Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ay maşallah canım benim, sen zaten bundan sonra perinatoloji takipli olacaksın dimi? Yoksa normal kadın doğumada gidecekmisin

Yok kuzum sadece bir kez daha gideceğim tamamdır onu da Eylül ayında dedi biraz bebekler büyüsün çok net bir doktordu eşime ve bana sordu sigara kullanıyormusunuz ben dedim ben hiç içmedim eşim dedi ben içiyorum dedi ki bana sigaranın faydalı olduğu üç şey sayarmısın eşim düşündü diyor tabi ki faydalı değil bırakmayı düşünüyorum dedi bak 10 yaşında bir kızın var eşin hamile iyi değil onlarda etkileniyor söz verdi doktorun yanında bırakacağım diye

Canım çok şükür sağlıkla vaktinde gelsinler bir kız bir erkek çok güzel maşallah.Sürecin de böyle güzel devam etsin

Ay helal olsun aşkım doktoru görmeden sevdim

Kızlar kan yani demir ilacı başlayan var mı aranızda bana bu sefer yazdı başlayayım diye size sormak istedim kaçıncı haftanızda başladınız kullanıyorsanız
Ben başladım 17+1 de kontörlüm vardı. Kontrolde verdi doktorum kullanmaya başlayalım dedi. Yalnız beslenmeye çok dikkat et fena halde kabızlık problemi yapıyor çünkü

Çok sevindim ikisinin de sağlıklı olmasına maşallah çok güzel görünüyorlar annesi

Canım çok şükür sağlıkla vaktinde gelsinler bir kız bir erkek çok güzel maşallah.Sürecin de böyle güzel devam etsin

Amin kuzum Allah razı olsun güzel dileklerin ve duaların için hepimizin inşallah sağlıklı güzel ilerler inşallah Amin

Ay mayalam çok sevindim valla ne güzel bir kız bir erkek ikisinden de olacak Rabbım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

Amin canım benim çok teşekkür ederim darısı senin başına inşallah Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguları yaşatsın Amin

Ay helal olsun aşkım doktoru görmeden sevdim

Ah yeminle baya eli maşalı bir bayandı dedim ah canım doktorum sen ancak hakkından gelirsin.

Diyecektim üç şey strese, sinire , iyi geliyor

Maşallah çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

Kızlar bulantı vs devam ediyor mu? Benim bu hafta kesildi çok enerji geldi.Belirti olmayınca tedirgin oluyorum.Nolur benim gibi olanlar yazsın

Kızlar bulantı vs devam ediyor mu? Benim bu hafta kesildi çok enerji geldi.Belirti olmayınca tedirgin oluyorum.Nolur benim gibi olanlar yazsın
Aşkım sende günlerimiz aynı benim bulantım yoktu yani 3 ayda 4 kere kustum bulantım da sabahları hafif denecek şekildeydi geçen hafta migrenim tuttu o da bulantıyı tetikledi 1 günde 8 kere kustum o günden sonra bulantılar daha yoğun olmaya başladı kusuyodum ya da kusmanın ucundan dönüyordum prilamı da bırakmıştım ben migren öncesine kadar bulantım kusmam felan yok diye ama işte şu bir iki haftadır yoğunlaşınca 2 gündür prilama tekrar başladım çok şükür iyiyim onun sayesinde enerjim de yavaş yavaş geliyor iştahım da açılıyor gibi sadece yatmaya çok alıştığım için hala sürekli yatış halindeyim her fırsatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…