Ay maşallahcanım benim, sen zaten bundan sonra perinatoloji takipli olacaksın dimi? Yoksa normal kadın doğumada gidecekmisin
Canım çok şükür sağlıkla vaktinde gelsinler bir kız bir erkek çok güzelTekrardan perinatoloji doktoruna 01.09.25 de gideceğim büyük ihtimalle 6 aylık olmuş olacaklar tabi ki risk her zaman var hâlâ devam ediyor dedi birde ikiz olduğu için ekstra var ama şu an her şey yolunda görünüyor kalp atımları organları her şey sağlıklı dedi Allah’ım inşallah vaktinde zamanında kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah
Ay helal olsun aşkımYok kuzum sadece bir kez daha gideceğim tamamdır onu da Eylül ayında dedi biraz bebekler büyüsün çok net bir doktordueşime ve bana sordu sigara kullanıyormusunuz ben dedim ben hiç içmedim eşim dedi ben içiyorum dedi ki bana sigaranın faydalı olduğu üç şey sayarmısın eşim düşündü diyor tabi ki faydalı değil bırakmayı düşünüyorum dedi bak 10 yaşında bir kızın var eşin hamile iyi değil onlarda etkileniyor söz verdi doktorun yanında bırakacağım diye
Ben başladım 17+1 de kontörlüm vardı. Kontrolde verdi doktorum kullanmaya başlayalım dedi. Yalnız beslenmeye çok dikkat et fena halde kabızlık problemi yapıyor çünküKızlar kan yani demir ilacı başlayan var mı aranızda bana bu sefer yazdı başlayayım diye size sormak istedim kaçıncı haftanızda başladınız kullanıyorsanız
Çok sevindim ikisinin de sağlıklı olmasınaÇok şükür şu an her şey sağlıklı görünüyor Elhamdulillah
Ah bu perinatoloji doktorun gözünü seveyim ultrasonları bile özel bebişleri net gördük video bile yaptı eşim kızım için çok istemişti okulda olduğu için doktora söyledik önce muayeneleri yapayım dedi sonra video için ekstra tekrar ikisini gösterdi
Tebrik ederimmmHele gel seni bir öpeyim
Canım ya bir erkek bir kız geliyor inşallah
Canım çok şükür sağlıkla vaktinde gelsinler bir kız bir erkek çok güzelmaşallah.Sürecin de böyle güzel devam etsin
Ay mayalam çok sevindim valla ne güzel bir kız bir erkek ikisinden de olacak Rabbım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Ay helal olsun aşkımdoktoru görmeden sevdim
Çok sevindim ikisinin de sağlıklı olmasınamaşallah çok güzel görünüyorlar annesi
Tebrik ederimmminşallah sağlıkla
12. Haftada başladık bizde kuzumKızlar kan yani demir ilacı başlayan var mı aranızda bana bu sefer yazdı başlayayım diye size sormak istedim kaçıncı haftanızda başladınız kullanıyorsanız
Bir kız bir erkek hissediyorum halaToplaşın kızlarcinsiyetleri söyledi doktorumuz hayret dedi öğrenmek istiyormusunuz biz dedik görüyorsanız söyleyin ben zaten ilk bebeğin cinsiyetini doktor tahmin yapmadan gördüm son tahminlerinizi alayım
Ay maşallah en başından beri doğru tahmin etmişizzzHele gel seni bir öpeyim
Maşallah çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinÇok şükür şu an her şey sağlıklı görünüyor Elhamdulillah
Ah bu perinatoloji doktorun gözünü seveyim ultrasonları bile özel bebişleri net gördük video bile yaptı eşim kızım için çok istemişti okulda olduğu için doktora söyledik önce muayeneleri yapayım dedi sonra video için ekstra tekrar ikisini gösterdi
Mayalacimmmm hayırlı uğurlu olsun 10 yaşındaki kızınin hem kız hem erkek kardeşi olcak iki duyguyuda Allah'ın izniyle yaşayacak cok mutlu oldum sağlıkla kucağına al cnmHele gel seni bir öpeyim
Oyyyy oyyyy sağlıkla gelsin miniklerHele gel seni bir öpeyim
Aşkım sende günlerimiz aynı benim bulantım yoktu yani 3 ayda 4 kere kustum bulantım da sabahları hafif denecek şekildeydi geçen hafta migrenim tuttu o da bulantıyı tetikledi 1 günde 8 kere kustum o günden sonra bulantılar daha yoğun olmaya başladı kusuyodum ya da kusmanın ucundan dönüyordum prilamı da bırakmıştım ben migren öncesine kadar bulantım kusmam felan yok diye ama işte şu bir iki haftadır yoğunlaşınca 2 gündür prilama tekrar başladım çok şükür iyiyim onun sayesinde enerjim de yavaş yavaş geliyor iştahım da açılıyor gibiKızlar bulantı vs devam ediyor mu? Benim bu hafta kesildi çok enerji geldi.Belirti olmayınca tedirgin oluyorum.Nolur benim gibi olanlar yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?