Aynen canım o yüzden uzun uzun aldımminicikler ya bir de bunların içine kısa kollu mu uzun kollu mu zıbın alacağız acaba
Canımmm
Canımmmm bu günleri görmek o kadar kıymetlikiiiii
Amin canım ya aldığım her şeyde içinde hayal ediyorum bebişimiCanımmmAllahım sağlıkla içinde görmeyi nasip etsin Doğsalar da mis kokuları tüm evimizi sarsa
Çok şükür canımCanımmmm bu günleri görmek o kadar kıymetlikiiiiio kadar mutluyumki hepimizin adınaaa
Benim ikiz de olunca etraf sürekli kötü yorum yapıyor 4. Ayda düşen var 6. Ayda düşen var vs. Birsürü değişik düşünceler geçen kocama dönüp sordum biz ne zaman rahatlıcaz diye çocuk doğunca dediSelam canımlar
Ayyy yarın Dr kontrolümüz var tosbiğimi inşallah sağlıkla görürüm her Dr kontrolünde göreceğim için heyecanlı ama bir o kadarda stresli oluyorum kötü bir şey duyarım diyeBu hafta Fetal DNA sonucumda çıkacak inşallah temiz gelir bekleyen herkesle beraber bizimki de
Bugün inşallah son iğnemi yapıyorumdur devam et demez inşallah
Bende ne alınır bilmiyorum hiç ama bebekken çok eşya almam çünkü çok çabuk büyüyorlarAynen canım o yüzden uzun uzun aldımminicikler ya bir de bunların içine kısa kollu mu uzun kollu mu zıbın alacağız acaba
Selam canımlar
Ayyy yarın Dr kontrolümüz var tosbiğimi inşallah sağlıkla görürüm her Dr kontrolünde göreceğim için heyecanlı ama bir o kadarda stresli oluyorum kötü bir şey duyarım diyeBu hafta Fetal DNA sonucumda çıkacak inşallah temiz gelir bekleyen herkesle beraber bizimki de
Bugün inşallah son iğnemi yapıyorumdur devam et demez inşallah
Tecrübeli annelerden destek bekliyoruzÇok tatlı.Ben de merak ediyorum ne alsak neyle başlasak.Uzun kollu zıbınlar mı biriktireyim kaç tane 0-3 aylık kaç tane 3-6 ya da ne bileyim işte ne almalıyız acaba
Bende normalde çok süslü kokoş bir insanım ama çocuk alışverişinde kendimi frenledim bende az kıyafet almayı düşünüyorum doğduktan sonra ihtiyaca göre hareket edeceğimBende ne alınır bilmiyorum hiç ama bebekken çok eşya almam çünkü çok çabuk büyüyorlar
Bende ne alınır bilmiyorum hiç ama bebekken çok eşya almam çünkü çok çabuk büyüyorlar
Benim ikiz de olunca etraf sürekli kötü yorum yapıyor 4. Ayda düşen var 6. Ayda düşen var vs. Birsürü değişik düşünceler geçen kocama dönüp sordum biz ne zaman rahatlıcaz diye çocuk doğunca dedigerçekten herhalde anca çocuk doğunca geçicek bu kaygılar ama inanıyorum biz o zaman da endişelenicek bişey buluruz
Bazen diyorum ben mi abartıyorumBenim ikiz de olunca etraf sürekli kötü yorum yapıyor 4. Ayda düşen var 6. Ayda düşen var vs. Birsürü değişik düşünceler geçen kocama dönüp sordum biz ne zaman rahatlıcaz diye çocuk doğunca dedigerçekten herhalde anca çocuk doğunca geçicek bu kaygılar ama inanıyorum biz o zaman da endişelenicek bişey buluruz
Tecrübeli annelerden destek bekliyoruz
Yeni doğan grubu arkadaşlarımın çoğu çok alma bir iki hafta anca giydiriliyor sonra olmuyor diyor sizde öyle mi düşünüyorsunuz
Bazen diyorum ben mi abartıyorumzaten bu herkesin her şeyi çok bilmesi beni sinir ediyor maşallah herkes biliyor bir biz bilmiyoruz
Valla öyle bizim ikiz ya herkes gülüyor bi doğsunlarda sen o zaman bak diye bide biz 6 sene sakin hayatımıza o kadar alıştık kiiiiii herkeste bunu bildiği için daha çok siz görüceksiniz modundaBir de şey var hele doğsun o zaman görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?