Tekinde bu kadar düşününce senin temkinli olmanı anlıyorum canm haklısın
Merhabalar canım çok şükür her şey güzel gidiyor. 17+6 olduk
Merhabalar canım çok şükür her şey güzel gidiyor. 17+6 oldukcinsiyetimiz belli oldu. Bir kızımız bir oğlumuz olacak inşallah sizde durumlar nasıl her şey yolunda mı ?
Bende elimde pervaneyle geziyorum çok sıcakKızlar bu ne sıcaklıkbiraz serin hava yollayın duş falan hiçbirşey fayda etmiyor
Bende elimde pervaneyle geziyorum çok sıcak
Istanbul bugün bulutlu ve güzel esiyor sana anadoludan gelen serin hava dalgası yolluyorum canımKızlar bu ne sıcaklıkbiraz serin hava yollayın duş falan hiçbirşey fayda etmiyor
Istanbul bugün bulutlu ve güzel esiyor sana anadoludan gelen serin hava dalgası yolluyorum canım
Çok teşekkür ederim canımMaşallahcanım çok sevindim senin adına sağlıcakla gelsin minik mucizelerin
Çok şükür canım bizde iyiyiz Elhamdulillah bizde yarın 14. Haftaya giriyoruz haftaya doktor randevumuz var umarım her şey yolundadır
Çok teşekkür ederim canımamin inşallah sağlıcakla doğsun bebeklerimiz sizin cinsiyet belli oldu mu peki
mayala canım mayala gerçekten tüp bebek anneleri olarak çıldırmalık bir kıvamdayız evham konusunda ay bide ilk defa hamile olan bizleri görsennn her gün karnım 1 milim daha büyümüş müdür ki diye 100 kere aynaya bakıyorum felan ve artık yetoooo hissedelim artık şu hareketleri sabrımın sınırındayım
Oyy oyy maşallah
Aynen canım o yüzden uzun uzun aldımOyy oyy maşallahçok güzel duygular bunlar. Bizimkiler kış bebişleri olacak
Çok tatlı.Ben de merak ediyorum ne alsak neyle başlasak.Uzun kollu zıbınlar mı biriktireyim kaç tane 0-3 aylık kaç tane 3-6 ya da ne bileyim işte ne almalıyız acabaAynen canım o yüzden uzun uzun aldımminicikler ya bir de bunların içine kısa kollu mu uzun kollu mu zıbın mı alacağız acaba
Bende hiç bilmiyorum ya bunları girdik öyle beğendik aldık ilk alışverişimizÇok tatlı.Ben de merak ediyorum ne alsak neyle başlasak.Uzun kollu zıbınlar mı biriktireyim kaç tane 0-3 aylık kaç tane 3-6 ya da ne bileyim işte ne almalıyız acaba
Çok tatlı.Ben de merak ediyorum ne alsak neyle başlasak.Uzun kollu zıbınlar mı biriktireyim kaç tane 0-3 aylık kaç tane 3-6 ya da ne bileyim işte ne almalıyız acaba
Ay o beden işini ben de çok bilmiyorum, 0-3 çok almadım, biz ikimiz de uzun boyluyuz, o yüzden daha çok 3-6 alıyorumBende hiç bilmiyorum ya bunları girdik öyle beğendik aldık ilk alışverişimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?