Geçeceği günleri dört gözle bekliyorumAllah yardımcımız olsun
İnşallah zamanla yok olur hamilelik boyunca bu şekilde devam edecek diye çok korkuyorum
Kızlar birde dr folik asiti bitince bırak dedi ama ben 90 adet olandan almıştım halen 30 adet var sizce bitireyim mi yani 4 hafta daha alırsam 17 haftaya kullanmış olucam yoksa içmesem mi açıkçası çok içme taraftarı da değilim progestan içinde kutu bitsin dedi onda da 23 adet var ve günde 1 yapıyorum bıraksam mı artık
12. Haftada biraktim canim bu hsftada plesenta progesteron iretiyormus o yuzden fitile gerek kalmadi bir sorun da yasamadim şukur
Kızlar utanarak soracam ilişki konusunda doktorunuz ne dedi ben soramadım henüz ama 14+3 deyiz bişey olur diye de korkuyoruz size de sormak istedim sizin yasaklar kalktı mı doktorlariniz ne dedi acaba
Günaydın canım kızlar
Sabahları çok mide bulantım oluyor çok zor oluyor boş mideyle sonrasında karnım ağrıyor gibi hissediyorum acaba midem mi ağrıyor tedirgin oluyorum böyle oluncabenim gibi olan var mı aranızda
Geçeceği günleri dört gözle bekliyorum
Bizde bu hafta siftahı açtık3.5 ay sonra, dr bir sıkıntı olmaz çünkü oda bir ihtiyaç dedi ama dikkatli olun dedi hani haldır huldur değil
Kanka klima varHele zaten hava sıcak birde hamilelik hormonları vallahi temas iyi değil
Maşallah canımmmm çok sevindim senin adınaMerhaba Kiymetli arkadaşlar,
Fetal DNA sonucumuz çıktı, temiz herşey . Kızımız olacakmış çok mutluyuz inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur .
Kusmalar aynı hızda devam 14 . Haftadayım ,16 da azalacağını söylüyorlar .Ne gecem ne gündüzüm belli kusmaktan sabrediyorum.
Hepinize sağlık huzur dolu günler diliyorum dua ile
Ay maşallahMerhaba Kiymetli arkadaşlar,
Fetal DNA sonucumuz çıktı, temiz herşey . Kızımız olacakmış çok mutluyuz inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur .
Kusmalar aynı hızda devam 14 . Haftadayım ,16 da azalacağını söylüyorlar .Ne gecem ne gündüzüm belli kusmaktan sabrediyorum.
MaşallahMerhaba Kiymetli arkadaşlar,
Merhaba Kiymetli arkadaşlar,
Ay benim daha birdaki 3 hafta sonraEvet kızlar başka doktora gidecek olan var mı benim haftaya Salı günü nasip olursa bebişlerimi özledimbakalım her şey yolunda mı cinsiyeti söylecek mi çok heyecanlıyız
Ay benim daha birdaki 3 hafta sonraartık o randevuyu da ya temmuzun 26 sına ya da ağustosun 2 sine alıcam
Bide hareketlerini felan hissetmeyince günler geçmek bilmiyorBende üç haftadır görmedimacaba ne durumdular çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?