Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Off salıyı sanki kendi bebeminkini öğrenicem gibi bekliyorum
Kuzum valla sorma aşırı merak ediyorum erkek diye çok emindim ama videodaki nubtan sonra çok kararsız kaldım bir de eşim o kadar emin ki gel iddiaya girelim altınına diyor yok dedim kız da olabilir erkek de valla karmakarışık çocummm şuan

Hahahhahaha evet ya ben 77 kiloyum valla benim basen çok var canım sana çok benziyor bacaklarım . Zaten şuan benim toto göbekten daha çıkık

Vallah şansımız böyleymiş bende o popiş hep vardı ameliyatla biraz aldırayım mi ney sepideye verim bende sen gibiyim aslında boyumuz biraz olsaydı görünmezdi Sepide maşallah 1.78 miş bacımsu

Vallah şansımız böyleymiş bende o popiş hep vardı ameliyatla biraz aldırayım mi ney sepideye verim bende sen gibiyim aslında boyumuz biraz olsaydı görünmezdi Sepide maşallah 1.78 miş bacımsu
Kanka versen iyi olur kilo verdiğim an ilk eriyen şey popom oluyor

Aynen onun boyu uzun maaşallah canım ben 1.70 im az değil aslında benimde zaten daha kısa olsam kaldıramazdım bu kiloyu ben ne güzel 67 kiloya düşmüştüm transfer sürecinde boğazımı tutamadım deli gibi yedim tatlı filan

Ye gitsin kızlar ya emzirirken veriyormuşsun zaten kilo

Aslında boyun da uzunmuş bu işte bir terslik var

Güzel haberlerini bekliyoruz canım minik kuzunun

Benim hep belim zayıftı canım üst bedenimde öyle kollar filan ince belim 70 cm filandı bir ara ama kalçam hep 100 ün üstü

Aramızda kalsın benim de kalça 100 ve birkaç santim üzeri Allahtan boyun uzun görünmez o popo birşey değil birde bebek olunca emzirme falan veririz kız kayıtsız ol

Evet orası kesin
Benim iştah böyle devam ederse bence hamilelik en az kilo aldığım zaman olacak gibi ama doğurayım bunun acısı çok fena çıkar gibi geliyor asıl o zaman topaç gibi olmazsam iyi ben geçen bir tatlı yedim 4 ay sonra 6 adet ( ne olduğunu söylemeyim canınız çekmesin kızlar ) eşime diyorum efsane geri dönüyor galiba ben buyum normalde

Yok hem çalışıyorsun hem bebek bence verirsin ben en son 86 kiloydum doğuma yakın
ondan sonra tartıya hiç çıkmadım belki bir iki kilo daha almışımdır sonra doğum yaptım emzirme döneminde hepsini verdim normalde hep 72 kiloydum 68 kiloya kadar düştüm baya verdim sonra bebek büyüyünce rahata erişince hop yine aynı kiloma geldim

Yürüyüşlere başlayacağım inşaallah canım şimdi o zaman veririm ya da korurum inş korusun bile yeter bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…