Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Herkese selam kızlar benim fetal dna vermemin üstünden 5 gün geçmişti. Bugün aradılar, fetal fraksiyon düşük çıkmış test tekrarı gerekli tam sonuç çıkacak derken yine bekleyiş üzdü biraz.

Bi de ben 9-10 hastalığa bakılıyor sanıyordum. Şu fotodaki tüüümm hastalıklar bakılıyormuş, çok geniş bir panel. Aldı beni bir telaş bu kadar şeyin hepsinden ya temiz çıkmazsa diye. Cinsiyet minsiyet derdini unuttum şuan vallahi.

Eklentiler

• IMG_7200.webp
    81,4 KB · Görüntüleme: 35

Aleyküm selam canım hoşgeldin
Sağlıklı olsun da her şey geç olsun güç olmasın inşallah
Aman ne kadar çokmuş bakarken başım döndü
Bende öyle her daim dua ediyorum iş yaparken bile Allahım diyom inşallah sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı güzel evlat olsunlar bizi pişman etmesinler inşallah Amin cinsiyetin hiç önemi yok gerçekten herşeyin başı sağlık Rabbim kızın da erkeğinde hayırlısını versin inşallah Amin Ecmain inşallah

İnşallah canım. Bakalım beklicem merakla. Bu haftasonu için aileme cinsiyet belirleme pastasıyla sürpriz yapma hayalleri kuruyodum yalan oldu

Olsun canım kötü bir şey olmasın da beklenir ne olacak:) Hangi firmaydı? Bir de şimdi tekrar kan alacaklar para da alacaklar mı? merak ettim nasıl oluyor muş ki

Olsun canım kötü bir şey olmasın da beklenir ne olacak:) Hangi firmaydı? Bir de şimdi tekrar kan alacaklar para da alacaklar mı? merak ettim nasıl oluyor muş ki
Firma genoks, tekrar ücret alınmadı. Hemşire 1-2 saat içinde iş yerime gelip kan aldı. Tekrar testi olduğu için öncelik verilirmiş erken çıkar sonuçlar dedi.

İnşallah canım. Bakalım beklicem merakla. Bu haftasonu için aileme cinsiyet belirleme pastasıyla sürpriz yapma hayalleri kuruyodum yalan oldu

Olsun bir daha ki sonuçta inşallah hayalini gerçekleştirirsin birazcık gecikmeli olucak sadece

Yok canım tekrar için kan almıyorlar, arkadaşımda Eurofins verdi kanını, kanda pıhtılaşma olduğu için 1 hafta sonra tekrar aldılar diğer kanla çalışamıyoruz ona güvenip sonuç veremeyiz diye

Firma genoks, tekrar ücret alınmadı. Hemşire 1-2 saat içinde iş yerime gelip kan aldı. Tekrar testi olduğu için öncelik verilirmiş erken çıkar sonuçlar dedi.
Canım sen kaçıncı haftada verdin kanını yeterli bulunmamış, erken mi verdin, genelde 11 haftadan sonra verilmesi gerekiyor

Kızlar cildim çok kurumaya başladı. Beyaz toz dökülür gibi oluyor. Göğüs ucumda bile dün farkettim sizinde oldu mu kuruluk

Kızlar cildim çok kurumaya başladı. Beyaz toz dökülür gibi oluyor. Göğüs ucumda bile dün farkettim dizinde oldu mu kuruluk
Aşkım toz dökecek kadar kuruluk değil ama bendede oldu ellerim falan aşırı kuruyor, sürekli vücuduma elime nemlendirici sürüyorum ama oda anlık fayda ediyor. Su içiyormusun yeterince

Aşkım toz dökecek kadar kuruluk değil ama bendede oldu ellerim falan aşırı kuruyor, sürekli vücuduma elime nemlendirici sürüyorum ama oda anlık fayda ediyor. Su içiyormusun yeterince
Su çok fazla içiyorum normalde de içerim seviyorum suyu.

Canım sen kaçıncı haftada verdin kanını yeterli bulunmamış, erken mi verdin, genelde 11 haftadan sonra verilmesi gerekiyor
Aslında çok da erken değildi, 10+4’tüm 11’in içindeydim yani. Clexan kullandığınız için olabilir dediler. O günden beri zaten kullanmıyorum doktorum kesti inşallah ondandır

Aslında çok da erken değildi, 10+4’tüm 11’in içindeydim yani. Clexan kullandığınız için olabilir dediler. O günden beri zaten kullanmıyorum doktorum kesti inşallah ondandır
10+4 çok erken canım hiç canını sıkma, yeterli dna kana yansımamıştır, benim perinatolog prof dr kesinlikle 11haftadan sonra dedi. Hatta 12.ve13.hafta idealmiş. Kötü bir şey yok yani inşallah

Kızlar cildim çok kurumaya başladı. Beyaz toz dökülür gibi oluyor. Göğüs ucumda bile dün farkettim sizinde oldu mu kuruluk

Geçmiş olsun canım bende olmadı hormonlardan kaynaklıdır çok oluyorsa doktorunla görüş zararlı olmayan krem falan belki verebilirler
Bende sadece küçük küçük sivilceler çıkıyor kuruyor tekrar geliyor

10+4 çok erken canım hiç canını sıkma, yeterli dna kana yansımamıştır, benim perinatolog prof dr kesinlikle 11haftadan sonra dedi. Hatta 12.ve13.hafta idealmiş. Kötü bir şey yok yani inşallah
Ayy inşallah öyledir Firmadaki kadın da kötü bir şey olduğu için tekrarlanıyor gibi algılamayın dedi. İnşallah hızlıca çıkar bakalım hayırlısı

Merhaba arkadaşlar 10+4 haftalık hamileyim benim ne bulantım ne kusmam yok test günüm sadece kasık ağrısı ve göğüste acı vardı oda geçti korkuyorum bebeğe bir şey mi oluyor diye bir belirti olmayınca

İyiler canım çok şükürr az önce doktordan geldim ikili test icin kan verdim 11+1 oldukk sende durumlar nasıll

Maşallah canım çok şükür inşallah böyle devam eder Allah’ın izniyle dilerim kan sonuçların da temiz gelir Amin
Bende iyiyim canım çok şükür şu an her şey yolunda dilerim hepimiz için sağlıklı güzel bir gebelik geçirmek dileklerimle vaktinde zamanında gelsin minik mucizelerimiz Amin

Merhaba canım hoşgeldin
Korkulacak bir şey yok bebek büyüdükçe ilk yaşadığımız belirtiler kayboluyor hiç endişe etme herkeste belirti olmaz bulantı olmaz pozitif düşünelim pozitif olsun Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…