında daha iyi olursun belki bu tatil sana iyi gelecek inşallah umarım en kısa zamanda toparlar aramıza dönersin canım inşallah sağlıcakla gelsin test sonuçları Amin belli olunca tekrar bize de haber verirsin canım

Canımmm tüm dualarımız seninle inşallah çok daha iyi olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…