Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Hahahahah, kız bir sürü masrafın olacak zaten. Ebay iyidir iyi. Ben de bi kaç şey aldım oradan bizimkileri getirecek şimdi

Haklısın canım masraf çok olucak bakacağım belki o kadar pahalı alamıyabilirim birde her şey ikişer olucak iki puset ikili bebek arabası daha bunun beşiği dolabı kıyafeti halısı perdesi

Nasil gecti canim doktorda
Doğru pozisyonu bulmamız epey zaman aldı dönmedi bir türlü yaramaz 2 kere bakmak durumunda kaldı doktorum şükür ense kalınlığı burun kemiği beyin kalp gelişimi her şey normal dedi 21.haftada tekrar gideceğim sizin nasildi olduğunuz mu perinatoloji muaynesini

mayala
Kuzum kendi dr (tüp bebek aynı) Benim hep haftami son adetten hesaplardı bebekte önde çıkıyordu bu perinatoloji dr hayır transfer günü hesaplanır dedi ona göre haftamız uyumlu oldu öyle olunca da benim doğum 03.01.26 çekildi bende şaşırdım

Hayırlısı olsun canım önemli olan herşeyin sağlıklı ilerlemesi benim tüp bebek doktorum dedi biz taze transfer de Opu gününü sayarız her doktorun da hesaplaşması farklı demek

Çok şükür canım bebişin iyi olmasına sevindim sağlıcakla gelsin minik mucize cinsiyet için tahmin yaptı mı

Çok sukur canim normal olmasına sevindimikiz miydi senin neden perinatolog bakiyor ben su an 14+3 üm senin gibi 21 . Haftada filan gidicem inşallah detayli ultrason için perinatologa sen kaç haftaliksin

Çok şükür canım bebişin iyi olmasına sevindim sağlıcakla gelsin minik mucize cinsiyet için tahmin yaptı mı
Aramızda kalsın ama kız gibi dedi hiç kız düşüncem yoktu hep erkek gibiydi bize de çok değişik oldu canım ama değişebilir çok güvenmemek lazım dedi

Çok sukur canim normal olmasına sevindimikiz miydi senin neden perinatolog bakiyor ben su an 14+3 üm senin gibi 21 . Haftada filan gidicem inşallah detayli ultrason için perinatologa sen kaç haftaliksin
Yok canım tek transfer olmuştu benim 13+0 çıktı dr transferden hesaplayınca. Ben normalde kliniği arayıp 20. Hafta için randevu isteyecektim sekreteri 11-14 arası da bakmak istiyor hocamız deyince bu hafta o sebepten gittim ikili nipt fetal vs önerdi ama ben düşünmüyorum senin ikiz mi

Anladım canım yok benimde tek her doktorun farklı demek ben de testleri yaptirmadim detayli yaptiricam sadece inşallah zamanı gelince

Aramızda kalsın ama kız gibi dedi hiç kız düşüncem yoktu hep erkek gibiydi bize de çok değişik oldu canım ama değişebilir çok güvenmemek lazım dedi

İnşallah canım önemli olan sağlıklı hayırlı evlat olmaları tam kesinleşince yine yazarsın

Bende 11 Nisan da Opu oldum 16 Nisanda transfer oldum yani 17 mayısta ilk kontrole gittiğimde bebekler 7 haftalık ölçüldü
Senin embriyo 5 günlüktü mesela bana gününü de sordu adette döllenme bilinmez dedi ama bizim elimizde döllenme kesin tarihli ordan hesaplamak daha güvenli dedi ve bebeğim bu tarihe daha güzel uyum sağladı hafta olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…