Ay senin baya yoğun olmuş zaten biz 2x yaşıyoruz bazı belirtileriolsun bebişler daha yeni yeni senden beslenmeye başladılar kilo alma aralığın artmış bu sayede
Elenatal i çok duydum herşey varmış içinde . Biz 3 ay bitene kadar tüp bebek doktoruyla devam ediyoruz sonra normal hastaneye geçicez muhtemelen benim vitaminler o zaman değişecek.Doğum paketi falan araştırıyorum şimdi.
Oh maşallah gerek kalmamış bizim doktor direkt fetal yapalım diyince bizde yok diyemedik. En azından cinsiyetleri de biraz erken öğrenmiş oluruzsenin bi kız bi erkek dimi öyle okudum sanki ay maşallah ikiz fikri kalbimi pır pır yapıyor hala inanamıyorum , çılgın çokluk diye bi kitap aldım onu okuyorum heyecanla :) 4. Ay bitsin alışveriş falan onlara başlayacağım doktor 7. Aya kadar Herşeyi bitirsen iyi olur ikizlerde daha çok istirahat istiyoruz dedi.
Ay olabilirDoktorun nazarı değmişmaşallah kuzucuklara çokta yaymayın canım ikiz olduğunu Rabbim nazarlardan korusun inşallah Amin
Ay en heyecanlı bölüm eşya almak sankiBizde canım hem cinsiyetlerini bekliyoruz hem de en azından 5 aylık olayım artık öyle eşyalarını falan hazırlamayı düşünüyorum Allah’ın izniyle çok ağırlaşmadan bitirmeyi planlıyorum nasip olursa
Ay en heyecanlı bölüm eşya almak sankisiz tecrübeli olucaksınız hepsini sorucam sonra size merakımdan arabalara falan baktım biraz yan yana olanları pek önermiyorlarmış galiba olur kuzum acele etmeden yaparsın yavaş yavaş . Orada akrabanız var mı hiç sana yardımcı olabilecek ? Ya da seniinkiler gelir belki sonlara doğru yanına
Aynen alt üst olanları bende daha pratik buldum araştırmaya devamElimizden geldiğince yardımcı oluruz kuzum
Bende baktım yan yana olan modelleri sevemedim biri altta biri üstte daha hoşuma gitti ama bakalımhangisi olacak nasip
Şöyle söylim akraba varda herkes birbirine uzak birinci derece olmayanlardan yardım istemem zatenkızkardeşim var söyledim dedim en azından ilk bir iki ay yardımcı olursan sevinirim ondan sonrasını mecburen yalnız bakacağım en azından gaz dönemleri bitene kadar sonra büyüdükçe biraz rayına girerse Allahın izniyle ondan sonra bakabilirim Rabbim o gücü kuvveti sabrı cümlemize versin Amin
Aynen alt üst olanları bende daha pratik buldum araştırmaya devam
Ay tabi canım seni iyi hissettirecek insanlar olsun zaten gerisi kuru kalabalık kolaylık yerine zorluk olur hattahem minnoş kızında var o da sana yardımcı olur annesi herşey yoluna girer dediğin gibi gelsin minnoşlarımız hepsi hallolur
Oyy hemde dünyalar güzeli bi Abla olucak inşallah.Amin canım benim dediğin gibi kızımın da biraz büyümüş olması beni mutluediyor en azından getir götür yapar artı o kendini kurtardı artık 9.ayda 10 yaşına girecek nasip olursa çocukların önünde bile durabilir mamalarını verir abla olmak kolay değil
Oyy hemde dünyalar güzeli bi Abla olucak inşallah.tabi canım ufak ufak yardımcı olur sana
Düşünüyorum da evlenirken çeyize falan hiç meraklı değildim ama bebek alışverişi o kadar zevkli, o kadar güzel ki. Her gün bir şey almak istiyorumAy en heyecanlı bölüm eşya almak sankisiz tecrübeli olucaksınız hepsini sorucam sonra size merakımdan arabalara falan baktım biraz yan yana olanları pek önermiyorlarmış galiba olur kuzum acele etmeden yaparsın yavaş yavaş . Orada akrabanız var mı hiç sana yardımcı olabilecek ? Ya da seniinkiler gelir belki sonlara doğru yanına
