Teşekkür ederim canımÇok teşekkür ederim kızlar.Doktoru aradım.Doktor bana da kanama ağrı olmadığı sürece şimdi kontrol etmek gereksiz dedi.İçimi rahatlattı.Gel dese gidecektim.İnşallah iyidir Amin.Sana da çok geçmiş olsun Canmay’cım
MerhabaBizim de ilk listemizde o varhangi marka ürün tavsiye edebileceğin modeller var mı teknoloji konusunda biraz kötüyümdür
Merhaba
Ben üç yıldır Beko kullanıyorum aşırı memnunum
Benim de aklımda arçelik beko var ama bahtımıza ne çıkar bakalımCanım bizim bir tanıdığımız Bosch teknik servisinde çalışıyor 20 küsür yıldır, ona sorduk. Aslında aklımda Beko veya Arçelik vardı, sonra baktım arada çok fiyat farkı yok, en azından adam modele kefil diye düşündük ve Bosch aldık. Yoksa ben de anlamıyorum hiç :)) hiç araştırmadan adamın dediği modeli aldık
Benim makinem 7,5 kg kurutmam 9 kg canım MayalaBirde çamaşır makinenin kilosuna göre bir iki kilo fazla mı olmalı kurutma makinesi öyle duymuştum benim çamaşır makinesi 9 kiloluk bir gün kurutma makinesi alsam kaç kiloluk almam lazım
Benim makinem 7,5 kg kurutmam 9 kg canım Mayalaama ben çamaşır makinesini de çok doldurmuyorum hiçbir zaman
Merhaba
Ben üç yıldır Beko kullanıyorum aşırı memnunum
Mayala teyzecimmm annemlere el salladım esnedim ufak çaplı show yaptımBurcum senin bugün randevun yok muydu yoksa başka günmüydü
Benimkini de eşim almıştı o yüzden küçük memnunum ama bozulsa hemen büyüğünü alırımBen de benim 9 kilo olmasına rağmen normal katıyorum çünkü su payını bırakmak gerekiyor yoksa temiz yıkamaz birde yazık çeviremez rahat rahat benim eski vardı Beko 5 kiloluk daha doğrusu eşim almış ben yokken anam ona iki tane atıyordum çamaşır doluyor du battaniye falan ince yastık yorgan yıkamıyordum küvette rezillikle yıkıyordum Allahtan bozuldudedim hemen büyük makine alacağım başka şeyler rahatlıkla yıkamak için tam korona zamanı bozuldu aldım bosch markası şu an memnunum dedim hani kurutmalıkta alsam 9 kiloluk yeter li olur galiba
Mayala teyzecimmm annemlere el salladım esnedim ufak çaplı show yaptım
Canımmm şükür güzel geçti ense kalınlığı , burnu her şey olması gerektiği gibiymiş bin şükür
İğneleri artık bırakalım dedi
Hayallerimden de güzeldi
Benimkini de eşim almıştı o yüzden küçük memnunum ama bozulsa hemen büyüğünü alırım
Bence sende almışken 10-11 alırsın Mayala’m
Amin canımmmOy oy teyzesi onun totoşunu yesin maşallahminik kuzuma çok sevindim güzel geçmesine darısı benim başıma inşallah iyi ya kurtuldun iğnelerden bence bundan sonra vücudun da rahatlar inşallah
Amin canımmm
Bir yandan da korkuyorum kanamam olur mu diye ama artık normal seyirine bırakalım hamileliği dedicoraspin günde bir tane içeceğim inşallah güzel bir sürecimiz olur hepimizin
Selam kızlar
Aranızda normal doğum düşünen var mı
Bugün Dr uma sordum normal doğum yapmak istersen seni desteklerim dedi ama başarabilir miyim bilmiyorum
İyi geceler
Dr a dedim tüp bebek olduğu için sezaryen mi tercih ediliyorBenim de ilk doğumumu normal doğumla başlattılar fakat bir türlü sonu gelmedi en son artık acil olarak sezeryana aldılar eğer şu an tek gebelik olsaydı büyük ihtimalle normal doğum yapmaya teşvik edeceklerdi önceki doğumun üstünden uzun süre geçtiği için ama çoğul olduğu için büyük ihtimalle yine sezeryan olur
Dr a dedim tüp bebek olduğu için sezaryen mi tercih ediliyorbahane arıyordum kendime ama istediğim cevabı alamadım
Evet ben normal doğum istiyorum inşallah, doktorum tüp bebekte genelde sezaryene yönlendiriyor doktorlar dedi, ama kendisi ikiz tüp bebeği bile normal doğurtmuş. Şimdi şehir değişikliği olacağı için kendisiyle yolum ayrılacak, inşallah orada da normal doğum destekleyen iyi birini bulurum :)Selam kızlar
Aranızda normal doğum düşünen var mı
Bugün Dr uma sordum normal doğum yapmak istersen seni desteklerim dedi ama başarabilir miyim bilmiyorum
İyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?