Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Tekinde bu kadar düşününce senin temkinli olmanı anlıyorum canm haklısın

Bizim doktor onay verse de eşim asla kabul etmez çünkü ilk gebelikten biliyorum aşırı tedirgin oluyor ve ben bunu sonradan bir doktordan dinledim bazı erkekler eşleri hamile kalınca uzaklaşıyormuş bebeğe zarar veririm korkusuyla

Kızlar bu ne sıcaklık biraz serin hava yollayın duş falan hiçbirşey fayda etmiyor

Merhabalar canım çok şükür her şey güzel gidiyor. 17+6 olduk cinsiyetimiz belli oldu. Bir kızımız bir oğlumuz olacak inşallah sizde durumlar nasıl her şey yolunda mı ?

Maşallah canım çok sevindim senin adına sağlıcakla gelsin minik mucizelerin

Çok şükür canım bizde iyiyiz Elhamdulillah bizde yarın 14. Haftaya giriyoruz haftaya doktor randevumuz var umarım her şey yolundadır

Bende elimde pervaneyle geziyorum çok sıcak

Bende hem küçük pervane hem büyük Almanya böyle değildi iki haftadır heder olduk İnan ki birde nem çok fazla 37 derece sen onu hissedilen 50 derece say

Çok teşekkür ederim canım amin inşallah sağlıcakla doğsun bebeklerimiz sizin cinsiyet belli oldu mu peki

Çok teşekkür ederim canım amin inşallah sağlıcakla doğsun bebeklerimiz sizin cinsiyet belli oldu mu peki

Yok henüz belli değil perinatoloji uzmanında haftaya randevum var biz sorarız bakalım söyler mi normalde 15.haftaya giricek belli olmuştur ama bazı doktorlar hemen söylemiyor

mayala canım mayala gerçekten tüp bebek anneleri olarak çıldırmalık bir kıvamdayız evham konusunda ay bide ilk defa hamile olan bizleri görsennn her gün karnım 1 milim daha büyümüş müdür ki diye 100 kere aynaya bakıyorum felan ve artık yetoooo hissedelim artık şu hareketleri sabrımın sınırındayım

bende aynıyım bazen diyom ya sanki daha karnım çıkmamış acaba bebeklere bir şey mi oldu vs demekten beynim yandı eve ultrason mu alsak acaba bu böyle olmaz

Aynen canım o yüzden uzun uzun aldım minicikler ya bir de bunların içine kısa kollu mu uzun kollu mu zıbın mı alacağız acaba
Çok tatlı.Ben de merak ediyorum ne alsak neyle başlasak.Uzun kollu zıbınlar mı biriktireyim kaç tane 0-3 aylık kaç tane 3-6 ya da ne bileyim işte ne almalıyız acaba

Çok tatlı.Ben de merak ediyorum ne alsak neyle başlasak.Uzun kollu zıbınlar mı biriktireyim kaç tane 0-3 aylık kaç tane 3-6 ya da ne bileyim işte ne almalıyız acaba
Bende hiç bilmiyorum ya bunları girdik öyle beğendik aldık ilk alışverişimiz

Bende hiç bilmiyorum ya bunları girdik öyle beğendik aldık ilk alışverişimiz
Ay o beden işini ben de çok bilmiyorum, 0-3 çok almadım, biz ikimiz de uzun boyluyuz, o yüzden daha çok 3-6 alıyorum ama bu matematik doğru olmayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…