Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Her dr farklı sanırım canım bilemedim bende henüz almadım zaten bakalım ne zaman alır başlarım teşekkür ederim sorduğun için

Benden kan aldı değerlerin iyi dedi ama ilerleyen haftalarda demirim düşerse yazabilir şu an içmiyorum. Bol bol su iç canım bu haplar ekstra kabızlık yapıyor zaten gebelik hormonlarından dolayı o sorun var daha artar Allahım şifasını versin Amin

Kızlar bu dişler fırçalanırken bulantı beni benden alıyor çok eziyetli oluyor sizde de öyle mi bakalım daha ne kadar devam edecek

Kızlar bu dişler fırçalanırken bulantı beni benden alıyor çok eziyetli oluyor sizde de öyle mi bakalım daha ne kadar devam edecek
O kadar zor oluyor ki diş fırçalamak resmen işkence haline geldi ne zaman normale dönecek acaba insan doyasıya diş fırçalamayı özler mi vallahi özledim

Benim bir arkadaşımın da kordonu bacak arasındaymış doğana kadar erkek olarak düşünüldüğü için her şey maviymiş doğduktan sonra prenses olarak mavilerle devam etmiş bir süre

O kadar zor oluyor ki diş fırçalamak resmen işkence haline geldi ne zaman normale dönecek acaba insan doyasıya diş fırçalamayı özler mi vallahi özledim

Hiç sorma vallahi böyle rahat rahat fırçalayamıyorum çünkü yaptığım an bulantı başlıyor affedersin o şekilde kaç kere kustum

Benim bir arkadaşımın da kordonu bacak arasındaymış doğana kadar erkek olarak düşünüldüğü için her şey maviymiş doğduktan sonra prenses olarak mavilerle devam etmiş bir süre

Bu daha büyük şok olmuş canım

Ah canım allah bu bebeğine sağlıklı uzun ömür versin seni çok iyi anlıyorum. Dilerim sağ sağlim bu bebeğine kavuşursun

Bu arada bebekler dedi bir hafta önde gidiyor ikisi aynı sadece bir gün var aralarında tahmini doğumu 3 Ocak olarak söyledi
Canım çok sevindim sağlıkla al kucağına bizim seninle transferlerimiz de aynı gündü doğum tarihi de aynı benim de 2 Ocak. Muhtemelen senin erken olur ikizlerden gözün aydın tebrik ederim

Canım çok sevindim sağlıkla al kucağına bizim seninle transferlerimiz de aynı gündü doğum tarihi de aynı benim de 2 Ocak. Muhtemelen senin erken olur ikizlerden gözün aydın tebrik ederim

Amin canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah hepimiz sağlıcakla vaktinde alalım inşallah

Aynen benim ikiz olduğu için doktor dedi zaten bu 40. Haftalık tahminimiz ama büyük ihtimalle Aralık ayının ya ortası ya sonları olur diye düşünüyorum evrene 38 . haftaya kadar taşımaya kadar mesaj gönderiyorum umarım ikizlerim yerinde sağlıcakla dursunlar yaramazlık yapmasınlar Amin Ecmain inşallah

Kızlar bulantı vs devam ediyor mu? Benim bu hafta kesildi çok enerji geldi.Belirti olmayınca tedirgin oluyorum.Nolur benim gibi olanlar yazsın
Canım ilk aylar su bile içemiyordum. Prilam mide bulantı ilacımı 13 ya da 14. Haftada sanırım azaltarak bıraktım ve mide bulantılarım şak diye geçti. Şu anda 19. Haftaya girdik hiç sıkıntı yoktu 2 gündür ara ara mide bulantısı geri geliyor ama sabahları sadece. Tedirgin olma bazen gidiyor bazen geliyor. Özellikle 2. Trimester da enerjin de yerine geliyor. Mide bulantıları da geçiyor.

Bende 2. Trimestera gireli 2 gün oldu ama enerjim geliyor gibi psikolojik mi bilmiyorum

Bende 2. Trimestera gireli 2 gün oldu ama enerjim geliyor gibi psikolojik mi bilmiyorum
Gelsin gelsin artık rahat etme zamanı maalesef kısa sürüyor sonra karın şişliği, sindirim problemi, bebek bugün hareket etmedi bir şey mi oldu stresi vs derken gün yüzü görmek zor oluyor yine de pozitif olmakta fayda var tabi

Allah razı olsun Benim gibi olanları görünce gönlüm ferahlıyor

Kocaların da dediği gibi doğunca rahat edicez anca (tabi biz o zaman da dertlenicek bişey buluruz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…