Valla öyle bizim ikiz ya herkes gülüyor bi doğsunlarda sen o zaman bak diye bide biz 6 sene sakin hayatımıza o kadar alıştık kiiiiii herkeste bunu bildiği için daha çok siz görüceksiniz modunda
Gerçekten bu süreçte asla çocuklara nasıl yetişirim diye hiç dert etmedim bir şekilde olur gider inanıyorum hamile kaldığımdan beri tek derdim bu milletin nasıl hakkından geleceğimEee ne yapalım kapı önünü mi bırakalım deseydin Allah verdiyse başımız üstüne demiyorlar Allahım inşallah kolaylığını verir sana sabır güç kuvvet versin bebişlerin inşallah akıllı uysal olsun çok şükür bugünleri gördünüz vs ancak insanın kafasını bulandırıyorlar
Gerçekten bu süreçte asla çocuklara nasıl yetişirim diye hiç dert etmedim bir şekilde olur gider inanıyorum hamile kaldığımdan beri tek derdim bu milletin nasıl hakkından geleceğim
Evet evet, benim arkadaşlarım da hep bunu söyledi banaTecrübeli annelerden destek bekliyoruz
Yeni doğan grubu arkadaşlarımın çoğu çok alma bir iki hafta anca giydiriliyor sonra olmuyor diyor sizde öyle mi düşünüyorsunuz
Ben bugün bebeğimin kıyafetleri için kurutma makinesi aldım, sayılır mıHerkes aldıkça atsın kızlar baktıkça mutlu olalım
Ay sayılmaz mııı tabiki sayılırBen bugün bebeğimin kıyafetleri için kurutma makinesi aldım, sayılır mı
Ben bugün bebeğimin kıyafetleri için kurutma makinesi aldım, sayılır mı
Güzel günlerde kullanınBen bugün bebeğimin kıyafetleri için kurutma makinesi aldım, sayılır mı
Güzel günlerde kullanınöyle güzel bir şey kiii o kurutma makinesi
Bir de kış bebekleri geliyor şimdi, iyi bir yatırım olabilir evetBen şimdiye kadar ihtiyaç duymamıştım fakat nüfus artıyor Allah nasip ederse 5 kişi olacağız iler de çamaşırlarla boğuşabilirimo zaman belki alırım
Bir de kış bebekleri geliyor şimdi, iyi bir yatırım olabilir evet
Bizim de ilk listemizde o varBen bugün bebeğimin kıyafetleri için kurutma makinesi aldım, sayılır mı
Canım bizim bir tanıdığımız Bosch teknik servisinde çalışıyor 20 küsür yıldır, ona sorduk. Aslında aklımda Beko veya Arçelik vardı, sonra baktım arada çok fiyat farkı yok, en azından adam modele kefil diye düşündük ve Bosch aldık. Yoksa ben de anlamıyorum hiç :)) hiç araştırmadan adamın dediği modeli aldıkBizim de ilk listemizde o varhangi marka ürün tavsiye edebileceğin modeller var mı teknoloji konusunda biraz kötüyümdür
Kızlar günaydın... Sabah sabah işe giderken yokuş aşağı bi yerde ayağım kaydı sol bacağıma doğru düştüm yere kapaklandım. Göbeğimin üstüne düşmedim şu an iyiyim ama yine de çok endişelendim.Bir şey olmamıştır bebeğe değil miDoktor randevuma daha çok var.
Canım selammKızlar günaydın... Sabah sabah işe giderken yokuş aşağı bi yerde ayağım kaydı sol bacağıma doğru düştüm yere kapaklandım. Göbeğimin üstüne düşmedim şu an iyiyim ama yine de çok endişelendim.Bir şey olmamıştır bebeğe değil miDoktor randevuma daha çok var.
Kızlar günaydın... Sabah sabah işe giderken yokuş aşağı bi yerde ayağım kaydı sol bacağıma doğru düştüm yere kapaklandım. Göbeğimin üstüne düşmedim şu an iyiyim ama yine de çok endişelendim.Bir şey olmamıştır bebe
Geçmiş olsun canım. 10 gün öncede ben aynı durumu yaşadım ertesi gün doktora gittim. Korkma bebek sıvı içinde olduğu için koruma altında dedi. Ağrın lekelenmen olmadığı sürece için rahat olsunKızlar günaydın... Sabah sabah işe giderken yokuş aşağı bi yerde ayağım kaydı sol bacağıma doğru düştüm yere kapaklandım. Göbeğimin üstüne düşmedim şu an iyiyim ama yine de çok endişelendim.Bir şey olmamıştır bebeğe değil miDoktor randevuma daha çok var.
Çok teşekkür ederim kızlar.Doktoru aradım.Doktor bana da kanama ağrı olmadığı sürece şimdi kontrol etmek gereksiz dedi.İçimi rahatlattı.Gel dese gidecektim.İnşallah iyidir Amin.Sana da çok geçmiş olsun Canmay’cımGeçmiş olsun canım. 10 gün öncede ben aynı durumu yaşadım ertesi gün doktora gittim. Korkma bebek sıvı içinde olduğu için koruma altında dedi. Ağrın lekelenmen olmadığı sürece için rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?