Her dr farklı sanırım canım bilemedim bende henüz almadım zaten bakalım ne zaman alır başlarımteşekkür ederim sorduğun için
O kadar zor oluyor ki diş fırçalamak resmen işkence haline geldiKızlar bu dişler fırçalanırken bulantıbeni benden alıyor çok eziyetli oluyor sizde de öyle mi bakalım daha ne kadar devam edecek
Benim bir arkadaşımın da kordonu bacak arasındaymış doğana kadar erkek olarak düşünüldüğü için her şey maviymişBen de hala şüphe ediyorum biliyor musunuz. Yani bir sürü pembe kıyafet aldım ama detaylı ultrasonda birden pipi görürüz diye kaygılarım var. Dün eşime bu düşüncemi söyledim adamcağız “ ne diyor bu deli” bakışı attı bana
O kadar zor oluyor ki diş fırçalamak resmen işkence haline geldine zaman normale dönecek acaba insan doyasıya diş fırçalamayı özler mi vallahi özledim
Benim bir arkadaşımın da kordonu bacak arasındaymış doğana kadar erkek olarak düşünüldüğü için her şey maviymişdoğduktan sonra prenses olarak mavilerle devam etmiş bir süre
Günaydın Mayala’m günümüz güzel geçsinGünaydın hayırlı sabahlar canlarım
GünaydınnnGünaydın hayırlı sabahlar canlarım
Ah canım allah bu bebeğine sağlıklı uzun ömür versin seni çok iyi anlıyorum. Dilerim sağ sağlim bu bebeğine kavuşursunMerhaba bugün görüş günüydü ikiz olan gebeliğim tek olarak devam ediyor kaybolan ikiz sendromu deniliyormuş.Doktorumuz bu ihtimalden bahsetmişti kalp atımı zayıftı çünkü.Diğer bebeğim zıp zıp zıplıyordu doktorumun tahmini erkek
Canım çok sevindim sağlıkla al kucağına bizim seninle transferlerimiz de aynı gündü doğum tarihi de aynı benim de 2 Ocak. Muhtemelen senin erken olur ikizlerden gözün aydın tebrik ederimBu arada bebekler dedi bir hafta önde gidiyor ikisi aynı sadece bir gün var aralarında tahmini doğumu 3 Ocak olarak söyledi
Günaydın Mayala’m günümüz güzel geçsin
Canım çok sevindim sağlıkla al kucağına bizim seninle transferlerimiz de aynı gündü doğum tarihi de aynı benim de 2 Ocak. Muhtemelen senin erken olur ikizlerden gözün aydın tebrik ederim
Canım ilk aylar su bile içemiyordum. Prilam mide bulantı ilacımı 13 ya da 14. Haftada sanırım azaltarak bıraktım ve mide bulantılarım şak diye geçti. Şu anda 19. Haftaya girdik hiç sıkıntı yoktu 2 gündür ara ara mide bulantısı geri geliyor ama sabahları sadece. Tedirgin olma bazen gidiyor bazen geliyor. Özellikle 2. Trimester da enerjin de yerine geliyor. Mide bulantıları da geçiyor.Kızlar bulantı vs devam ediyor mu? Benim bu hafta kesildi çok enerji geldi.Belirti olmayınca tedirgin oluyorum.Nolur benim gibi olanlar yazsın
Bende 2. Trimestera gireli 2 gün oldu ama enerjim geliyor gibi psikolojik mi bilmiyorumCanım ilk aylar su bile içemiyordum. Prilam mide bulantı ilacımı 13 ya da 14. Haftada sanırım azaltarak bıraktım ve mide bulantılarım şak diye geçti. Şu anda 19. Haftaya girdik hiç sıkıntı yoktu 2 gündür ara ara mide bulantısı geri geliyor ama sabahları sadece. Tedirgin olma bazen gidiyor bazen geliyor. Özellikle 2. Trimester da enerjin de yerine geliyor. Mide bulantıları da geçiyor.
Gelsin gelsin artık rahat etme zamanıBende 2. Trimestera gireli 2 gün oldu ama enerjim geliyor gibi psikolojik mi bilmiyorum
Allah razı olsunCanım ilk aylar su bile içemiyordum. Prilam mide bulantı ilacımı 13 ya da 14. Haftada sanırım azaltarak bıraktım ve mide bulantılarım şak diye geçti. Şu anda 19. Haftaya girdik hiç sıkıntı yoktu 2 gündür ara ara mide bulantısı geri geliyor ama sabahları sadece. Tedirgin olma bazen gidiyor bazen geliyor. Özellikle 2. Trimester da enerjin de yerine geliyor. Mide bulantıları da geçiyor.
Kocaların da dediği gibi doğunca rahat edicez ancaGelsin gelsin artık rahat etme zamanımaalesef kısa sürüyor sonra karın şişliği, sindirim problemi, bebek bugün hareket etmedi bir şey mi oldu stresi vs derken gün yüzü görmek zor oluyor yine de pozitif olmakta fayda var tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?