Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Allah yardımcın olsun canım…Bazı kişilerde bünyeye böyle etki edebiliyormuş susuz kalmamaya çalış.Bebeklerimiz için katlanacağız.

Ayy bu markayı hiç duymamıştım. Ben de elenatel 2 diye bir vitamin takviyesi kullanıyorum. En son kontrolümde de demir takviyesine başladım ama o takviye benim bağırsaklarımı kitledi ya

Hadi inşallah canım sağdaki zaten bir yukarı çıkıyor bir daha aşağıya inmiş doktor dedi normal şu an hareket ettikleri için yer değiştirirler sol da ki yazık hep aynı yerde
Canım benim erkek olan da öyle bir orada bir burada ama kız sabit aynı yerinde durmaya devam ediyor. Bence biri kız biri erkek

Merhabalar tam olarak 7. Haftamda aşırı yoğun pıhtılı bir kanama geçirirdim. Kesin düşük yaptım diye düşündüm hatta. Doktora gittim proges. İğne yaptılar ama tüp bebek doktorum o iğneye çok da gerek olmadığını bir kaç kere yaptır başka yaptırma diyince onu da 2 gün yaptırdım bıraktım. Tedirgin olma ama mutlaka doktorun ile de görüş. Çok şükür biz 18+4 teyiz şu anda her şey yolunda

Ayy bu markayı hiç duymamıştım. Ben de elenatel 2 diye bir vitamin takviyesi kullanıyorum. En son kontrolümde de demir takviyesine başladım ama o takviye benim bağırsaklarımı kitledi ya

Benim de demirim çok çabuk düşüyor ben zaten tedaviden önce demir ilacı kullanıyordum en son kan verdiğimde değerler düzelmiş dedi şu an içmiyorum ama bakalım ilerleyen zaman da ihtiyaç duyabilirim şu an sadece vitamin kullanıyorum. Demir ilacının yan etkisi kabızlık maalesef birde hamilelik hormonları da etkili oluyor bol bol su tüket canım en azından zorlanma birde kayısı seviyorsan yiyebilirsin kayısı suyu da iyi gelir kuru incir de yiyebilirsin Rabbim kolaylık versin inşallah

Çok geçmiş olsun bende doktorumla irtibat halindeyim kendi ilaçlarıma devam ediyorum . Cuma akşamüstü başladı , şuan kahve ve azalarak devam ediyor. Senin kaç gün sürmüştü bu kanaman?
Oy maşallah tontişe sağlıkla gelsin

Benim 1 gün sadece çok yoğun olmuştu. Sonrasında progs. İğne kullanınca durdu. 3 gün de lekelenme şeklinde devam etti. Sonrasında bir daha hiç yaşamadım çok şükür ki

Benim 1 gün sadece çok yoğun olmuştu. Sonrasında progs. İğne kullanınca durdu. 3 gün de lekelenme şeklinde devam etti. Sonrasında bir daha hiç yaşamadım çok şükür ki
Çok şükür canım teşekkür ederim benimki de artık lekelenmeye dönüyor yavaş yavaş inşalalh bitsin gitsin çok korkuttu beni.

Çok şükür canım teşekkür ederim benimki de artık lekelenmeye dönüyor yavaş yavaş inşalalh bitsin gitsin çok korkuttu beni.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım. Doktor kontrolünde benim ultrasonda kanama alanım bile yoktu şok olmuştum. Ama geçti çok şükür o günler. Sen de Korkma inşallah geçecek. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah

Aynen bizde kalp atışlarını gördük, doktor dedi artık düşük riskimiz %5 ikiside aynı boyda ne ile besliyorsun bunları dedi çıktık yarım saat sonra böyle birşey yaşadık. Çok şükür iyi olsun da bebişkolar nazar boncuklarımız olsun bu yaşananlar. teşekkür ederim tekrar Aminn hepimiz sağlıkla kavuşalım

amin canım Amin inşallah mide bulantın vs var mı peki iştahın ne durumda ? Multivitamin kullanıyor musun ?

