Ya maaşallah cinsiyet tahmini yaptı mı kuzumultrason fotosu verdi mi
Ay mayalam alttaki resim bence kızEvet canım verdi tahmin yapmadı dedi ikisi yan yana olduğu için zor ölçüyorum cinsiyete bakmadı bile sadece kalp atımlarını dinletti ölçümlerini yaptı kafalarını ölçtü şu an her şey normal görünüyor dedi Salı günü perinatoloji de randevum olduğu için çok detaylı bakmadı dedi onlar tek tek bakacak bakalımumudumuz Salı günü
Bu görüntüleri de zor çekti
Ay alttaki kız gibi geldi bana kuzumEvet canım verdi tahmin yapmadı dedi ikisi yan yana olduğu için zor ölçüyorum cinsiyete bakmadı bile sadece kalp atımlarını dinletti ölçümlerini yaptı kafalarını ölçtü şu an her şey normal görünüyor dedi Salı günü perinatoloji de randevum olduğu için çok detaylı bakmadı dedi onlar tek tek bakacak bakalımumudumuz Salı günü
Ay mayalam alttaki resim bence kızbenim kızıma çok benziyor kafa yapısı
o oynayan kesin erkekHadi inşallah canım sağdaki zaten bir yukarı çıkıyor bir daha aşağıya inmiş doktor dedi normal şu an hareket ettikleri için yer değiştirirler sol da ki yazık hep aynı yerde
Ay alttaki kız gibi geldi bana kuzummaaşallah bebişlere
Ben gerçekten hayret ediyorum bu durumaSenin 21. Hafta benim 14 ama benimki seninkinden öndekilo almayı geçtim vermisim hatta ama göbek nereden çıktı benimde fikrim yok tartımız bir sanırım
o oynayan kesin erkekbenim kızımda aynı yerinde sakin duruyor yavrum
Yo bence değilKızım boşuna demedi anne erkekler şımarık olurbir de ikisi de kız oluyormuş
Birden çıktı kızDaha diyorsun karnım yokdaha ne olsun maşallah artık ortaya çıkmış bebiş
Yo bence değilbiri erkek, kendimde işe yaramasada başkalarında hislerim kuvvetli
Birden çıktı kızgöbek mi bebek mi göbüşüm vardı şimdi bebek olduğu çok net
Erkek erkekBak ben de öyleyim herkesi uzakta olsa bile ne yapıyor ediyor hissederim kendime gelince duraklıyorumo zaman sağdaki erkek diyebiliriz
Valla olacak olan oluyormuş yaYok yok artık bebekkarnı bu maşallah sübhanallah ben ilk gebeliğimde böyleydim birden çıkmıştı 5 aydan sonra ikizler de erken çıktı karnım
Valla olacak olan oluyormuş ya, ben de diyordum sülalemin ilk fit hamilesi olurum ama olmadiii 6. aya başlarken dağıldık. Sağlıkla gelsin yavrularımız artık doğumdan sonra bir de diyet kategorisine “ 2025 Mart/Nisan ayında tüp bebekle hamile kalanlar beraber kilo veriyor” başlığı açarız
Maşallah çok güzelEvet canım verdi tahmin yapmadı dedi ikisi yan yana olduğu için zor ölçüyorum cinsiyete bakmadı bile sadece kalp atımlarını dinletti ölçümlerini yaptı kafalarını ölçtü şu an her şey normal görünüyor dedi Salı günü perinatoloji de randevum olduğu için çok detaylı bakmadı dedi onlar tek tek bakacak bakalımumudumuz Salı günü
Ay al benden de o kadarSenin 21. Hafta benim 14 ama benimki seninkinden öndekilo almayı geçtim vermisim hatta ama göbek nereden çıktı benimde fikrim yok tartımız bir sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?