- 17 Ağustos 2021
- 1.676
- 2.067
- 83
Lierac weleda vs eczaneden alabiliriz değil mi? ne zaman başlamak lazım acaba 4 aylık falan olur mu?Kızlar lierac’ı ben de kullanıyorum ama bana biraz yetersiz geliyor sanki. O yüzden yağ da kullanıyorum. Sabahları weleda yağ sürüyorum, akşamları lierac
Kız dur yine Ankara kinim yükleniyorBizim burda bayağı uygunmuş o zaman kızlar
Eki Görüntüle 3608890
Hahaha kıyamam sana kuzum ya valla ilçede yaşamanın avantajı sanırım senden sonra da bana bayağı ucuz geldi başlayasım geldi biKız dur yine Ankara kinim yükleniyorpüüü ben böyle şehrin
Lierac’ın kendisi trendyolda da satıyor, Weleda bana Almanya’dan geldi ama burada da var aynısı. Bence üçüncü ayın sonunda yani 4. aya girerken başlanılmalıLierac weleda vs eczaneden alabiliriz değil mi? ne zaman başlamak lazım acaba 4 aylık falan olur mu?
Neyse belki taşınacağım şehirde telafi ederim valla bıktım artıkHahaha kıyamam sana kuzum ya valla ilçede yaşamanın avantajı sanırım senden sonra da bana bayağı ucuz geldi başlayasım geldi bi
İnşaallah canımNeyse belki taşınacağım şehirde telafi ederim valla bıktım artık
Cinsiyet netleşti miiii günlerdir Salı gününü bekledikkkk
Pilatesten çıktım az önce, valla bildiğin normal pilates gibi, sadece bir tık daha temkinli ve destekli. Ben biraz yatarım, esnerim ederim diye düşünmüştüm ama dibine kadar yaptırdıİnşaallah canım
Bana müsade etmedi doktor canım plesantam aşağıdaymışPilatesten çıktım az önce, valla bildiğin normal pilates gibi, sadece bir tık daha temkinli ve destekli. Ben biraz yatarım, esnerim ederim diye düşünmüştüm ama dibine kadar yaptırdıbir de spor geçmişim olunca hiç acımadı ay seviyorum bu sporu yaa
Erkek canımCinsiyet netleşti miiii günlerdir Salı gününü bekledikkkk
MaşallahErkek canım
Amin inşaallah canım cümlemizMaşallahhadi gözün aydın canım. Sağlıkla kucağına al inşallah
MaşallahhhErkek canım
Sağ ol canım evet ya artık biliyorum bir Oğluşum olacakMaşallahhhgözün aydın canımmmm sonunda belirsizlikten kurtuldun
1 ay sonra benimkide kesinleştiğinde bende bir oğluş annesi kervanına dahil olabilirimSağ ol canım evet ya artık biliyorum bir Oğluşum olacak
Erkek mi hissediyorsun canım1 ay sonra benimkide kesinleştiğinde bende bir oğluş annesi kervanına dahil olabilirim
Kuzum doktor biri erkek biri kıza benziyor dedi zaten ve ben ilk ultrasona gittiğimde birinin kesesi fasülye gibi şekilliydi o yüzden başından beri ona erkek diyodum doktorda ona erkeğe benziyor dedi cumartesi gittiğimde ultrasonu yapay zekaya attım o da direk erkek dediErkek mi hissediyorsun canım
Erkek canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?