Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Benim folik asit çarşamba günü bitti bu sefer de eczacıya sorduk başka vitamin verdi folik asit sadece ilk üç aya kadar fitilim de cuma günü bitti zaten 12.haftan da dolmuştu ilaçlarım hepsi yetti hiç artmadı bu attığım ilacı doğuma kadar kullabilirsin dedi

Eklentiler

• IMG_8320.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 15
12. Haftada biraktim canim bu hsftada plesenta progesteron iretiyormus o yuzden fitile gerek kalmadi bir sorun da yasamadim şukur

Anladım canım benim teşekkür ederim bence cuma günü son kalanı yaptım bıraktım doktorum da 12.haftadan sonra bırakabilirsin demişti

Kızlar utanarak soracam ilişki konusunda doktorunuz ne dedi ben soramadım henüz ama 14+3 deyiz bişey olur diye de korkuyoruz size de sormak istedim sizin yasaklar kalktı mı doktorlariniz ne dedi acaba

Vallahi biz hiç doktora sormadık doktorda söylemedi ama biz zaten şu an risk almıyoruz birde benim ikiz gebelik ne bilim insan korkuyor

Canım benim ilk gebeliğimde her sabah hergün afedersin midede ki o acı suyu çıkartırdım tam 14.haftada kesildi enerjim hepsi yerine geldi bunlarda ilk gebeliğimde ki gibi günlük sabah çıkarmasam da bunlarda da ara ara oldu hala da sık olmasa da devam ediyor bence bir iki haftaya kesilir inşallah mide boş çıkarınca ondan oluyor Rabbim iyi etsin inşallah

Bizde bu hafta siftahı açtık 3.5 ay sonra, dr bir sıkıntı olmaz çünkü oda bir ihtiyaç dedi ama dikkatli olun dedi hani haldır huldur değil

Kız Allah seni ne güldüm savaşa gider gibi değil de daha kibar doğumdan sonra haldır huldur Ama sezeryan olursa yine haldır huldur başta sıkıntılı

Merhaba Kiymetli arkadaşlar,

Fetal DNA sonucumuz çıktı, temiz herşey . Kızımız olacakmış çok mutluyuz inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur .

Kusmalar aynı hızda devam 14 . Haftadayım ,16 da azalacağını söylüyorlar .Ne gecem ne gündüzüm belli kusmaktan sabrediyorum.

Hepinize sağlık huzur dolu günler diliyorum dua ile

Maşallah canımmmm çok sevindim senin adına artık bir prenses annesisin başlasın cicili bicili alışverişler

Ay maşallah canım benim Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin benim Peri kıjıma arkadaş geliyor

Maşallah hayırlı olsun sonuç kaç günde geldi acaba? Ben de bekliyorum

Maşallah canım çok sevindim çok şükür herşeyin güzel sağlıklı çıkmasına tebrik ederim sağlıcakla gelin minik prensesin

Amin canım benim teşekkürler güzel duaların ve dileklerin için

Evet kızlar başka doktora gidecek olan var mı benim haftaya Salı günü nasip olursa bebişlerimi özledim bakalım her şey yolunda mı cinsiyeti söylecek mi çok heyecanlıyız

Evet kızlar başka doktora gidecek olan var mı benim haftaya Salı günü nasip olursa bebişlerimi özledim bakalım her şey yolunda mı cinsiyeti söylecek mi çok heyecanlıyız
Ay benim daha birdaki 3 hafta sonra artık o randevuyu da ya temmuzun 26 sına ya da ağustosun 2 sine alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…