Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Lierac weleda vs eczaneden alabiliriz değil mi? ne zaman başlamak lazım acaba 4 aylık falan olur mu?
Lierac’ın kendisi trendyolda da satıyor, Weleda bana Almanya’dan geldi ama burada da var aynısı. Bence üçüncü ayın sonunda yani 4. aya girerken başlanılmalı uygulama da öyle diyordu. Belki ilk zamanlar günde tek ürün yeterli oluyordur, ben öyle yapıyordum üşendiğimden ama şimdi günde iki pehlivannnn gibi

İnşaallah canım
Pilatesten çıktım az önce, valla bildiğin normal pilates gibi, sadece bir tık daha temkinli ve destekli. Ben biraz yatarım, esnerim ederim diye düşünmüştüm ama dibine kadar yaptırdı bir de spor geçmişim olunca hiç acımadı ay seviyorum bu sporu yaa

Bana müsade etmedi doktor canım plesantam aşağıdaymış

Erkek mi hissediyorsun canım
Kuzum doktor biri erkek biri kıza benziyor dedi zaten ve ben ilk ultrasona gittiğimde birinin kesesi fasülye gibi şekilliydi o yüzden başından beri ona erkek diyodum doktorda ona erkeğe benziyor dedi cumartesi gittiğimde ultrasonu yapay zekaya attım o da direk erkek dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…