Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Selamlar kızlarım herkesler iyi mi inşallah
Selam canımmmm yuvarlana yuvarlana şükür geçiriyoruz günleri bulantım bi kaç gün öncesine göre daha iyi şükür ama hala halsizlik hat safhada bazen kendimden yoruluyorum konuşurken bile şimdiden kalan 6 ay nasıl geçicek diye gözümde büyüyor sizlerin de öyle miiiiii

Enerjin gelecek inşallah sadece bir iki hafta daha sabır edeceğiz bende bazen enerjim iyi baya dolanıyorum bazen de diyorum ki keşke hiç bir iş olmasa sadece uzansam birazdan yürüyüşe çıkacağım kızımla beraber hava dedim biraz serinlesin daha rahat olur normalde enerjim yokken diyordum kimse demesin dışarı öyle ki evden çıkacak mecalim yoktu

bir yandan da haftalar çok hızlı geçmiyor mu yaa? ben şaşırıyorum :))

Maşallah maşallah yürüyüşe çıkman bile harikaaaa ben normalde de biraz yavaş bir insan olunca iyice kamyon çarpmışa döndüm içinizdeki en hantal benim

Aşkım biz ilk trimesterın sonlarına yeni geldik bilmiyorum ilk aylar bana aşırı yavaş geçti gibi oldu herhalde bundan sonra hızlanıcak artık
Olabilir gerçekten 18den sonrası çok hızlandı sanki :)) tabi iyi hissetmeye başlayınca iş güç eski rutine oturdu belkide onunla da ilgilidir

Maşallah maşallah yürüyüşe çıkman bile harikaaaa ben normalde de biraz yavaş bir insan olunca iyice kamyon çarpmışa döndüm içinizdeki en hantal benim

Kız yok bende yeni yeni kendime geldim bugün dedim artık şeytanın bacağını kırmam lazım gittik 2 saat dolandık geldik tabi parka falan da uğradık burada yaz festivali vardı çocuklar için bir şeyler katmışlar kızım oynamak istedi anlayacağın bugün rekor kırdım normalde hep çıkardım ama transfer sonrası 1.trimester derken beni baya halsiz yaptı inanıyorum bundan sonra enerji ️ gelecek Allah’ın izniyle

Kontrolüme 3 hafta var çok uzun geldi bana bu ara…Geçmiyor sanki zaman…Sizin nasıl? Dr kaç haftada bir bakıyor kızlar?

Benim de dünkü kontrolüm le diğer kontrolüm arasında 3 hafta vardı şu an 3 haftada bir yaptılar randevuları mı hemşire dedi senin ikiz iki haftada bir olması lazım doktor yok diyor şu an her şey yolunda 7.aydan sonra 2 haftaya düşürürüz bana da başta geçmiyordu sonra baktım ki gelmiş randevum

Ay geçmiyor zaman Sağlıklı olsunlar da…Amin…Hissetmeye başlamak istiyorum.Hissedince daha rahat olunuyor sanırım değil mi?

Ay geçmiyor zaman Sağlıklı olsunlar da…Amin…Hissetmeye başlamak istiyorum.Hissedince daha rahat olunuyor sanırım değil mi?

Amin canım doktorum diyor Allah etmesin kanaman yoksa ağrın vs yoksa her şey yolunda demek onun için biraz relax olmak lazım
Dediğin gibi artık oynadıklarını dışardan hissedince doktora gitmesen bile rahatlıyorsun en azından bebeğinin oynuyor oluşu sana umut veriyor ben ilk gebeliğimde aşırı rahattım hiç takmazdım ilk gebelik olmasına rağmen zaman sanki çabuk geçmişti bunlar da aksine aşırı pimpirikli oldum ama 3.aydan sonra sanki zaman hızlandı gibi geliyor

Kontrolüme 3 hafta var çok uzun geldi bana bu ara…Geçmiyor sanki zaman…Sizin nasıl? Dr kaç haftada bir bakıyor kızlar?
Ayda bir gidiyorum, gerçekten uzun bir aralık ama şimdi hareketlerini hissettiğim için daha rahatım çok şükür. Darısı sizlere inşallah. Benim iki haftaya detaylı ultrasonum var, inşallah her şey yolundadır

Amin.Biz de 20. Haftada detaylı ultrason planladık.Tüp bebek olduğumuz için hep 2 haftada bir bakacaklar sanmıştım

Amin.Biz de 20. Haftada detaylı ultrason planladık.Tüp bebek olduğumuz için hep 2 haftada bir bakacaklar sanmıştım
Benim detaylı 22+3de yapılmış olacak :)
benim doktor bir alem zaten, insanlar 10 günlük kontrol süresinde rahat rahat gidebiliyor. Bizde öyle bir şey de yok. Ama dediğim gibi hareketleri hissetmeye başlayınca kafa daha rahat oluyor, tabi o zaman da farklı kaygılar başlıyor işte bugün neden daha sakin, şöyle miydi böyle miydi. Doğuruna kadar kaygılara devam

Hiç olmazsa hareket ediyor ve hissediyorsun :) hissetmek güzeldir diye düşünüyorum ben de.Bekliyorum ayyyy …Heyecanlı yaa

Günaydın güzel arkadaşlarim,
Yazdiklarinizin birçoğunu okudum maşallah sübhanallah bebisler hareketlenmeye başlamış ,benim durumunda değişen hiçbir şey yok ,tecrübesi olanlar lütfen yardımcı olsun

Kusma bulantı bende sizlerdeki gibi değil sabah 5 gibi bir başlıyor aralıksız aksam6 7 bazen daha ileri saatlere ya da sabaha kadar kusuyorum gün içinde birkaç saat normalim ,ilaçlar da etkisini kaybetti ,sürekli serum veriliyor en büyük endişem ya böle devam ederse ,çünkü bazıları 9 ay boyunca bu şekilde geciriyormus,resmen kendimle imtihan oluyorum ve hiçbir şeye inanın odaklanamiyorum hiçbir rutinimi yemeğimi işimi hiçbir şey yapamıyorum,ne yersem safra gibi çıkıyor 15. Haftaya girdim doktorum 16-18 arası çoğunda giderek azalıyor dedi gece gündüz dua ediyorum ,çubuk kraker leblebi,zencefil ,herşeyi herşeyi denedim bitmiyor ,annemde 9 ay kusmus,böle devam ederse nasıl olur bilmiyorum dualarınıza çok ihtycm var

Canım benim çok geçmiş olsun dilerim en kısa zaman da atlatırsın inşallah
Çok zor bir süreç Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…