Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Maşallah canım sağlıcakla gelsin minik prenses

Bence de canım acele etme arabasını Kasım indirimine bırak zaten orada doğuma nerdeyse iki ay olucak yaklaşık yetişir Allah’ın izniyle

Bugünkü doktorun perinotoloji doktorumuydu canım o demişse kız diye doğrudur

K kolboyu canım sen nasılsın iyi misin inşallah bebeğin de iyi mi sizin de cinsiyetiniz belli olmadı mı

Bugünkü doktorun perinotoloji doktorumuydu canım o demişse kız diye doğrudur
Bu 3.cü kız teyiti canım geçen ki perinotologtu oda aramızda kalsın kız gibi dedi ama bizim ki yabancı dr diye utandı hiç göstermedi kendini ondan net göremedi dr kendi dr tüp bebekten devam hatta ona da dedik bugün hocam sizi tanıyor diye gösteriyor başka doktora sırtımızı dönüyoruz diye kadın da tabi diyor biz yumurtadan beri konuşuyoruz onunla

Yaa yerim onu maşallah büyük ihtimalle kız bebek

Ayy 15 derece mi ne güzel valla istanbul bugun yanıyor 33 du gündüz

Kız bizim burası 40 dereceyi buldu iki hafta mahvolduk duş yapıyorsun tekrardan oturduğun yerde terliyorsun buranın 35 derecesi 50 derece gibi berbat nem çok fazla aynı Adana Hatay Mersin’in sıcaklığı nefes alınmıyor
Ah çok şükür iki gündür 20 derece birden düştü hem yağmur ️ hem rüzgâr sonbahar havası gibi çok şükür her taraf kurumuştu biraz kendimize geldik darısı başınıza Rabbim her yere rahmetini bol bol versin inşallah

Ayy sizede ilaç gibi gelmistir o zaman tadını çıkar valla pisiyoz burda

Kızlar kan yani demir ilacı başlayan var mı aranızda bana bu sefer yazdı başlayayım diye size sormak istedim kaçıncı haftanızda başladınız kullanıyorsanız

Toplaşın kızlar cinsiyetleri söyledi doktorumuz hayret dedi öğrenmek istiyormusunuz biz dedik görüyorsanız söyleyin ben zaten ilk bebeğin cinsiyetini doktor tahmin yapmadan gördüm son tahminlerinizi alayım

Çok şükür şu an her şey sağlıklı görünüyor Elhamdulillah
Ah bu perinatoloji doktorun gözünü seveyim ultrasonları bile özel bebişleri net gördük video bile yaptı eşim kızım için çok istemişti okulda olduğu için doktora söyledik önce muayeneleri yapayım dedi sonra video için ekstra tekrar ikisini gösterdi

Eklentiler

• IMG_8357.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…