Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben de hemen oda yapamayacağım yer yok.O yüzden park yatak bakacağım 2-3 yaşa kadar yatabilmeli.Güzel bir şey bulursan yaz lütfen.

Evet yavaş yavaş hissediyorum artık her gün inşallah güzel sonuçlar gelir canım

kaybın için üzüldüm. Diğerinin sağlıklı olmasına çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler hamileliğin de genelde erkek tahmin ettikleri doğru çıkıyor ya. Bana da 13. Haftada biri erkek demişti dediği gibi de erkek çıktı hayırlısı olsun tabi yine de önemli olan sağlıklı olması

Yaaa canımsın çok geçmiş olsun üzüldüm bu duruma peki daha önceki kontrollerde görünmedi mi diğer bebeğin. Allahım diğer bebeğini sana bağışlasın inşallah Amin

Son düzenleme:
Sağ ol arkadaşım hazırlıklıydık bu duruma bir yandan da umut etmek istiyor insan.Sağlıklı olsun ilk bebeğimiz ikili tarama testi verdim inşallah güzel sonuçlar alırız

Yaaa canımsın çok geçmiş olsun üzüldüm bu duruma peki daha önceki kontrollerde görünmedi diğer bebeğin. Allahım diğer bebeğini sana bağışlasın inşallah Amin
Sağ ol canım
İlk baştan beri göründü bebeğim kalp atımı da vardı zayıftı.doktorum tek devam edebilir demişti ilk haftalarda,sonraki muayenede iyi görünüyordu 3hafta önce yani.hep bir ikilemdeydim hatta kimseye söylememiştim ikiz olduğunu.Nasip bu duyguları yaşamak bile mucize bizim için

Anladım canım benim üzücü bir durum ama çok şükür ki diğer bebeğin seninle Rabbim bebeğine hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin hayırlı evlat etsin size bağışlasın inşallah Amin

canım benim çok üzüldüm Allah diğer bebişini sana bağışlasın. Sağ Salim gelsin inşallah kucağına mucizen. İnşallah taramandan da güzel sonuçlar alacaksın , keyifli haberlerini bekliyoruz

Zaten oda da olsa sanırım 2 yaşına kadar falan anne yanında yatıyor bebitolar güzel bir şeyler görürsen bize de haber ver
Küçük olanlar çok sevimli oluyor ama tüm tecrübeli arkadaşlarım alma bir kaç ay sonra sığmayacak başka bir şey almak zorunda kalacaksın direkt büyüklerinden al diyorlar

Çok geçmiş olsun Rabbim sağlıkla mucizenize kavuşmayı nasip etsin

Ben de hemen oda yapamayacağım yer yok.O yüzden park yatak bakacağım 2-3 yaşa kadar yatabilmeli.Güzel bir şey bulursan yaz lütfen.

Ilk e bebek deneyimim oldu aa şu ne güzel aa şuna bak ya derken kafa çorba oldu genelde uzaktan baktım bazıları dar gibi uzun bazıları geniş kısa hiç bir fikir edinemedim yanımızda görevli de yoktu biraz da onun dez avantajı oldu sanırım bakınca hepsi aynı sanki hatta bebek arabası joie yada kraft bakıyordum bambaşka bir marka kafama yattı ilk defa duyduğum bagi neo diye araştırayım dedim bulursanız sizlerde yazın birde daha doğuma varsa kasım indirim baya etkili oluyor o zaman alın dedi bi görevli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…