Amin canım.Bekliyorum heyecanlaGüzel haberler inşallah
Ben de hemen oda yapamayacağım yer yok.O yüzden park yatak bakacağım 2-3 yaşa kadar yatabilmeli.Güzel bir şey bulursan yaz lütfen.Benim evim küçük oda yapma imkanım yok uzun süre aynı odada yatacağız muhtemelen en mantıklısı o yüzden park yatak geldi bize büyük boyutları da varmış ilerleyen yaşlarda kullanmak için bende bugün bakacağım detaylı nasipse anne yani olanlar küçük olabiliyormuş bazen dikkat etmek lazımmış ay ne çok detay var
Evet yavaş yavaş hissediyorum artık her günOh şifa olsun doğumdan sonra vericez bi şekildeAynen bende ilk duyunca bi şaşkınlık oldu sonra çok heyecan yarattı yaa başladılar mı hareketlere yerim onları inşallah canım garanti olsun 12. Hafta gibi yapalım dedi o yüzden ağustos başı yaptırıcaz bakalım
kaybın için üzüldüm. Diğerinin sağlıklı olmasına çok sevindimMerhaba bugün görüş günüydü ikiz olan gebeliğim tek olarak devam ediyor kaybolan ikiz sendromu deniliyormuş.Doktorumuz bu ihtimalden bahsetmişti kalp atımı zayıftı çünkü.Diğer bebeğim zıp zıp zıplıyordu doktorumun tahmini erkek
Merhaba bugün görüş günüydü ikiz olan gebeliğim tek olarak devam ediyor kaybolan ikiz sendromu deniliyormuş.Doktorumuz bu ihtimalden bahsetmişti kalp atımı zayıftı çünkü.Diğer bebeğim zıp zıp zıplıyordu doktorumun tahmini erkek
Sağ ol arkadaşım hazırlıklıydık bu duruma bir yandan da umut etmek istiyor insan.Sağlıklı olsun ilk bebeğimiz ikili tarama testi verdim inşallah güzel sonuçlar alırızkaybın için üzüldüm. Diğerinin sağlıklı olmasına çok sevindiminşallah sağlıkla ilerler hamileliğin de genelde erkek tahmin ettikleri doğru çıkıyor ya. Bana da 13. Haftada biri erkek demişti dediği gibi de erkek çıktı hayırlısı olsun tabi yine de önemli olan sağlıklı olması
İnşallah güzel sonuçlar alırsınSağ ol arkadaşım hazırlıklıydık bu duruma bir yandan da umut etmek istiyor insan.Sağlıklı olsun ilk bebeğimiz ikili tarama testi verdim inşallah güzel sonuçlar alırız
Sağ ol canımYaaa canımsın çok geçmiş olsun üzüldüm bu durumapeki daha önceki kontrollerde görünmedi diğer bebeğin. Allahım diğer bebeğini sana bağışlasın inşallah Amin
Sağ ol canım
İlk baştan beri göründü bebeğim kalp atımı da vardı zayıftı.doktorum tek devam edebilir demişti ilk haftalarda,sonraki muayenede iyi görünüyordu 3hafta önce yani.hep bir ikilemdeydim hatta kimseye söylememiştim ikiz olduğunu.Nasip bu duyguları yaşamak bile mucize bizim için
canım benim çok üzüldüm Allah diğer bebişini sana bağışlasın. Sağ Salim gelsin inşallah kucağına mucizen. İnşallah taramandan da güzel sonuçlar alacaksın , keyifli haberlerini bekliyoruzSağ ol canım
İlk baştan beri göründü bebeğim kalp atımı da vardı zayıftı.doktorum tek devam edebilir demişti ilk haftalarda,sonraki muayenede iyi görünüyordu 3hafta önce yani.hep bir ikilemdeydim hatta kimseye söylememiştim ikiz olduğunu.Nasip bu duyguları yaşamak bile mucize bizim için
Zaten oda da olsa sanırım 2 yaşına kadar falan anne yanında yatıyor bebitolarBenim evim küçük oda yapma imkanım yok uzun süre aynı odada yatacağız muhtemelen en mantıklısı o yüzden park yatak geldi bize büyük boyutları da varmış ilerleyen yaşlarda kullanmak için bende bugün bakacağım detaylı nasipse anne yani olanlar küçük olabiliyormuş bazen dikkat etmek lazımmış ay ne çok detay var
Çok geçmiş olsunMerhaba bugün görüş günüydü ikiz olan gebeliğim tek olarak devam ediyor kaybolan ikiz sendromu deniliyormuş.Doktorumuz bu ihtimalden bahsetmişti kalp atımı zayıftı çünkü.Diğer bebeğim zıp zıp zıplıyordu doktorumun tahmini erkek
Çok geçmiş olsun...Zor süreçler...Allah kalan bebeğini sana bağışlasın Amin.Sağ ol arkadaşım hazırlıklıydık bu duruma bir yandan da umut etmek istiyor insan.Sağlıklı olsun ilk bebeğimiz ikili tarama testi verdim inşallah güzel sonuçlar alırız
Güzel haberler inşaallah canım öğrendin miBenimde yarın yani bugünrandevum var cinsiyeti öğrenir öğrenmez mağazaya koşmayı düşünüyorum en azından park yatak bebek arabası gibi eşyalar için çok iyi yapmışsınız siz
Çok geçmiş olsun , bebeğin sağlıkla gelsin inşaallahSağ ol arkadaşım hazırlıklıydık bu duruma bir yandan da umut etmek istiyor insan.Sağlıklı olsun ilk bebeğimiz ikili tarama testi verdim inşallah güzel sonuçlar alırız
Çok şükür gelişimi yolunda sanırım kız dr geçen sefer de kız demişti bacak arası boş dediGüzel haberler inşaallah canım öğrendin mi
Hadi maaşallah canım sağlıkla gelsin inşaallahÇok şükür gelişimi yolunda sanırım kız dr geçen sefer de kız demişti bacak arası boş dedibizim ki bağdaş kurmuş sıra gecesi yapıyor gibiydi ama yine kesinleşmesi için 16.haftayı bekleyelim dedi canım
Ben de hemen oda yapamayacağım yer yok.O yüzden park yatak bakacağım 2-3 yaşa kadar yatabilmeli.Güzel bir şey bulursan yaz lütfen.
Zaten oda da olsa sanırım 2 yaşına kadar falan anne yanında yatıyor bebitolargüzel bir şeyler görürsen bize de haber ver
Küçük olanlar çok sevimli oluyor ama tüm tecrübeli arkadaşlarım alma bir kaç ay sonra sığmayacak başka bir şey almak zorunda kalacaksın direkt büyüklerinden al diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?