Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ay üstteki aynı benim kızım ağlayacam

Tekrardan perinatoloji doktoruna 01.09.25 de gideceğim büyük ihtimalle 6 aylık olmuş olacaklar tabi ki risk her zaman var hâlâ devam ediyor dedi birde ikiz olduğu için ekstra var ama şu an her şey yolunda görünüyor kalp atımları organları her şey sağlıklı dedi Allah’ım inşallah vaktinde zamanında kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah

Ay maşallah canım benim, sen zaten bundan sonra perinatoloji takipli olacaksın dimi? Yoksa normal kadın doğumada gidecekmisin

Ay ay ay okurken içim açıldı maşallah bebişkolara yerim onları ben
Sağlıkla gelsin dünya güzelleri inşallah senin normal hesabına göre doğumda Ocak başıydı sanki çok fark etmemiş muayenede
Allah tamamına erdirsin kuzum benim, normal doktora gidecek misin hep perinatolog mu bakacak bundan sonra ?

Amin sağol teyzesi Allah razı olsun güzel dileklerin için hepimiz sağlıcakla vaktinde zamanında kucağımıza alalım inşallah

Yok sadece 6 aylıkken bir kez daha gitmem lazım sonra bence artık çağırmaz normal kadın doktoruma rutin gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…