Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kız onlar kıskanmıştır seni vallahi çok iyisin sadece göbüşün çıkıyor o da normal bebiş var içerde bence çok kilo almazsın senin bünyen öyle
ayy bakalim gorucez ben su an 60 kilo oldum 70 kusurleri gozden cikardim ama bakalimm djjdj

ayy bakalim gorucez ben su an 60 kilo oldum 70 kusurleri gozden cikardim ama bakalimm djjdj

70 bile olmazsın bence 68 le falan bitirirsin zaten doğumdan sonra aldıkların gidiyor hatta bebeğe harcadığın performansla fazla da gidebilir

Kız benim de boyuma göre kilom fazla bu kilo yapışmış gitmiyor Amin canım inşallah verririz
Oyle cok bi kilon yok ki ayrica sen dogum yapmissin onceden cook normal yaa oyle dusunme dogumdan sonra sıkı bir spor ve güzel bir diyetle hallederiz bence

Ben yaptırdım, sonuçları bekliyorum, eurofins firmasına yaptırdım, fransaya gidiyor kan, biomnis lab yapıyor
Bende yaptiricam 2 hafta sonra kan ver dedi doktor turkiyedeki genoks firmasinda baya sorun oluyomus cok sikayet var nette o yuzden cok kararsiz kaldim insallah guzel haberler alirsin

Bende yaptiricam 2 hafta sonra kan ver dedi doktor turkiyedeki genoks firmasinda baya sorun oluyomus cok sikayet var nette o yuzden cok kararsiz kaldim insallah guzel haberler alirsin
Evet genoksla ilgili çok şikayet vardı ama genelde yerli firmalarda oluyormuş hatalar, ya fransaya giden yâda Amerikaya gidenler en iyisi. İnşallah canım, seninde güzel haberlerini bekliyoruz. 11.haftadan sonra kan verebiliyorsunuz fetal için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…