Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kızlar birde dr folik asiti bitince bırak dedi ama ben 90 adet olandan almıştım halen 30 adet var sizce bitireyim mi yani 4 hafta daha alırsam 17 haftaya kullanmış olucam yoksa içmesem mi açıkçası çok içme taraftarı da değilim progestan içinde kutu bitsin dedi onda da 23 adet var ve günde 1 yapıyorum bıraksam mı artık

Bana folik asit artık bırak demişti vitaminlerin olduğu tekli kapsül verdi buna devam dedi

Merhaba kızlar mesajları okuyorum hepimiz ne kadar heyecanlıyız çok hoşuma gidiyor 13+3 bugün son bikaç gündür çok afedersiniz koyu bir akıntım oluyor acaba enfeksiyon mu oldum diye korkuyorum. Hiçbirşey hissetmiyorum bu arada yanma vs gibi bol su içiyorum içinizde yaşayan var mı bu durumu? 2 temmuzda cinsiyet öğrenicem bende çok heyecanlı. Cinsiyet öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum Allah herkese kalbinden geçeni sağlıklı bir şekilde versin

12. Haftada biraktim canim bu hsftada plesenta progesteron iretiyormus o yuzden fitile gerek kalmadi bir sorun da yasamadim şukur

Kızlar utanarak soracam ilişki konusunda doktorunuz ne dedi ben soramadım henüz ama 14+3 deyiz bişey olur diye de korkuyoruz size de sormak istedim sizin yasaklar kalktı mı doktorlariniz ne dedi acaba

Kızlar utanarak soracam ilişki konusunda doktorunuz ne dedi ben soramadım henüz ama 14+3 deyiz bişey olur diye de korkuyoruz size de sormak istedim sizin yasaklar kalktı mı doktorlariniz ne dedi acaba
Yasaklar kalktı ama bir adet kalkmamış gibi davranan bir eş var bende adama kardeşim falan diye hitap ediyorum artık hahahahahahaah

Ben sordum doktora eğer lekelenme Kasık ağrısı yoksa serbest dedi
Yok bende çok şükür ama korkuyoruz da bişey olur mu diye sende bir sorun oldu mu ağrı lekelenme gibi Allah korusun. Kiminde istek yok kimi benim gibi coşkulu bu hamilelik yaramadı
Canım 9 Nisan'da mı transfer oldun bende 14+3 üm
10 Nisan da oldum canm 2 gün geriye düştü gelişim hatta ama sorun değilmiş bazen ileri bazen geri olabiliyor

İlişki sonrası sorun yaşamadım çok şükür ama sıklıkla olmuyor dikkat ediyorum. Birde o anda yavaş hareket ediyoruz korkuyoruz çünkü

Bizim yasak değildi ama biz transfer öncesinden beri kendimiz yasak koyduk eşim zaten riske atmak istemiyor asla .en son kontrolümde 14+6 da doktor plesantam aşağıda olduğu için yasakladı kanama riskini arttırıyormuş ama benim durumum farklı o yüzden .

İnşallah sağlıkla sagsalim geçirirsin gebeliğini canm benim plasenta yukarda rahim ağzı uzunluğu da normal dedi bakalım kontrolde soracam artık

Bizde bu hafta siftahı açtık 3.5 ay sonra, dr bir sıkıntı olmaz çünkü oda bir ihtiyaç dedi ama dikkatli olun dedi hani haldır huldur değil

Günaydın canım kızlar
Sabahları çok mide bulantım oluyor çok zor oluyor boş mideyle sonrasında karnım ağrıyor gibi hissediyorum acaba midem mi ağrıyor tedirgin oluyorum böyle olunca benim gibi olan var mı aranızda🫩

Günaydınn canım ben de aynı durumdayım.Dünden beri içim dışıma çıktı.. ilk kez bu kadar şiddetlendi.Bu sabah da bulanıyor ama daha hafifNormalde asla kusmaya meyilli bir bünyem yoktur.

Günaydınn canım ben de aynı durumdayım.Dünden beri içim dışıma çıktı.. ilk kez bu kadar şiddetlendi.Bu sabah da bulanıyor ama daha hafifNormalde asla kusmaya meyilli bir bünyem yoktur.
Allah yardımcımız olsun
İnşallah zamanla yok olur hamilelik boyunca bu şekilde devam edecek diye çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…