Hormonlar değişiyor ondan oluyor demek ki, bende günde en az 2 lt içerim su ama bak gör kuruluk geçmiyo
Hoş buldum teşekkür ediyorum umarım hepimiz sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız aminMerhaba canım hoşgeldin
Korkulacak bir şey yok bebek büyüdükçe ilk yaşadığımız belirtiler kayboluyor hiç endişe etme herkeste belirti olmaz bulantı olmaz pozitif düşünelim pozitif olsun Amin
Merhaba kaçıncı haftadasınız? İlk trimester için yüksek bir değer bu, 2.5 altı olması gerekiyor.Hoş buldum teşekkür ediyorum umarım hepimiz sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız aminbirde aklıma bir şey takılıyor benim TSH değerim 3,5 çıktı kadın doğum doktorum endokrine yönlendirdi hiç bir şeyin yok deyip gönderdiler sizin değeriniz kaçtı
Hoş buldum teşekkür ediyorum umarım hepimiz sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız aminbirde aklıma bir şey takılıyor benim TSH değerim 3,5 çıktı kadın doğum doktorum endokrine yönlendirdi hiç bir şeyin yok deyip gönderdiler sizin değeriniz kaçtı
Bayağı pahalıymış canım .dene bakalım güzel gelirse söyle biz de başlayalımselam kızlar, inşallah iyisinizdir. ben yarın pilatese başlıyorum, aslında hiç güvenmiyorum kendime ama deneyeceğim kendimi. Bir aylık paket 10.000 liraişin içine bebek girince fiyatlar katlanarak artıyor maalesef.
mayala ben bir okulda çalışmıyorum bizim kurum sadece ağustos’ta bir ay kapalı. O yüzden mesaiye devam..
Ay benimde aynı valla dün duştan sonra bir baktım her yerim pul pul dökülüyor .Temiz içerikli nemlendirici almak istiyorum bir de deoderant ve güneş kremi var mı bildiğiniz önerebileceğiniz markalar kızlarKızlar cildim çok kurumaya başladı. Beyaz toz dökülür gibi oluyor. Göğüs ucumda bile dün farkettim sizinde oldu mu kuruluk
Öyle ya, transfer öncesi gittim en son 6.000di. Artı 4000 oldu. Ya dediğim gibi taşınacağım, gideceğim yerde zaten gidemem diye aklımda kalmasın dedim. İnşallah değerBayağı pahalıymış canım .dene bakalım güzel gelirse söyle biz de başlayalım
İnşaallah değer bence ya hareket her türlüsü güzeldir .Her gün yürümeye karar veren benÖyle ya, transfer öncesi gittim en son 6.000di. Artı 4000 oldu. Ya dediğim gibi taşınacağım, gideceğim yerde zaten gidemem diye aklımda kalmasın dedim. İnşallah değer
İnşaallah değer bence ya hareket her türlüsü güzeldir .Her gün yürümeye karar veren bensonuç :1 gün çıktı
Bizim bu azim ve kararlılığımızben de bugün yürümedim, valla kalkamadım zaten yorulmuşum bugün iş yerinde. Her ikinci gün yürüme hedefi koyayım şimdi de
Gerçekçi hedefler koyalım bundan sonra agahahahaBizim bu azim ve kararlılığımız
Bir gün yürüyüp 5 gün yatmak gibiGerçekçi hedefler koyalım bundan sonra agahahaha
Çook sevindim senin adınaKıslarr fetal dna sonucum çıktı, herşey negatif ve temiz çok şükür, bebeğimizin cinsiyeti kesinleşti. Kızımız oluyor
Maşallah maşallah darısı başımızaKıslarr fetal dna sonucum çıktı, herşey negatif ve temiz çok şükür, bebeğimizin cinsiyeti kesinleşti. Kızımız oluyor
Canım özelde perinatologa gidiyorum ve ikiz gebeyim. 2,56 ile doktorum düşük doz ilaç başladı. 3 hafta sonra kan verince düşmüştü ilacı bıraktık. 1 ay sonra yeniden bakacağız dedi. Tsh 2,5 altında isteriz gebelikte dedi.Hoş buldum teşekkür ediyorum umarım hepimiz sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız aminbirde aklıma bir şey takılıyor benim TSH değerim 3,5 çıktı kadın doğum doktorum endokrine yönlendirdi hiç bir şeyin yok deyip gönderdiler sizin değeriniz kaçtı
selam kızlar, inşallah iyisinizdir. ben yarın pilatese başlıyorum, aslında hiç güvenmiyorum kendime ama deneyeceğim kendimi. Bir aylık paket 10.000 liraişin içine bebek girince fiyatlar katlanarak artıyor maalesef.
mayala ben bir okulda çalışmıyorum bizim kurum sadece ağustos’ta bir ay kapalı. O yüzden mesaiye devam..
Kıslarr fetal dna sonucum çıktı, herşey negatif ve temiz çok şükür, bebeğimizin cinsiyeti kesinleşti. Kızımız oluyor
Bir gün yürüyüp 5 gün yatmak gibi
Ben yarın gideyim doktora benimki yüksek inşallah bir şey olmazCanım özelde perinatologa gidiyorum ve ikiz gebeyim. 2,56 ile doktorum düşük doz ilaç başladı. 3 hafta sonra kan verince düşmüştü ilacı bıraktık. 1 ay sonra yeniden bakacağız dedi. Tsh 2,5 altında isteriz gebelikte dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?