Ay harikaToplaşın kızlarcinsiyetleri söyledi doktorumuz hayret dedi öğrenmek istiyormusunuz biz dedik görüyorsanız söyleyin ben zaten ilk bebeğin cinsiyetini doktor tahmin yapmadan gördüm son tahminlerinizi alayım
Ay harikaben hala bir kız bir erkek diyorum
Gözün aydın canımÖnce erkek olanı gördük pipisi baya netti
Ay aşkımmmm çok sevindimHele gel seni bir öpeyim
Canım ya bir erkek bir kız geliyor inşallah
Ay üstteki aynı benim kızımÇok şükür şu an her şey sağlıklı görünüyor Elhamdulillah
Ah bu perinatoloji doktorun gözünü seveyim ultrasonları bile özel bebişleri net gördük video bile yaptı eşim kızım için çok istemişti okulda olduğu için doktora söyledik önce muayeneleri yapayım dedi sonra video için ekstra tekrar ikisini gösterdi
Gözün aydın canımsağlıkla gelsinler Allah'ın izniyle
Ay aşkımmmm çok sevindimsağlıcakla kucağınıza alın inşallah minik yavrularım ya
Ay maşallahTekrardan perinatoloji doktoruna 01.09.25 de gideceğim büyük ihtimalle 6 aylık olmuş olacaklar tabi ki risk her zaman var hâlâ devam ediyor dedi birde ikiz olduğu için ekstra var ama şu an her şey yolunda görünüyor kalp atımları organları her şey sağlıklı dedi Allah’ım inşallah vaktinde zamanında kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah
Hay maşallahHele gel seni bir öpeyim
Hele gel seni bir öpeyim
MaşallahHele gel seni bir öpeyim
Ay ay ay okurken içim açıldıTekrardan perinatoloji doktoruna 01.09.25 de gideceğim büyük ihtimalle 6 aylık olmuş olacaklar tabi ki risk her zaman var hâlâ devam ediyor dedi birde ikiz olduğu için ekstra var ama şu an her şey yolunda görünüyor kalp atımları organları her şey sağlıklı dedi Allah’ım inşallah vaktinde zamanında kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah
Ay ay ay okurken içim açıldımaşallah bebişkolara yerim onları ben
Sağlıkla gelsin dünya güzelleri inşallahsenin normal hesabına göre doğumda Ocak başıydı sanki çok fark etmemiş muayenede
Allah tamamına erdirsin kuzum benim, normal doktora gidecek misin hep perinatolog mu bakacak bundan sonra ?
Hay maşallahçok sevindim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?