- 17 Ağustos 2021
- 1.676
- 2.067
- 83
Kuzum valla sorma aşırı merak ediyorum erkek diye çok emindim ama videodaki nubtan sonra çok kararsız kaldım bir de eşim o kadar emin ki gel iddiaya girelim altınına diyorOff salıyı sanki kendi bebeminkini öğrenicem gibi bekliyorum
Hahahhahaha evet ya ben 77 kiloyum valla benim basen çok var canım sana çok benziyor bacaklarım . Zaten şuan benim toto göbekten daha çıkık
Kanka ikiz olmasınlarKuzum valla sorma aşırı merak ediyorum erkek diye çok emindim ama videodaki nubtan sonra çok kararsız kaldım bir de eşim o kadar emin ki gel iddiaya girelim altınına diyoryok dedim kız da olabilir erkek de valla karmakarışık çocummm şuan
Kanka göbeğim kocaman olsun istiyorum
Kanka versen iyi olur kilo verdiğim an ilk eriyen şey popom oluyorVallah şansımız böyleymişbende o popiş hep vardı ameliyatla biraz aldırayım mi ney sepideye verim bende sen gibiyim aslında boyumuz biraz olsaydı görünmezdi Sepide maşallah 1.78 miş bacımsu
Aynen onun boyu uzun maaşallah canım ben 1.70 im az değil aslında benimde zaten daha kısa olsam kaldıramazdım bu kiloyu ben ne güzel 67 kiloya düşmüştüm transfer sürecinde boğazımı tutamadım deli gibi yedim tatlı filanVallah şansımız böyleymişbende o popiş hep vardı ameliyatla biraz aldırayım mi ney sepideye verim bende sen gibiyim aslında boyumuz biraz olsaydı görünmezdi Sepide maşallah 1.78 miş bacımsu
Ye gitsin kızlar ya emzirirken veriyormuşsun zaten kiloAynen onun boyu uzun maaşallah canım ben 1.70 im az değil aslında benimde zaten daha kısa olsam kaldıramazdım bu kiloyu ben ne güzel 67 kiloya düşmüştüm transfer sürecinde boğazımı tutamadım deli gibi yedim tatlı filan
Aynen onun boyu uzun maaşallah canım ben 1.70 im az değil aslında benimde zaten daha kısa olsam kaldıramazdım bu kiloyu ben ne güzel 67 kiloya düşmüştüm transfer sürecinde boğazımı tutamadım deli gibi yedim tatlı filan
Güzel haberlerini bekliyoruz canım minik kuzununKuzum valla sorma aşırı merak ediyorum erkek diye çok emindim ama videodaki nubtan sonra çok kararsız kaldım bir de eşim o kadar emin ki gel iddiaya girelim altınına diyoryok dedim kız da olabilir erkek de valla karmakarışık çocummm şuan
Benim hep belim zayıftı canım üst bedenimde öyle kollar filan ince belim 70 cm filandı bir ara ama kalçam hep 100 ün üstüAslında boyun da uzunmuşbu işte bir terslik var
Ye gitsin kızlar ya emzirirken veriyormuşsun zaten kilo
Benim hep belim zayıftı canım üst bedenimde öyle kollar filan ince belim 70 cm filandı bir ara ama kalçam hep 100 ün üstü
Heh ben de tam olarak böyle olduğum için göbeğimi göbek görmüyordumHahahah canım ben zaten akşam yemeği yesem normalde de 5 aylık hamile gibi şişiyorum benim için çok normal bu göbek
Benim iştah böyle devam ederse bence hamilelik en az kilo aldığım zaman olacak gibiEvet orası kesin
Ben de sizinle aynıyımHahahhahaha evet ya ben 77 kiloyum valla benim basen çok var canım sana çok benziyor bacaklarım . Zaten şuan benim toto göbekten daha çıkık
Aramızda kalsın benim de kalça 100 ve birkaç santim üzeriAllahtan boyun uzun görünmez o popo birşey değil birde bebek olunca emzirme falan veririz kız kayıtsız ol
Benim iştah böyle devam ederse bence hamilelik en az kilo aldığım zaman olacak gibiama doğurayım bunun acısı çok fena çıkar gibi geliyor asıl o zaman topaç gibi olmazsam iyi ben geçen bir tatlı yedim 4 ay sonra 6 adet ( ne olduğunu söylemeyim canınız çekmesin kızlar ) eşime diyorum efsane geri dönüyor galiba ben buyum normalde
Yürüyüşlere başlayacağım inşaallah canım şimdi o zaman veririm ya da korurum inş korusun bile yeter banaYok hem çalışıyorsun hem bebek bence verirsin ben en son 86 kiloydum doğuma yakın
ondan sonra tartıya hiç çıkmadım belki bir iki kilo daha almışımdır sonra doğum yaptım emzirme döneminde hepsini verdim normalde hep 72 kiloydum 68 kiloya kadar düştüm baya verdim sonra bebek büyüyünce rahata erişince hop yine aynı kiloma geldim
Boydan diri duruyorum canım ama var yine de kalçam filan bakma büyük geniş fotoda pek anlaşılmıyorMaşallahdaha diyor kiloluyum vallahi burda çok iyi çıkmışsın hiç kilon yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?