- 1 Mayıs 2025
- 210
- 339
- 18
- 34
MaşallahAşkım sende günlerimiz aynı benim bulantım yoktu yani 3 ayda 4 kere kustum bulantım da sabahları hafif denecek şekildeydi geçen hafta migrenim tuttu o da bulantıyı tetikledi 1 günde 8 kere kustum o günden sonra bulantılar daha yoğun olmaya başladı kusuyodum ya da kusmanın ucundan dönüyordum prilamı da bırakmıştım ben migren öncesine kadar bulantım kusmam felan yok diye ama işte şu bir iki haftadır yoğunlaşınca 2 gündür prilama tekrar başladım çok şükür iyiyim onun sayesinde enerjim de yavaş yavaş geliyor iştahım da açılıyor gibisadece yatmaya çok alıştığım için hala sürekli yatış halindeyim her fırsatta
Oy oyTeyzeler selam
İnan hepimiz sabırsızlıkla hareketlerini hissedeceğimiz anı bekliyoruz az kaldı 16 da belki bişiler hissederizMaşallahBen de prilam kullanıyordum bir hafta öncesine kadar arada bulantım kusmam da oluyordu.Bu hafta maşallah iyiyim.Bebek de iyidir inşallah. Biraz göbeğim çıktı o olmasa neredeyse hamile değilmiş gibi enerjim var.Arada başka bir doktora kaçanak kontrol mü olsam diyorum sonra boşver bekle.Habire çocuğu ultrasona sokma diyorum…Keşke tekme falan hissetsem o döneme gelsem de rahatlasam
Ay maşallah en başından beri doğru tahmin etmişizzzElif ve Eymenimiz geliyor
Maşallah çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Mayalacimmmm hayırlı uğurlu olsun 10 yaşındaki kızınin hem kız hem erkek kardeşi olcak iki duyguyuda Allah'ın izniyle yaşayacak cok mutlu oldum sağlıkla kucağına al cnm
Kızlar bulantı vs devam ediyor mu? Benim bu hafta kesildi çok enerji geldi.Belirti olmayınca tedirgin oluyorum.Nolur benim gibi olanlar yazsın
Oyyyy oyyyy sağlıkla gelsin minikler
Teyzeler selam
MaşallahBen de prilam kullanıyordum bir hafta öncesine kadar arada bulantım kusmam da oluyordu.Bu hafta maşallah iyiyim.Bebek de iyidir inşallah. Biraz göbeğim çıktı o olmasa neredeyse hamile değilmiş gibi enerjim var.Arada başka bir doktora kaçamak kontrol mü olsam diyorum sonra boşver bekle.Habire çocuğu ultrasona sokma diyorum…Keşke tekme falan hissetsem o döneme gelsem de rahatlasam
Elimde olmadan yapıyorum yaİyidir kuzum şu an her şey normal demek enerji artık gelir bebişler büyüyor çok şükür stres yapma kendine
Elimde olmadan yapıyorum yatamam rahatlamaya çalışacağım
Canım bende bugün Dr uma sordum 16. Haftada başlayacağız dediKızlar kan yani demir ilacı başlayan var mı aranızda bana bu sefer yazdı başlayayım diye size sormak istedim kaçıncı haftanızda başladınız kullanıyorsanız
Zaten erkekler maşallah hemen belli ediyor kendini ben 10. Haftada kanamam var diye gittiğimde görüp şok olmuştumÖnce erkek olanı gördük pipisi baya netti
Ben de hala şüphe ediyorum biliyor musunuz. Yani bir sürü pembe kıyafet aldım ama detaylı ultrasonda birden pipi görürüz diye kaygılarım varZaten erkekler maşallah hemen belli ediyor kendini ben 10. Haftada kanamam var diye gittiğimde görüp şok olmuştum
Her dr farklı sanırım canım bilemedim bende henüz almadım zaten bakalım ne zaman alır başlarımCanım bende bugün Dr uma sordum 16. Haftada başlayacağız dedi
Zaten erkekler maşallah hemen belli ediyor kendini ben 10. Haftada kanamam var diye gittiğimde görüp şok olmuştum
Ben de hala şüphe ediyorum biliyor musunuz. Yani bir sürü pembe kıyafet aldım ama detaylı ultrasonda birden pipi görürüz diye kaygılarım var. Dün eşime bu düşüncemi söyledim adamcağız “ ne diyor bu deli” bakışı attı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?