Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ya bırakamayacağım bende sanırım şuan çok midem bulanıyor akşam yemeği yemeden önce içtim yine 2 tane hap valla dayanamadım
Geceleri 2 tane yutup yatıyorum ona rağmen kusmaya devam ediyorum. 2 saattir yine sergen bi biçimde yatıyorum yemek desen asla yapamıyorum ailemin yanına gitmeyi bekliyorum tek başına çok zor geçiyor süreç

Geceleri 2 tane yutup yatıyorum ona rağmen kusmaya devam ediyorum. 2 saattir yine sergen bi biçimde yatıyorum yemek desen asla yapamıyorum ailemin yanına gitmeyi bekliyorum tek başına çok zor geçiyor süreç
Allah yardımcımız olsun ya ben sabah 2 tane içiyorum daha uzun süre gidiyor

Ay ben bugün 10.000 adım atmışım kendimden geçtim şu an 3 aydır yatmaya alışınca tüm etim kemiğim sızlıyor

Ay ben bugün 10.000 adım atmışım kendimden geçtim şu an 3 aydır yatmaya alışınca tüm etim kemiğim sızlıyor
Beni de pilates mahvetti ama normal, transferden bir kaç hafta önce bırakmıştım 6 ay oldu ara vereli. Şuan totomun üstünde zor oturuyorum.

Çok geçmiş olsun canım bulantın mı var

Canım burcum bu hamilelik hormonları beni esir aldı yoksa böyle değildim
Ben seni her halinde seviyorum canımm sen beni güldürdün Allah’ta seni hep güldürsün
Maalesef çok kötü şuan midem akşamları ne kadar geç içersem o kadar iyi diye düşünüyorum ilacı ama 22:00 sonrası başlıyor bulanmaya gün içinde de bir gün iyiysem iki gün kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…