- 8 Şubat 2024
- 773
- 1.281
- 33
- 25
Bende Zeynep ismini çok severim bence çok güzel bir isimBizimde en baştan beri eşim herkese isimlerini annesi koyucak diyo yanı bana bırakıyor anne babasının ismini de koymayı hiç düşünmedi senelerdir bende eski isimler ve anlamlı isimleri seviyorum bir kız bir erkek olursa Zeynep ve Zeyd koymayı düşündüm bakalım cinsiyete göre şekillenicek tabi aslında aklımda Elif vardı ama eşim Zeynep düşünmüyor muydun diye birkaç kere sordu bende demekki onun aklında Zeynep var diye gönlüm zeynepe kaydı ve anlamı “babasının süsü” bu çok hoşuma gitti
Yanına da zeydi uydurdum bence bi kız bir erkek olursa çok uyumlu oldu isimleriBende Zeynep ismini çok severim bence çok güzel bir isim
Elif’i ben de düşünüyorum. Zarif bir isim benceBizimde en baştan beri eşim herkese isimlerini annesi koyucak diyo yanı bana bırakıyor anne babasının ismini de koymayı hiç düşünmedi senelerdir bende eski isimler ve anlamlı isimleri seviyorum bir kız bir erkek olursa Zeynep ve Zeyd koymayı düşündüm bakalım cinsiyete göre şekillenicek tabi aslında aklımda Elif vardı ama eşim Zeynep düşünmüyor muydun diye birkaç kere sordu bende demekki onun aklında Zeynep var diye gönlüm zeynepe kaydı ve anlamı “babasının süsü” bu çok hoşuma gitti
Bizimde en baştan beri eşim herkese isimlerini annesi koyucak diyo yanı bana bırakıyor anne babasının ismini de koymayı hiç düşünmedi senelerdir bende eski isimler ve anlamlı isimleri seviyorum bir kız bir erkek olursa Zeynep ve Zeyd koymayı düşündüm bakalım cinsiyete göre şekillenicek tabi aslında aklımda Elif vardı ama eşim Zeynep düşünmüyor muydun diye birkaç kere sordu bende demekki onun aklında Zeynep var diye gönlüm zeynepe kaydı ve anlamı “babasının süsü” bu çok hoşuma gitti
Bende Elif koyarsam yanına da Eymen düşünüyordum ikisi de çok masum geliyor bana ama eşim zeynepe daha sıcak olunca onunda gönlüne göre olsun istedimElif’i ben de düşünüyorum. Zarif bir isim bence
Ay mayalaaaa aynı isimleri düşünmüşüzzzMaşallahcanım çok güzel olmuş senin için
Isimlerin de çok güzel Rabbim sağlıcakla koymayı nasip eylesin Amin
Elif ismi bizim de aklımızda cepte cinsiyetler durumu belirleyecek inşallaherkek ve kız olursa
Eymen ve Elif düşünüyoruz ama iki erkekse yine birinin ismi kesin Eymen nasip olursa
Ay mayalaaaa aynı isimleri düşünmüşüzzzbende Elif ve Eymen düşünüyordum Elif bana çok masum ve naif geliyordu hep yanına da eymeni uydurmuştum arkadaşlarıma da dedim hep ya Elif-Eymen ya da Zeynep-Zeyd koyucam diye eşimin gönlünde Zeynep olunca onunda mutlu olacağı bir isim olsun diye şu an tamamen Zeynep ve Zeyd’e kaydım
Atlas ve Arasta çok güzelEvet canım eşim de zaten elif ismine sıcak bakıyor Eymen’de rüyada gördüğüm için kat diyor erkek olursa
Bu isimler üç yıldır bizim le kızımın İsmi de Eylül büyük ihtimalle e harfiyle gideceğiz
Senin buldukların da çok güzelve yakışmış ben iki erkek olursa Eymen ve Aras düşündüm bakalım kızım da Atlas diyo
Atlas ve Arasta çok güzel
Bence ikimizinde bir kızı bir oğlu olucak ama tabiki hayırlısıEvet canım benim bakalımöncelikle bir cinsiyetleri belli olsun artık inşallah ismine karar verip hemen isimli tulum yaptırayım kesinleşsin diye
Bence ikimizinde bir kızı bir oğlu olucak ama tabiki hayırlısıbakalım doğru tutturabilicek miyim
Ya bırakamayacağım bende sanırım şuan çok midem bulanıyor akşam yemeği yemeden önce içtim yine 2 tane hap valla dayanamadımYa ben de bırakayım bi dedim daha fazla kustumvalla hiç deme bütün efsaneleri yalanlıyorlar
Bende Zeynep Burcu yum kızım olursa Zeynep koyacağım diyordum hep astrolojiyle uğraşan bir arkadaşım var eski yaşanmış isimleri koymayın çocuğa dedi kafamı karıştırdı o yüzdenBizimde en baştan beri eşim herkese isimlerini annesi koyucak diyo yanı bana bırakıyor anne babasının ismini de koymayı hiç düşünmedi senelerdir bende eski isimler ve anlamlı isimleri seviyorum bir kız bir erkek olursa Zeynep ve Zeyd koymayı düşündüm bakalım cinsiyete göre şekillenicek tabi aslında aklımda Elif vardı ama eşim Zeynep düşünmüyor muydun diye birkaç kere sordu bende demekki onun aklında Zeynep var diye gönlüm zeynepe kaydı ve anlamı “babasının süsü” bu çok hoşuma gitti
O yüzden Zeynep ten sanırım vazgeçtim kız olursa Gökçe erkek olursa eşim Kaan diyor en başından beriYa isimleri belli mi bebişlerinizin sanırım bu konuyu hiç konuşmadınızben erkek olursa Kaan kız olursa Umay bırakacağım
Bende Zeynep Burcu yum kızım olursa Zeynep koyacağım diyordum hep astrolojiyle uğraşan bir arkadaşım var eski yaşanmış isimleri koymayın çocuğa dedi kafamı karıştırdı o yüzden
O yüzden Zeynep ten sanırım vazgeçtim kız olursa Gökçe erkek olursa eşim Kaan diyor en başından beri
Ya bırakamayacağım bende sanırım şuan çok midem bulanıyor akşam yemeği yemeden önce içtim yine 2 tane hap valla dayanamadım
Hahahahah yok canım mayala ismim Zeynep BurcuNe burcusun orayı anlamadım ee iyi de canım hepimizin ismi öyle mecbur yine aynı isimleri katıyoruzyok kız hepsi yalan
Ay evet Zeynep ağırlığı olan bir isim ama böyle düşüne düşüne isim kalmıcak diyorum ve araştırmalara gözümü kapatıyorum artıkBende Zeynep Burcu yum kızım olursa Zeynep koyacağım diyordum hep astrolojiyle uğraşan bir arkadaşım var eski yaşanmış isimleri koymayın çocuğa dedi kafamı karıştırdı o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?