Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Maşallah Ben de prilam kullanıyordum bir hafta öncesine kadar arada bulantım kusmam da oluyordu.Bu hafta maşallah iyiyim.Bebek de iyidir inşallah. Biraz göbeğim çıktı o olmasa neredeyse hamile değilmiş gibi enerjim var.Arada başka bir doktora kaçamak kontrol mü olsam diyorum sonra boşver bekle.Habire çocuğu ultrasona sokma diyorum…Keşke tekme falan hissetsem o döneme gelsem de rahatlasam

Son düzenleme:
İnan hepimiz sabırsızlıkla hareketlerini hissedeceğimiz anı bekliyoruz az kaldı 16 da belki bişiler hissederiz

Mayalacimmmm hayırlı uğurlu olsun 10 yaşındaki kızınin hem kız hem erkek kardeşi olcak iki duyguyuda Allah'ın izniyle yaşayacak cok mutlu oldum sağlıkla kucağına al cnm

Sağol canım kızım hep diyordu inşallah birisi kız olur çok istiyordu Rabbim gönlüne göre verdi hamdolsun

Amin amin canım çok teşekkür ederim güzel temennilerin için Allah razı olsun

Kızlar bulantı vs devam ediyor mu? Benim bu hafta kesildi çok enerji geldi.Belirti olmayınca tedirgin oluyorum.Nolur benim gibi olanlar yazsın

Yani nasıl desem benim bazen çok iyi ama bazen arada tetikliyor bugün mesela sabahtan başladı akşama kadar vardı bulantı hiç tedirgin olma canım artık 2.trismestire giriyoruz enerji ️ olucak inşallah

İyidir kuzum şu an her şey normal demek enerji artık gelir bebişler büyüyor çok şükür stres yapma kendine

Zaten erkekler maşallah hemen belli ediyor kendini ben 10. Haftada kanamam var diye gittiğimde görüp şok olmuştum
Ben de hala şüphe ediyorum biliyor musunuz. Yani bir sürü pembe kıyafet aldım ama detaylı ultrasonda birden pipi görürüz diye kaygılarım var . Dün eşime bu düşüncemi söyledim adamcağız “ ne diyor bu deli” bakışı attı bana

Zaten erkekler maşallah hemen belli ediyor kendini ben 10. Haftada kanamam var diye gittiğimde görüp şok olmuştum

Burdayım diye el sallıyorlar ilk erkek bebeği muayene ediyordu baktım görünüyor daha eşime söylecektim doktor erkek dedi diğeri de kızdı önünde bir şey yoktu zaten dedi kız ama dedi bir daha geldiğinde tekrar teyit ederim dedi
ama o anları yaşarken çok tuhaftım sanki bir rüya gibi geliyordu her şey hâlâ bu mucizelere inanamıyorum Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah eşimle Kayıt yapmak için sıra bekliyorduk dedim geçen yaz burada hüngür hüngür ağlamıştım ameliyata girecektim yatış işlemlerini yapıyorduk dedim bugünde de bebek kontrolüne geldik Rabbime ne kadar şükretsem azdır Elhamdulillah hamdusenalar olsun inşallah

Bir şey olmaz evin içinde pembiş giydirirsin o kadar para vermişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…