Ay unutmamışsın kuzumbenim 7 sindeydi evet 13+5 oluyoruz ya o zaman bebişte nerdeyse 1 hafta önden gidiyor bir iki yerde 11-14 hafta arası ölçüm gerekli diye okudum o yüzden tekrar aradım randevumu bu şekilde güncellediler
Kızlar günaydın .Bebek arabası konusunda ne düşünüyorsunuz ? Acaba diyorum doğduğunda kış olacak ya çok kullanmaz mıyız bebek için olan minimal halini ? Daha böyle 4-6 aydan itibaren kullanılabilecek şekilde mi nasıl oluyor onlar da bilmiyorum gerçi hepsinde puset oluyor mu ayriyetten mi alınıyor ? Ben konudan çok uzağım
Kızlar günaydın .Bebek arabası konusunda ne düşünüyorsunuz ? Acaba diyorum doğduğunda kış olacak ya çok kullanmaz mıyız bebek için olan minimal halini ? Daha böyle 4-6 aydan itibaren kullanılabilecek şekilde mi nasıl oluyor onlar da bilmiyorum gerçi hepsinde puset oluyor mu ayriyetten mi alınıyor ? Ben konudan çok uzağım
Tamam canım dikkat edeceğim bu dediğineGünaydın canım benim zaten araba olunca genelde doktora falan puset le götürüyorsun fakat bir gezmeye yada yemeğe çarşıya gittin yürümen gerekecek o zaman elde taşıyamazsın mecbur araba şart puseti arabaya takmak için aparatlar var ekstra satılıyor onu araba aldığın yerde sorup alacaksın en azından arabayla bir yere gidince hemen çıkart tak sür çok rahat oluyor bir düğüne vs gittiğinde ne bilim örnek veriyorumiyi oluyor
Tamam canım dikkat edeceğim bu dediğine
Canım bu puset işte gerekli mi acaba kaç aya kadar kullanıyor? Kışın pek dışarı çıkacağımızı sanmıyorum en fazla doktor vs onlar sonra araba koltuğu olarak kullanılmıyor dimi ikisi ayrı birbirindenBak Handan’ım bu şekilde set halinde de var puset için aparatlar da içinde yağmurluk yine var
Canım bu puset işte gerekli mi acaba kaç aya kadar kullanıyor? Kışın pek dışarı çıkacağımızı sanmıyorum en fazla doktor vs onlar sonra araba koltuğu olarak kullanılmıyor dimi ikisi ayrı birbirinden
Anladım canım çok sağ ol ben konuya çok uzağım valla yaTabiki bu puset araba için gerekli yine doktora falan giderken lazım olacak artı emniyet açısından bebeklerin pusette olması gerekiyor araba koltuğuna 10 aydan sonra geçiyorsun bazen erken de geçiyorsun bebeğin gelişimi farklı olursa ben başta puset aldım sonra araba koltuğu kullandım büyüdükçe başka koltuğa geçtik burada çocuklar yada bebekler koltuksuz olursa çok fazla cezası var artı tabi ki güvenlik açısından önemli
Bu doona marka nasıl sizce kızlar peki ? Sen ne düşünüyorsun canım bu konuda ?Birde bebek arabası alırken mağazada deneyin sürüşü nasıl bazıları hantal gibi oluyor gitmiyor birde bebek içinde olunca insan süremiyor onun için tekerlerin nasıl gittiği önemli bazı arabalar hiç bir elinle bile it kendisi gidiyor ben o konuda dikkat ediyorum seni yormayacak bir şekilde
Bu doona marka nasıl sizce kızlar peki ? Sen ne düşünüyorsun canım bu konuda ?
Doona’yı bilmiyorum. Ben Joie aldım, kardeşimin bebek arabasını çok beğeniyordum. Baktım bütçeye de uygun, ebebekte indirim varken aldım. Araba artı puset 13.000 tuttu sanırım. Hiç fazladan araştırmadım, canım istemedi açıkcası, bin tane marka yüzbin tane model var. Direkt bildiğim modeli aldımBu doona marka nasıl sizce kızlar peki ? Sen ne düşünüyorsun canım bu konuda ?
Evet ben de Cybex’i de duydum ama dediğin gibi pahalı. Benim model Joie ChromeO markayı hiç duymadım inan ki ben abc markası vardı onu kullandım birde Joie marka bebek arabasını kullandım Joienin ürünleri çok güzel araba kendisi gidiyordu çok rahattı tavsiye ederim tabi türkiyede fiyatlar nasıl bilmiyorumCybex markada güzel onlar biraz pahalı
Evet ben de Cybex’i de duydum ama dediğin gibi pahalı. Benim model Joie Chrome
Kız ebay’den baksana, ben Almanyada olsam yeni bir şey almazdımBen ikizler için baktım dabiraz tuzlu 1500 Euro ikiz olduğu için eşim duyunca biraz tuhaf oldu ama bakacağız
Evet ben de Cybex’i de duydum ama dediğin gibi pahalı. Benim model Joie Chrome
Kız ebay’den baksana, ben Almanyada olsam yeni bir şey almazdımtertemiz ürünler satılıyor ikinci el
Sağol canım, ben de kardeşimin arabasına bayılmıştım, sürüşü çoook rahattı. Burada da çok pahalı değil şansımıza. Mağaza Joie’in bir modelini daha denedim ama yinede Chrome aldım.Joien ürünleri de güzel ben bebek arabasını kullanmıştım tekerleri kendisi gidiyordu iyi yapmışsın güle güle iyi günlerde kullanın inşallah
Hahahahah, kız bir sürü masrafın olacak zaten. Ebay iyidir iyi. Ben de bi kaç şey aldım oradan bizimkileri getirecek şimdiBunu eşim yazıyor fakedenkız 10 yıldan sonra olmuş günahtır ablalarına da sıfır aldım kız bunların neyin eksik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?