Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bizde canım hem cinsiyetlerini bekliyoruz hem de en azından 5 aylık olayım artık öyle eşyalarını falan hazırlamayı düşünüyorum Allah’ın izniyle çok ağırlaşmadan bitirmeyi planlıyorum nasip olursa

Ay en heyecanlı bölüm eşya almak sanki siz tecrübeli olucaksınız hepsini sorucam sonra size merakımdan arabalara falan baktım biraz yan yana olanları pek önermiyorlarmış galiba olur kuzum acele etmeden yaparsın yavaş yavaş . Orada akrabanız var mı hiç sana yardımcı olabilecek ? Ya da seniinkiler gelir belki sonlara doğru yanına

Elimizden geldiğince yardımcı oluruz kuzum
Bende baktım yan yana olan modelleri sevemedim biri altta biri üstte daha hoşuma gitti ama bakalım hangisi olacak nasip
Şöyle söylim akraba varda herkes birbirine uzak birinci derece olmayanlardan yardım istemem zaten kızkardeşim var söyledim dedim en azından ilk bir iki ay yardımcı olursan sevinirim ondan sonrasını mecburen yalnız bakacağım en azından gaz dönemleri bitene kadar sonra büyüdükçe biraz rayına girerse Allahın izniyle ondan sonra bakabilirim Rabbim o gücü kuvveti sabrı cümlemize versin Amin

Aynen alt üst olanları bende daha pratik buldum araştırmaya devam
Ay tabi canım seni iyi hissettirecek insanlar olsun zaten gerisi kuru kalabalık kolaylık yerine zorluk olur hatta hem minnoş kızında var o da sana yardımcı olur annesi herşey yoluna girer dediğin gibi gelsin minnoşlarımız hepsi hallolur

Amin canım benim dediğin gibi kızımın da biraz büyümüş olması beni mutlu ediyor en azından getir götür yapar artı o kendini kurtardı artık 9.ayda 10 yaşına girecek nasip olursa çocukların önünde bile durabilir mamalarını verir abla olmak kolay değil

Oyy hemde dünyalar güzeli bi Abla olucak inşallah. tabi canım ufak ufak yardımcı olur sana

Düşünüyorum da evlenirken çeyize falan hiç meraklı değildim ama bebek alışverişi o kadar zevkli, o kadar güzel ki. Her gün bir şey almak istiyorum

Canım Allah yardımcın olsun, gerçekten çok zor bir durum. İnşallah en kısa zamanda hafifler. Acaba alternatif tıpta çözümleri var mıdır diye düşündüm, homeopati gibi mesela

Ben şimdi baktım da 10. haftada gidip bebek arabası almışım komedi. Çocuğun ilk eşyası bebek arabası oldu çorap falan değil sırf zam gelir korkusundan. Ama öyle de oldu, alalı 3000 lira zam geldi maalesef

Helal olsun tebrik ediyorum büyük cesaret bende daha diyom cinsiyetleri belli olsun ona göre renkler alayım neyse ki ucuza kapatmış oldun

Benimde yarın yani bugün randevum var cinsiyeti öğrenir öğrenmez mağazaya koşmayı düşünüyorum en azından park yatak bebek arabası gibi eşyalar için çok iyi yapmışsınız siz

Benimde yarın yani bugün randevum var cinsiyeti öğrenir öğrenmez mağazaya koşmayı düşünüyorum en azından park yatak bebek arabası gibi eşyalar için çok iyi yapmışsınız siz
Herkese selamlar
Park yatak için düşündüğünüz modeller var mı ben hiç beğenemiyorum park yatakları ama düşününce de mantıklısı park yatak gibi

Herkese selamlar
Park yatak için düşündüğünüz modeller var mı ben hiç beğenemiyorum park yatakları ama düşününce de mantıklısı park yatak gibi
Benim evim küçük oda yapma imkanım yok uzun süre aynı odada yatacağız muhtemelen en mantıklısı o yüzden park yatak geldi bize büyük boyutları da varmış ilerleyen yaşlarda kullanmak için bende bugün bakacağım detaylı nasipse anne yani olanlar küçük olabiliyormuş bazen dikkat etmek lazımmış ay ne çok detay var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…