Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Aynen canım o yüzden uzun uzun aldım minicikler ya bir de bunların içine kısa kollu mu uzun kollu mu zıbın alacağız acaba

Bunlar uzun kollu olduğu için kısa kollu daha iyi olur zaten evler kaloriferli sıcak olur uyutunca da uyku tulumunun içine katarsın mis gibi

Selam canımlar
Ayyy yarın Dr kontrolümüz var tosbiğimi inşallah sağlıkla görürüm her Dr kontrolünde göreceğim için heyecanlı ama bir o kadarda stresli oluyorum kötü bir şey duyarım diye Bu hafta Fetal DNA sonucumda çıkacak inşallah temiz gelir bekleyen herkesle beraber bizimki de
Bugün inşallah son iğnemi yapıyorumdur devam et demez inşallah

Benim ikiz de olunca etraf sürekli kötü yorum yapıyor 4. Ayda düşen var 6. Ayda düşen var vs. Birsürü değişik düşünceler geçen kocama dönüp sordum biz ne zaman rahatlıcaz diye çocuk doğunca dedi gerçekten herhalde anca çocuk doğunca geçicek bu kaygılar ama inanıyorum biz o zaman da endişelenicek bişey buluruz

Amin canım benim inşallah her şey güzel gönlüne göre olsun

Çok tatlı.Ben de merak ediyorum ne alsak neyle başlasak.Uzun kollu zıbınlar mı biriktireyim kaç tane 0-3 aylık kaç tane 3-6 ya da ne bileyim işte ne almalıyız acaba
Tecrübeli annelerden destek bekliyoruz
Yeni doğan grubu arkadaşlarımın çoğu çok alma bir iki hafta anca giydiriliyor sonra olmuyor diyor sizde öyle mi düşünüyorsunuz

Bende ne alınır bilmiyorum hiç ama bebekken çok eşya almam çünkü çok çabuk büyüyorlar

Allah korusun prematür doğmadığı sürece 0-3 çok almayın hızlı şekilde büyüyorlar tabi başta birkaç tane alın çok ta içinde küçük kalmasınlar

Ha aynen de öyle üstüne bastın doğdu diyorsun ama asıl kaygılar sonra başlıyor

Bazen diyorum ben mi abartıyorum zaten bu herkesin her şeyi çok bilmesi beni sinir ediyor maşallah herkes biliyor bir biz bilmiyoruz

Tecrübeli annelerden destek bekliyoruz
Yeni doğan grubu arkadaşlarımın çoğu çok alma bir iki hafta anca giydiriliyor sonra olmuyor diyor sizde öyle mi düşünüyorsunuz

Bebekler hızlı bir şekilde büyüyor onun için 3-6 ay arasına çabuk geçiyorsun fakat yine de başta 0-3 biraz olmalı

Ben de kızım da çoğunluk büyük almıştım çünkü zaten bir hafta hastanede kaldık hastane de onların kıyafetlerini giydiriyorsun sadece taburcu olunca kendi kıyafetini giydiriyorsun onlarınkini bırakıyorsun onun için eve geldik bir kaç hafta giydi giymedi hemen 3-6 arasına geçtik ama benim kızım maşallah 3500 doğmuştu 53 cm boyu yani Allahtan uzun almışım bebeğin gelişimini de bağlı anne karnında zaten tahmini kilolar yapılıyor

Bir de şey var hele doğsun o zaman görürsün
Valla öyle bizim ikiz ya herkes gülüyor bi doğsunlarda sen o zaman bak diye bide biz 6 sene sakin hayatımıza o kadar alıştık kiiiiii herkeste bunu bildiği için daha çok siz görüceksiniz modunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…