Bana folik asit artık bırak demişti vitaminlerin olduğu tekli kapsül verdi buna devam dediKızlar birde dr folik asiti bitince bırak dedi ama ben 90 adet olandan almıştım halen 30 adet var sizce bitireyim mi yani 4 hafta daha alırsam 17 haftaya kullanmış olucam yoksa içmesem mi açıkçası çok içme taraftarı da değilim progestan içinde kutu bitsin dedi onda da 23 adet var ve günde 1 yapıyorum bıraksam mı artık
Evet canimSenin de transfere göre hesabın olmuş o halde çünkü 8 nisan olarak bakınca 14+3 çıkıyorsun canım
Evet ama şu anki haftama göre transfer tarihimle uyumlu olmus oluyorDondurulmuş embriyoda transfer tarihi hesaplanmaz normalde reglin ilk günü hesaplanır normal gebelik gibi
Benim de o şekilde multivitaminim var ona devam etsem yeterli sanırım sizin gibiBana folik asit artık bırak demişti vitaminlerin olduğu tekli kapsül verdi buna devam dedi
12. Haftada biraktim canim bu hsftada plesenta progesteron iretiyormus o yuzden fitile gerek kalmadi bir sorun da yasamadim şukurKızlar fitillerinizi bırakdınız mı benim son bir adet kaldı bu gece kullanacağım bitiyor inşallah tüp bebek doktorum o zaman bırakabilirsin 12.haftaya gelince bir yandan tedirginim sanki onu bırakınca bir şey yaşarmıyım diye
Ben sordum doktora eğer lekelenme Kasık ağrısı yoksa serbest dediKızlar utanarak soracam ilişki konusunda doktorunuz ne dedi ben soramadım henüz ama 14+3 deyiz bişey olur diye de korkuyoruz size de sormak istedim sizin yasaklar kalktı mı doktorlariniz ne dedi acaba
Canım 9 Nisan'da mı transfer oldun bende 14+3 ümKızlar utanarak soracam ilişki konusunda doktorunuz ne dedi ben soramadım henüz ama 14+3 deyiz bişey olur diye de korkuyoruz size de sormak istedim sizin yasaklar kalktı mı doktorlariniz ne dedi acaba
Yasaklar kalktı ama bir adet kalkmamış gibi davranan bir eş var bendeKızlar utanarak soracam ilişki konusunda doktorunuz ne dedi ben soramadım henüz ama 14+3 deyiz bişey olur diye de korkuyoruz size de sormak istedim sizin yasaklar kalktı mı doktorlariniz ne dedi acaba
Yok bende çok şükür ama korkuyoruz da bişey olur mu diyeBen sordum doktora eğer lekelenme Kasık ağrısı yoksa serbest dedi
10 Nisan da oldum canm 2 gün geriye düştü gelişim hatta ama sorun değilmiş bazen ileri bazen geri olabiliyorCanım 9 Nisan'da mı transfer oldun bende 14+3 üm
İlişki sonrası sorun yaşamadım çok şükür ama sıklıkla olmuyor dikkat ediyorum. Birde o anda yavaş hareket ediyoruz korkuyoruz çünküYok bende çok şükür ama korkuyoruz da bişey olur mu diyesende bir sorun oldu mu ağrı lekelenme gibi Allah korusun. Kiminde istek yok kimi benim gibi coşkulu bu hamilelik yaramadı
10 Nisan da oldum canm 2 gün geriye düştü gelişim hatta ama sorun değilmiş bazen ileri bazen geri olabiliyor
Bizim yasak değildi ama biz transfer öncesinden beri kendimiz yasak koydukKızlar utanarak soracam ilişki konusunda doktorunuz ne dedi ben soramadım henüz ama 14+3 deyiz bişey olur diye de korkuyoruz size de sormak istedim sizin yasaklar kalktı mı doktorlariniz ne dedi acaba
İnşallah sağlıkla sagsalim geçirirsin gebeliğini canm benim plasenta yukarda rahim ağzı uzunluğu da normal dedi bakalım kontrolde soracam artıkBizim yasak değildi ama biz transfer öncesinden beri kendimiz yasak koydukeşim zaten riske atmak istemiyor asla .en son kontrolümde 14+6 da doktor plesantam aşağıda olduğu için yasakladı kanama riskini arttırıyormuş ama benim durumum farklı o yüzden .
amin canım hepimiz .Genelde bir risk yoksa yasaklamıyorlar canımİnşallah sağlıkla sagsalim geçirirsin gebeliğini canm benim plasenta yukarda rahim ağzı uzunluğu da normal dedi bakalım kontrolde soracam artık
Bizde bu hafta siftahı açtıkKızlar utanarak soracam ilişki konusunda doktorunuz ne dedi ben soramadım henüz ama 14+3 deyiz bişey olur diye de korkuyoruz size de sormak istedim sizin yasaklar kalktı mı doktorlariniz ne dedi acaba
GünaydınnGünaydın canım kızlar
Sabahları çok mide bulantım oluyor çok zor oluyor boş mideyle sonrasında karnım ağrıyor gibi hissediyorum acaba midem mi ağrıyor tedirgin oluyorum böyle oluncabenim gibi olan var mı aranızda
Allah yardımcımız olsunGünaydınncanım ben de aynı durumdayım.Dünden beri içim dışıma çıktı.. ilk kez bu kadar şiddetlendi.Bu sabah da bulanıyor ama daha hafif Normalde asla kusmaya meyilli bir bünyem yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?