Aşkım ama 2.bebede hemen büyüyormuş göbekKız daha bu üç aylık karnım 6 aylığı sen düşün
Aşkım ama 2.bebede hemen büyüyormuş göbek
Ayy kiz seninki de bayagi belirgin masallahhhHele bana bak
Kız onlar kıskanmıştır senivallahi çok iyisin sadece göbüşün çıkıyor o da normal bebiş var içerde bence çok kilo almazsın senin bünyen öyle
Ayy kiz seninki de bayagi belirgin masallahhhikizler gumbur gumbur geliyor
ayy bakalim gorucez ben su an 60 kilo oldum 70 kusurleri gozden cikardim ama bakalimm djjdj
Ayy insallah kuzu valla kolaylikla veririz kilolari insallah kilo kaldirmiyo benim vucut boyum kisa70 bile olmazsın bence 68 le falan bitirirsin zaten doğumdan sonra aldıkların gidiyor hatta bebeğe harcadığın performansla fazla da gidebilir
Ayy insallah kuzu valla kolaylikla veririz kilolari insallah kilo kaldirmiyo benim vucut boyum kisa
Oyle cok bi kilon yok ki ayrica sen dogum yapmissin onceden cook normal yaa oyle dusunmeKız benim de boyuma göre kilom fazla bu kilo yapışmış gitmiyorAmin canım inşallah verririz
Aşkımmmm maşallahhhhhHele bana bak
Aşkımmmm maşallahhhhhgöbek yok diyenden korkucaksın
Dobarlan kendine gelKız varmış hele susben niye yok diye diyorsam kendime
Dobarlan kendine gelher gün aynaya bakmaya ve karnını sevmeye başlayabilirsin
Ben yaptırdım, sonuçları bekliyorum, eurofins firmasına yaptırdım, fransaya gidiyor kan, biomnis lab yapıyorHanimlar selamlar fetal dna konusunda ne düşünüyorsunuz nereye göndereceksiniz?
Bende yaptiricam 2 hafta sonra kan ver dedi doktor turkiyedeki genoks firmasinda baya sorun oluyomus cok sikayet var nette o yuzden cok kararsiz kaldimBen yaptırdım, sonuçları bekliyorum, eurofins firmasına yaptırdım, fransaya gidiyor kan, biomnis lab yapıyor
Evet genoksla ilgili çok şikayet vardı ama genelde yerli firmalarda oluyormuş hatalar, ya fransaya giden yâda Amerikaya gidenler en iyisi. İnşallah canım, seninde güzel haberlerini bekliyoruz. 11.haftadan sonra kan verebiliyorsunuz fetal içinBende yaptiricam 2 hafta sonra kan ver dedi doktor turkiyedeki genoks firmasinda baya sorun oluyomus cok sikayet var nette o yuzden cok kararsiz kaldiminsallah guzel haberler alirsin
Oy oy oy yeni gördüm benBuyrun minik karnım dermişimbaya baya çıkmış karnım günaydın bana
Yok kız ben de basenliyim.Boyum uzun oradan yırtıyorum birazBenim de bel ince basen ve bacaklartombiş herkes zayıf benle sen kilolu
Kanka sen şimdi bana bakıp kendine kilolu deme yanlış olur, benim boyum zaten ortalamanın üstü 1.78Benim de bel ince basen ve bacaklartombiş herkes zayıf benle sen kilolu
Ben de 1.72 yimKanka sen şimdi bana bakıp kilolu deme yanlış olur, benim boyum zaten ortalamanın üstü 1.78o yüzden zayıf duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?