Çok şükür gelişimi yolunda sanırım kız dr geçen sefer de kız demişti bacak arası boş dedibizim ki bağdaş kurmuş sıra gecesi yapıyor gibiydi ama yine kesinleşmesi için 16.haftayı bekleyelim dedi canım
Çok şükür gelişimi yolunda sanırım kız dr geçen sefer de kız demişti bacak arası boş dedibizim ki bağdaş kurmuş sıra gecesi yapıyor gibiydi ama yine kesinleşmesi için 16.haftayı bekleyelim dedi canım
Bu 3.cü kız teyiti canım geçen ki perinotologtu oda aramızda kalsın kız gibi dedi ama bizim ki yabancı dr diye utandı hiç göstermedi kendini ondan net göremedi drBugünkü doktorun perinotoloji doktorumuydu canım o demişse kız diye doğrudur
Bu 3.cü kız teyiti canım geçen ki perinotologtu oda aramızda kalsın kız gibi dedi ama bizim ki yabancı dr diye utandı hiç göstermedi kendini ondan net göremedi drkendi dr tüp bebekten devam hatta ona da dedik bugün hocam sizi tanıyor diye gösteriyor başka doktora sırtımızı dönüyoruz diye kadın da tabi diyor biz yumurtadan beri konuşuyoruz onunla
Sağlıklı olsun da canım artık başımızın üstünde yeri varYaa yerim onu maşallahbüyük ihtimalle kız bebek
Ayy 15 derece mi ne güzel valla istanbul bugun yanıyor 33 du gündüzÇok şükür kızlar bizim burası iki gündür yağmurlu hava da 15 derece oldu çok şükür
Ayy 15 derece mi ne güzel valla istanbul bugun yanıyor 33 du gündüz
Ayy sizede ilaç gibi gelmistir o zamanKız bizim burası 40 dereceyi buldu iki hafta mahvolduk duş yapıyorsun tekrardan oturduğun yerde terliyorsun buranın 35 derecesi 50 derece gibi berbat nem çok fazlaaynı Adana Hatay Mersin’in sıcaklığı nefes alınmıyor
Ah çok şükür iki gündür 20 derece birden düştü hem yağmur️ hem rüzgâr sonbahar havası gibi çok şükür her taraf kurumuştu biraz kendimize geldik darısı başınıza Rabbim her yere rahmetini bol bol versin inşallah
Ayy sizede ilaç gibi gelmistir o zamantadını çıkar valla pisiyoz burda
İyiyiz canım ben uzaktan uzaktan takipteyim çok şükür iyi gidiyor 12. Haftada erkege benziyor dedi ama bakalım önümüzdeki hafta tekrar bir kontrol var orada netleşir inşallah
ben henüz başlamadım canım, en son kan verdiğimde değerim iyiydi ondan bir şey demedi sanırımKızlar kan yani demir ilacı başlayan var mı aranızda bana bu sefer yazdı başlayayım diye size sormak istedim kaçıncı haftanızda başladınız kullanıyorsanız
Mayala kontrol günün herhalde. Güzel haberlerini ve bebişlerin cinsiyetlerini bekliyoruz evettttt.mayala beybis bu gün heyecanla güzel haber ve cinsiyetleri bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?