Hahahahah, kız bir sürü masrafın olacak zaten. Ebay iyidir iyi. Ben de bi kaç şey aldım oradan bizimkileri getirecek şimdi
Nasil gecti canim doktordaAy canım benimyolunda çok şükür yarın perinatoloji randevum var inşallah oda güzel geçer tüp bebek konusunda etrafında hiç deneyimli yoktu sorum çok oluyordu da konu gebelik olunca herkes bilgili mübarek sosyal hayatta sorulara cevap buluyorum
Doğru pozisyonu bulmamız epey zaman aldı dönmedi bir türlü yaramazNasil gecti canim doktorda
mayala
Kuzum kendi dr (tüp bebek aynı) Benim hep haftami son adetten hesaplardı bebekte önde çıkıyordu bu perinatoloji dr hayır transfer günü hesaplanır dedi ona göre haftamız uyumlu oldu öyle olunca da benim doğum 03.01.26 çekildi bende şaşırdım
Doğru pozisyonu bulmamız epey zaman aldı dönmedi bir türlü yaramaz2 kere bakmak durumunda kaldı doktorum şükür ense kalınlığı burun kemiği beyin kalp gelişimi her şey normal dedi 21.haftada tekrar gideceğim sizin nasildi olduğunuz mu perinatoloji muaynesini
Çok sukur canim normal olmasına sevindimDoğru pozisyonu bulmamız epey zaman aldı dönmedi bir türlü yaramaz2 kere bakmak durumunda kaldı doktorum şükür ense kalınlığı burun kemiği beyin kalp gelişimi her şey normal dedi 21.haftada tekrar gideceğim sizin nasildi olduğunuz mu perinatoloji muaynesini
Senin bu tarih opu tarihin mi peki benim opu 12 nisandıHayırlısı olsun canım önemli olan herşeyin sağlıklı ilerlemesi benim tüp bebek doktorum dedi biz taze transfer de Opu gününü sayarız her doktorun da hesaplaşması farklı demek
Aramızda kalsın ama kız gibi dediÇok şükür canım bebişin iyi olmasına sevindim sağlıcakla gelsin minik mucize cinsiyet için tahmin yaptı mı
Yok canım tek transfer olmuştu benim 13+0 çıktı dr transferden hesaplayınca. Ben normalde kliniği arayıp 20. Hafta için randevu isteyecektim sekreteri 11-14 arası da bakmak istiyor hocamız deyince bu hafta o sebepten gittim ikili nipt fetal vs önerdi ama ben düşünmüyorum senin ikiz miÇok sukur canim normal olmasına sevindimikiz miydi senin neden perinatolog bakiyor ben su an 14+3 üm senin gibi 21 . Haftada filan gidicem inşallah detayli ultrason için perinatologa sen kaç haftaliksin
Anladım canım yok benimde tek her doktorun farklı demek ben de testleri yaptirmadim detayli yaptiricam sadece inşallah zamanı gelinceYok canım tek transfer olmuştu benim 13+0 çıktı dr transferden hesaplayınca. Ben normalde kliniği arayıp 20. Hafta için randevu isteyecektim sekreteri 11-14 arası da bakmak istiyor hocamız deyince bu hafta o sebepten gittim ikili nipt fetal vs önerdi ama ben düşünmüyorum senin ikiz mi
Senin haftanı nasıl hesapladı canım son adet mi transfer miAnladım canım yok benimde tek her doktorun farklı demek ben de testleri yaptirmadim detayli yaptiricam sadece inşallah zamanı gelince
Valla ikisini de sordu hangisiyle hesapladı bilmiyorum ama sanırım transfer tarihimle hesapladıSenin haftanı nasıl hesapladı canım son adet mi transfer mi
Transfer ne zamandı senin canım benim 15 nisan 3g Embriyo idi 13+0 dediValla ikisini de sordu hangisiyle hesapladı bilmiyorum ama sanırım transfer tarihimle hesapladı
Benimde 8 nisan 5. Gün embriyosu dondurulmuş embriyoydu farkediyor mu bilmiyorum amaTransfer ne zamandı senin canım benim 15 nisan 3g Embriyo idi 13+0 dedi
Senin bu tarih opu tarihin mi peki benim opu 12 nisandı
Aramızda kalsın ama kız gibi dedihiç kız düşüncem yoktu hep erkek gibiydi bize de çok değişik oldu canım ama değişebilir çok güvenmemek lazım dedi
Benimde 8 nisan 5. Gün embriyosu dondurulmuş embriyoydu farkediyor mu bilmiyorum ama
Senin de transfere göre hesabın olmuş o halde çünkü 8 nisan olarak bakınca 14+3 çıkıyorsun canımBenimde 8 nisan 5. Gün embriyosu dondurulmuş embriyoydu farkediyor mu bilmiyorum ama
Senin embriyo 5 günlüktü mesela bana gününü de sordu adette döllenme bilinmez dedi ama bizim elimizde döllenme kesin tarihli ordan hesaplamak daha güvenli dedi ve bebeğim bu tarihe daha güzel uyum sağladı hafta olarakBende 11 Nisan da Opu oldum 16 Nisanda transfer oldum yani 17 mayısta ilk kontrole gittiğimde bebekler 7 haftalık ölçüldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?