Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transfer gününden itibaren mi sayıyoruz. Yoksa kaçıncı gün embriyosu olduğunu da mı ekliyoruzKızlar bir detay yazmak istedim döllenmenin yaklaşık 40.günü bebeğe ruh üflenir ve bebek harekete başlarmış. Bizim tüp olunca hesabı daha kolay eğer o günü kaçırmadıysanız zikir dua namaz ile ihya edebilirsinizdevir herkes için artık çok zor Rabbim bilinçli imanlı evlatlar nasip etsin hepimize
(hergün 2 rekat şükür namazı da kılınabilir)
Hayırlı sabahlar arkadaşlar ben 30 mayısı bekliyorum kalp atışını duymak için heyecanlıyım biraz :)
Güzel anneler nasilsiniz bende ayna karşısında memislerimi kontrol ediyorum Bi degisiklik varr mi diyeama yok hiç bir belirti yokkk
![]()
Kız rahat bırak memişleribenim de değişiklik yok aynı genelde gebeliğin ilerleyen dönemlerinde göğüs ucu tarafı renk olarak koyulaşıyor ve dolgunlaşıyor doğuma hazırlık olarak süt bezleri devreye giriyor doğuma yakın olur bunlar sen hiç kafanı karıştırma
![]()
benim de bir şişiyor bir iniyor hormonlardan herhalde .hele akşamları bazen kabına sığmıyor
![]()
Maaşallah burda en ileri hafta sizin sanırım .bulantılar var mıydı geçiyor mu bu haftalarda acaba inş geçiyordurBugün 14+0‘ım ikinci Trimester selam eder.![]()
Evet kuzum olabilir bünyeden bünyeye de değişebilir .bir de ben çok dozda progestan kullanıyorum o da yapabilir belki halsizlikliğin bu kadar olması da ondan sanırım .Benim de dolgunluk var ama bana sanki eskisi gibi geliyor yumuşak yani öyle sert değil sen bize göre daha büyüsün belki olabilirben normal de hiç göğüs ağrısı sızlaması çekmedim kimisi onu yaşamış bende olmadı
![]()
Maaşallah burda en ileri hafta sizin sanırım .bulantılar var mıydı geçiyor mu bu haftalarda acaba inş geçiyordurof tek umudum 2.trimestır orda da devam ederse huniyle gezerim artık .Ya bir de çevremde kimse bilmiyor ya herkes senin bir derdin mi var neden durgunsun diye sora sora bir hal oldular
![]()
Evet kuzum olabilir bünyeden bünyeye de değişebilir .bir de ben çok dozda progestan kullanıyorum o da yapabilir belki halsizlikliğin bu kadar olması da ondan sanırım .
Canım Bahar çarptı beni herhalde keyfim halim yok diyorum depresyona girdim sanırım diyip espriyle geçiştiriyorum .Hepsi de yakınlarım en yakın arkadaşım annem vs. Hepsi normal yolla bebeğimin olmayacağını tedaviyle yapmamız gerektiğini bilen insanlar bence ondan şüphe etmiyorlar da kesin bir derdim var da söylemiyorum sanıyorlar eşimle ilgili filanDe ki biraz soğuk almışımonlar hususi senin ağzınla hamileyim demeni bekliyorlar geçiyor kuzum sen rahat ol 1.trimester her daim zordur 2.Trimester rahat
3.Trimester yine zorluklar başlıyor
![]()
Bende seninle aynı fikirdeyim 2 li 3 lü tarama yaptırıp kafam karışsın olumsuz bişey gelirse 9 ayım zehir olsun istemiyorum detaylı ultrason yaptırmak istiyorum sadecekızlar şimdi herkes fetal dna yaptırıyor ya benim kafama bu fetal dna ile alakalı bir şey takılıyor ya .şimdi bu fetal dna trizomi -down vs bir çok genetik hata kaynaklı hastalıklara bakılıyor değil mi ? Peki bu hastalıklar zaten çok fazla organ anomalilerini içeren hastalıklar oluyor .Bu durum zaten 12.haftada bebeğin detaylı organ gelişimi incelenmesi sonucu şüphelenilecek ve teşhis konulması için genetik teste gidilmesi önerilebilecek bir durumken ultrasonda herşeyi normal gelişim gösteren bir bebeğe yapılması neden öneriliyor ya da neden yapılıyor bunu merak ediyorum açıkçası ?
Canım bizim zaten geçmişte 2 tane aynı bulguları olan anomalili bebek kaybımız var .Bu bebeğimde 12.haftada o bulgular bakılacak .İnşaallah Rabbimin izniyle bir sorun olmazsa her şey normal görünürse ben de yaptırmayı düşünmüyorum da herkes neden yaptırıyor anlayamıyorum bu kadar yaygınlaşmış olması tüm bebeklere yapılması tuhafıma gitti açıkcası .Bende seninle aynı fikirdeyim 2 li 3 lü tarama yaptırıp kafam karışsın olumsuz bişey gelirse 9 ayım zehir olsun istemiyorum detaylı ultrason yaptırmak istiyorum sadece
Canım Bahar çarptı beni herhalde keyfim halim yok diyorum depresyona girdim sanırım diyip espriyle geçiştiriyorum .Hepsi de yakınlarım en yakın arkadaşım annem vs. Hepsi normal yolla bebeğimin olmayacağını tedaviyle yapmamız gerektiğini bilen insanlar bence ondan şüphe etmiyorlar da kesin bir derdim var da söylemiyorum sanıyorlar eşimle ilgili filan![]()
Canım bizim zaten geçmişte 2 tane aynı bulguları olan anomalili bebek kaybımız var .Bu bebeğimde 12.haftada o bulgular bakılacak .İnşaallah Rabbimin izniyle bir sorun olmazsa her şey normal görünürse ben de yaptırmayı düşünmüyorum da herkes neden yaptırıyor anlayamıyorum bu kadar yaygınlaşmış olması tüm bebeklere yapılması tuhafıma gitti açıkcası .
Yaaa kızlar az önce eşim mutfağın alt dolabından fırını çıkarırken kavanozda yağ vardı onu düşürecek diye ani comelmeden eğilip kavanozu tuttum bisey olmuş mudur daha keseyi bile görmedim ya çok korkuyorum![]()