Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ya maaşallah cinsiyet tahmini yaptı mı kuzum ultrason fotosu verdi mi

Evet canım verdi tahmin yapmadı dedi ikisi yan yana olduğu için zor ölçüyorum cinsiyete bakmadı bile sadece kalp atımlarını dinletti ölçümlerini yaptı kafalarını ölçtü şu an her şey normal görünüyor dedi Salı günü perinatoloji de randevum olduğu için çok detaylı bakmadı dedi onlar tek tek bakacak bakalım umudumuz Salı günü
Bu görüntüleri de zor çekti

Eklentiler

• IMG_8335.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 36
Ay mayalam alttaki resim bence kız benim kızıma çok benziyor kafa yapısı

Ay alttaki kız gibi geldi bana kuzum maaşallah bebişlere

Ay mayalam alttaki resim bence kız benim kızıma çok benziyor kafa yapısı

Hadi inşallah canım sağdaki zaten bir yukarı çıkıyor bir daha aşağıya inmiş doktor dedi normal şu an hareket ettikleri için yer değiştirirler sol da ki yazık hep aynı yerde

Yo bence değil biri erkek, kendimde işe yaramasada başkalarında hislerim kuvvetli

Bak ben de öyleyim herkesi uzakta olsa bile ne yapıyor ediyor hissederim kendime gelince duraklıyorum o zaman sağdaki erkek diyebiliriz

Birden çıktı kız göbek mi bebek mi göbüşüm vardı şimdi bebek olduğu çok net

Yok yok artık bebek karnı bu maşallah sübhanallah ben ilk gebeliğimde böyleydim birden çıkmıştı 5 aydan sonra ikizler de erken çıktı karnım

Yok yok artık bebek karnı bu maşallah sübhanallah ben ilk gebeliğimde böyleydim birden çıkmıştı 5 aydan sonra ikizler de erken çıktı karnım
Valla olacak olan oluyormuş ya , ben de diyordum sülalemin ilk fit hamilesi olurum ama olmadiii 6. aya başlarken dağıldık. Sağlıkla gelsin yavrularımız artık doğumdan sonra bir de diyet kategorisine “ 2025 Mart/Nisan ayında tüp bebekle hamile kalanlar beraber kilo veriyor” başlığı açarız

Birde kilo verme topiği açarız inşallah kim daha çok verdi not alırız ki herkes hırslansın daha çok versin

Maşallah çok güzel

Ben de üç gün öncesine kadar kusup duruyordum çok fenaydım şimdi geçti bulantım.İyi hissediyorum.Bu sefer de bebek iyi mi acaba diye düşünüyorum.Benim gibi olanınız var mı? Ay Allah’ım sen büyüksün Amin. 9 ay düşüncelerle geçecek herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…