Ay dimi minik minik bi sürü şey evcilik oynar gibi herşeyDüşünüyorum da evlenirken çeyize falan hiç meraklı değildim ama bebek alışverişi o kadar zevkli, o kadar güzel ki. Her gün bir şey almak istiyorum
Merhaba cinsiyet öğrendiniz mi chat gpt kız dedi diye yazmışsınız doğru bildi mi?Ben de 1.72 yim
Canım Allah yardımcın olsun, gerçekten çok zor bir durum. İnşallah en kısa zamanda hafifler. Acaba alternatif tıpta çözümleri var mıdır diye düşündüm, homeopati gibi meselaGünaydın güzel arkadaşlarim,
Yazdiklarinizin birçoğunu okudum maşallah sübhanallah bebisler hareketlenmeye başlamış ,benim durumunda değişen hiçbir şey yok ,tecrübesi olanlar lütfen yardımcı olsun
Kusma bulantı bende sizlerdeki gibi değil sabah 5 gibi bir başlıyor aralıksız aksam6 7 bazen daha ileri saatlere ya da sabaha kadar kusuyorum gün içinde birkaç saat normalim ,ilaçlar da etkisini kaybetti ,sürekli serum veriliyor en büyük endişem ya böle devam ederse ,çünkü bazıları 9 ay boyunca bu şekilde geciriyormus,resmen kendimle imtihan oluyorum ve hiçbir şeye inanın odaklanamiyorum hiçbir rutinimi yemeğimi işimi hiçbir şey yapamıyorum,ne yersem safra gibi çıkıyor 15. Haftaya girdim doktorum 16-18 arası çoğunda giderek azalıyor dedi gece gündüz dua ediyorum ,çubuk kraker leblebi,zencefil ,herşeyi herşeyi denedim bitmiyor ,annemde 9 ay kusmus,böle devam ederse nasıl olur bilmiyorum dualarınıza çok ihtycm var
Ben şimdi baktım da 10. haftada gidip bebek arabası almışımBizde canım hem cinsiyetlerini bekliyoruz hem de en azından 5 aylık olayım artık öyle eşyalarını falan hazırlamayı düşünüyorum Allah’ın izniyle çok ağırlaşmadan bitirmeyi planlıyorum nasip olursa
Ben şimdi baktım da 10. haftada gidip bebek arabası almışımkomedi. Çocuğun ilk eşyası bebek arabası oldu çorap falan değil sırf zam gelir korkusundan. Ama öyle de oldu, alalı 3000 lira zam geldi maalesef
Benimde yarın yani bugünBen şimdi baktım da 10. haftada gidip bebek arabası almışımkomedi. Çocuğun ilk eşyası bebek arabası oldu çorap falan değil sırf zam gelir korkusundan. Ama öyle de oldu, alalı 3000 lira zam geldi maalesef
Fetal DNA yaptırdım sonuç bekliyorumMerhaba cinsiyet öğrendiniz mi chat gpt kız dedi diye yazmışsınız doğru bildi mi?
Herkese selamlarBenimde yarın yani bugünrandevum var cinsiyeti öğrenir öğrenmez mağazaya koşmayı düşünüyorum en azından park yatak bebek arabası gibi eşyalar için çok iyi yapmışsınız siz
Güzel haberler inşallahFetal DNA yaptırdım sonuç bekliyorum
Benim evim küçük oda yapma imkanım yok uzun süre aynı odada yatacağız muhtemelen en mantıklısı o yüzden park yatak geldi bize büyük boyutları da varmış ilerleyen yaşlarda kullanmak için bende bugün bakacağım detaylı nasipse anne yani olanlar küçük olabiliyormuş bazen dikkat etmek lazımmış ay ne çok detay varHerkese selamlar
Park yatak için düşündüğünüz modeller var mıben hiç beğenemiyorum park yatakları ama düşününce de mantıklısı park yatak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?