Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bende birkaç gündür iyiydim bugün sabah bulantıyla uyandım öğlene kadar vardı sonra kesildi ben de öyleyim bazen iyiyim bazen bebişler buradayız diyor yoksa ben de tedirgin oluyorum acaba iyiler mi vs ama doktora gidince biraz kafam rahatlıyor

Tecrübeli hamişler size birşey sormak istiyorum bugün 7+5 iki kesemiz için kalp atışı duymaya gittik çok şükür ikiside dinledik, boyları posları çok güzeldi . Herşey yolunda diye çıktıktan yarım saat sonra çok yoğun pıhtılı bi kanama oldu. Doktorum panik yapma evde dinlen dedi. Evde de kanamam yine aynı şekilde yoğun devam etti geç saat olduğu için tüp bebek doktorumuza gidemedik. başka bi hastanede acil kadın doğuma gittik karından ultrasonla baktı iki bebişte orada duruyo. O da aynı şekilde hiç hareket etmeden yat dinlen istirahat et dedi. Eve geldik biraz sakşnleştim ama 7. Haftada civarı böyle birşey yaşayan olmuş muydu aranızda ? Ömrümden ömür gitti resmen

Çok büyük geçmiş olsun Sılam Rabbim bir daha göstermesin inşallah çok şükür bebekler iyiymiş Rabbim yüzüne baksın inşallah Amin

burada yaşayan arkadaşlar oldu eğer gören olursa umarım senin de içini ferahlatsın sen gönlünü ferah tut Rabbim bebeklerini sana bağışlasın inşallah Amin

Peki doktor demedi mi kanama alanın var diye bazen öyle olunca bir süre kanama olabiliyor yada iğne falan kullanıyorsan onlar da yapmış olabilir dilerim bir daha yaşamazsın sen tedbiri elden bırakma bol bol dinlen ya Şafii çek inşallah Rabbim şifasını da göndersin ağır işlerden uzak dur en azından biraz daha büyüyene kadar İnşallah sağlıcakla atlatırsın Amin

Sağol kuzum benim valla neye uğradığımı şaşırdım bi anda. Yok kese etrafında kanama alanı görmedi iki doktorda. Neden olduğunu söylemek zor diyorlar. Oksaparı kestirmediler ama coraspirini bırsk dedi.
Azaldı ama hala geliyo , ufaktan ev işlerine başlamıştım artık yine full dinleneceğim bi kaçgün. İnşallah geçici bi durumdur, çok korkuttu beni.
Okuyorum kuzum hepimize tüm hamişlere dualarımızı Allahım kabul etsin

Amin Ecmain inşallah ilacı kestiyse o zaman durur Allah’ın izniyle
Canım ya bilmem mi insan çok kötü oluyor insanın aklına her şey geliyor ama kötü şeyler düşünme inşallah ilk ve son olsun Sağlıcakla vaktinde zamanında kucağımıza alalım minik mucizelerimizi Amin

Çok geçmiş olsun benim de başıma geldi dilerim sağlıkla ilerlesin. Stres olmayın bende çok stres olmuştum. Coraspirin kullanıyorsanız bıraktırıyorlar bikaç gün bende aşırı ilaç iğne kullanıyordum. Progesteron iğne kullanıyor musun

Benim 6. haftada kanamam olmuştu, ben de çok panikleyip çok üzülmüştüm ama artık biliyorum ki çoğu gebede oluyor ve bir sıkıntı olmadan atlatılıyor. Hiç üzülmeyin, ama dinlenin ve kendinize dikkat edin :) ben iki ay yatmak durumunda kalmıştın

Çok teşekkür ederim, 3 gün coraspirini kestirdiler, iğneyi de kademeli olarak bırakıyorduk tekrar başlattı. Azaldı ama hala geliyor . İnşallah sağlıkla ilerler ikiside sizin kaç gün sürmüştü kanamanız ?

Gerçekten o manzarayı gördüğümde şok oldum elim ayağım boşaldı. İnşallah benim bebişlerimde sağlıkla büyürler. Banada şimdi full istirahat dediler, kanama devam ediyor ama dünkü kadar yoğun değil. Sizde kaç gün sürmüştü ?

Bende tam kesiliyordu geçti sanıyordum yine başlıyordu, sanırım bir ay kadar kanama süreci sürdü. İstirahat önemli gerçekten

Çok geçmiş olsun bende yaşadım 6. Haftalarda progestan iğne verdi mi doktorun kalçadan

Çok teşekkür ederim kullanıyordum iğneyi kademeli azaltıyorduk 3 günde bire indirmişti, tekrar başladık.
Geçer inşaallah stres yapma dinlen güzelce .benim 1 gün sürmüştü sonra akşama kahve akıntı olarak devam etti o şekilde bayağı devam etti ama sonra geçti çok şükür .Benim bayağı kıpkırmızı su gibi regliden daha fazla kanamam olmuştu Allah’ın izniyle bir şey olmuyor .Yoğun ağrı eşlik etmediği sürece korkma

Evet benimde dün öyleydi baya su gibi bi kanama olmuştu. Bu sabah yine gittik kendi doktoruma göbekten baktı kalpleri duyduk, bi iki takviye ilaç daha verdi 1 hafta istirahat et kalkma dedi. Bakalım inşallah geçecek. Çok teşekkür ederim hepinize iyi ki varsınız

Benim de ikizdi pıhtılı olmuştu doktoruma foto çekip attım endişelenme düşük değil dedi. 2 gün sonra kontrole gittiğimde bitanesinin kalbi durmuştu. Şuan 15 haftanın içindeyim diğer bebeğim gayet sağlıklı bi kızım olacak Allah kısmet ederse. Sağlıksız ise düşmesi en doğrusu demişti doktorum ki Hergün Progesteron iğne kullanmama rağmen. Dilerim bana benzemez sağ sağlim kavuşursunuz inşallah. Hepimiz çok zor koşullarda bebeğimize kavuşmaya çalışıyoruz emeklerimiz boşa gitmez inşallah

Çok üzüldüm kaybınız için inşallah kızınız sağlıkla gelsin size evet düşeceği varsa ne yaparsan yap düşer embriyon sağlıklı değilse en hayırlısı bu demişti banada .
İlaçlarımı arttırdı , dinleniyorum artık elimizden gelen birşey yok beklemedeyim bende. Hepimiz için hayırlısı olsun , bebeklerimize kavuşalım en güzel şekilde

Canım maşallah hayırlı olsun çok sevindim gözünaydın olsun sağlıcakla gelsin güzel prensesin inşallah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…