Ben seni her halinde seviyorum canımmsen beni güldürdün Allah’ta seni hep güldürsün
Maalesef çok kötü şuan midem akşamları ne kadar geç içersem o kadar iyi diye düşünüyorum ilacı ama 22:00 sonrası başlıyor bulanmaya gün içinde de bir gün iyiysem iki gün kötüyüm
Arkadaşlar merhabalar,Allah yardımcımız olsun ya ben sabah 2 tane içiyorum daha uzun süre gidiyor
Canım merhaba teşekkürlerArkadaşlar merhabalar,
Şükürler olsun bir çözüm buldum kalıcı değil ama en azından kusmanin şiddeti azalıyor.
Prilami gece yatmadan önce iki değil artık,bir tane içiyorum ,bir tane de sabah uyanır uyanmaz içiyorum,ucuncuyude öğleden sonra saat dört gibi ,zamanı biraz daha kaliteli geçiriyorum ,çok zorlandgmda acilde serum veriyorlar gece bölünmeden uyuyorum ,prilami bu şekilde keşke en başta kullansaydim ,doktorunuza danışıp deneyebilirsiniz.
Cinsiyeti belli olan arkadaşlar olmuş hayirli uğurlu olsun ,isim telasesi başlamış ,benim de fetal dna en geç haftaya Çarşamba cikicak heyecanla bekliyorum,bugün kontrolum var acaba doktorum görür mü diyede bı heycan yok değil
Kız olursa ismi Defne Nil
Erkek olursa üç isim olacak :)))))))
Eşimin babası + benim babam + ilerde bizi kizmamasi içinde bir isim :))
Yaaaaa inanmıyorumGünaydın kızlar , ya az önce resmen bebeğimin hareketini hissettim o kadar net ve eminim ki pıt diye vurdu
Canım aslında ben çok uzun zamandır bir şeyler hissediyorum ama emin olamıyordum gaz hareketleri filan diye .ama az önce resmen bebeğimdi yani adım kadar eminim pıt diye tam göbek altımdan vurduYaaaaa inanmıyorumçok duygulandım.Erken başlamış maşallah. darısı başımıza.Ben de çok istiyorum nasıl bir his çok merak ediyorum…
Günaydın kızlar , ya az önce resmen bebeğimin hareketini hissettim o kadar net ve eminim ki pıt diye vurdu
Canım aslında ben çok uzun zamandır bir şeyler hissediyorum ama emin olamıyordum gaz hareketleri filan diye .ama az önce resmen bebeğimdi yani adım kadar eminim pıt diye tam göbek altımdan vurdubir de ben diğer gebeliklerimden de biliyorum.İnşaallah en kısa zamanda hepimize yaşatsın bu duyguyu Rabbim .ultrasonda bebeğim hep çok hareketli diyor doktorum .bu haftalarda anca böyle çok güçlü bir hareket yaparsa nadir hissediyorum sanırım ama çok güzel bir duygu ya bir de yaşadığını hissettiriyor ya insana ondan haber alabilmek çok güzel Allah’ıma hamd olsun binlerce kez
Çok şükür canım evet oğluşlar hareketli olacak herhaldeGünaydın canım benim maşallahsübhanallah kendini belli ediyor artık minik mucize
Çok şükür canım evet oğluşlar hareketli olacak herhalde
Kızlar 14+2 filanim bugun sabahtan beri hafif kahverengi leke geliyor önceden de gelmişti de doktor kahverengi diye önemsemiyor progestana devam ediyoruz bu yüzden gün de 1 tane ama moral bozucu neden oluyor acaba rahim buyudugu için filan
Ya aslında doktorumdan memnunum tup bebek doktorumla devam ediyoruz rahim ağzına bi dahaki kontrolde bakalim dedi 3 hafta filan var su an bitti lekelenme eğer bi daha olursa giderim erkendenYok canım Rahim büyüdüğü için kanama olmaz olmaması lazım ben ilk gebeliğimde hiç yaşamadım
Muhakkak bir doktora görün sen yine de Rahim ağzına bakıyorlar mı canım ilaç falan kullanıyorsan onlarda kanama yapabilir eğer doktorundan memnun değilsen başka güzel bir doktora görün istersen İnşallah Rabbim iyi etsin Amin
Ya aslında doktorumdan memnunum tup bebek doktorumla devam ediyoruz rahim ağzına bi dahaki kontrolde bakalim dedi 3 hafta filan var su an bitti lekelenme eğer bi daha olursa giderim erkenden
Aminn canim benim inşallahMemnunsan sıkıntı yok canım benim eğer devam ederse ihmal etme bir sebepten dolayı kanama oluyordur ya ilaçların yapıyor yada başka dır sebebi inşallah bundan sonra olmaz çok ağır işlerden uzak dur her ihtimale karşı Allahım sizi birbirinize bağışlasın Amin
Selam kizlar, biz de bugun 11+5 olduk ikili test verdim kan sonuclari 2 haftaya cikarmis ama ense kalinligi burun kemigi vs hersey normal, %60 kiz dedi bakalim :))) utangac gostermedi zaten kendini kahve icip cikolata yedikten sonra dondu onunu
Sagol canim insallah hayirli haberler verelim birbirimize hepAleyküm selam canım maşallahçok sevindim herşeyin iyi çıkmasına Allah’ın izniyle test sonuçlarında temiz sağlıklı çıksın Amin
Minik prensesgeliyor o zaman tam kesinleşince haber verirsin inşallah sağlıcakla gelsin minik mucize
Maşallah o kadar tatlı ve güzel kiiiiiEki Görüntüle 3610082 Teyzelerimiz ilk cicilerimiz hediye geldi bileoğluşumu içinde hayal ettim hayali bile güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?