amin canım Amin inşallah mide bulantın vs var mı peki iştahın ne durumda ? Multivitamin kullanıyor musun ?
Bulantım sabahları oluyo krakerle idare ediyorum , bi iki kere prilam aldım ama çok şükür kusma olmadı hiç. İştahım pek yoktu 2 kilo verdim , doymak için yiyordum . Bi kaç gündür başladı yeme isteğim sanki yol açıldı artık çılgınlar gibi bişeyler çekiyor canım
memişlerim acıyor ara ara ve inanılmaz koku hassasiyetim var haftalardır geçmiyo. Kimse parfüm falan sıkamıyor yanımda:) onun dışında çok bariz bişey yaşamadım daha şükür . solgar female multivitamin ve folat kullanıyorum şimdi. Tüp bebek sürecinde tek tek vermişti hepsini birleştirip böyle bi takviye verdi .
Sen fetal yaptırmış mıydın ? İkizlerde tam sonuç vermiyor ama yaptıralım dedi doktor 2 -3 hafta sonra

Eğer çok yoğun olmuyorsa şanslısın ben 6. haftadan sonra su bile içememiştim. 13. Haftaya kadar asla yemek yiyemedim. 6 kilo verdim 13. Haftayı atlattıktan sonra artık normale döndük. Göğüs ağrısı ve hassasiyeti de ara ara gidiyor ara ara geri geliyor ben ikili tarama testi yaptırdım. Fetal için doktor gerekli görmedi. Hamileliği öğrendiğim ilk andan ititbaren multivitamin kullanıyorum. İlk olarak Tüp bebek doktorum pranatal life vermişti sonra perinotolog randevusu aldım gebelik takibimi o doktorla devam ettirdim. Doktorum muktivitamin olarak elenatal 2 verdi bunun yanında demir takviyesi verdi. Şu anda sadece ikisini kullanıyorum

Ay senin baya yoğun olmuş zaten biz 2x yaşıyoruz bazı belirtileri olsun bebişler daha yeni yeni senden beslenmeye başladılar kilo alma aralığın artmış bu sayede
Elenatal i çok duydum herşey varmış içinde . Biz 3 ay bitene kadar tüp bebek doktoruyla devam ediyoruz sonra normal hastaneye geçicez muhtemelen benim vitaminler o zaman değişecek.Doğum paketi falan araştırıyorum şimdi.
Oh maşallah gerek kalmamış bizim doktor direkt fetal yapalım diyince bizde yok diyemedik. En azından cinsiyetleri de biraz erken öğrenmiş oluruz senin bi kız bi erkek dimi öyle okudum sanki ay maşallah ikiz fikri kalbimi pır pır yapıyor hala inanamıyorum , çılgın çokluk diye bi kitap aldım onu okuyorum heyecanla :) 4. Ay bitsin alışveriş falan onlara başlayacağım doktor 7. Aya kadar Herşeyi bitirsen iyi olur ikizlerde daha çok istirahat istiyoruz dedi.

Evet canım sonrasında iştahım açılınca verdiğim kiloları da fazlasıyla geri aldım zaten şu anda da durduramıyorum kendimi ama gerçekten hiç önemli değil yeterki bebeklerim iyi olsun diyorum. İkiz olduğunu öğrendiğim ilk olarak tuhaf geldi ama zamanla onları hele de hissetmeye başlayınca insanın içinde tarifsiz bir mutluluk oluyor. Çok güzel ve çok özel bence. Bizim biri kız biri erkek evet inşallah sen de güzel fetal sonucu güzel sonuçlar alırsın ne zaman yaptıracaksın testi peki ?

Oh şifa olsun doğumdan sonra vericez bi şekilde Aynen bende ilk duyunca bi şaşkınlık oldu sonra çok heyecan yarattı yaa başladılar mı hareketlere yerim onları inşallah canım garanti olsun 12. Hafta gibi yapalım dedi o yüzden ağustos başı yaptırıcaz bakalım

Doktorun nazarı değmiş maşallah kuzucuklara çokta yaymayın canım ikiz olduğunu Rabbim nazarlardan korusun inşallah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…