Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Haklısın canım burada da işte böyle özel durumlarda belki hastalıkla ilgili olsa cinsiyet seçebilirsin ama keyfi olarak yapmıyorlar

Amin kuzum Allah razı olsun Rabbim evlatlarımızı hayırlı sağlıklı eylesin inşallah

Ya ben fetal dna falan yaptırmadım o gün doktor kafamı karıştırdı bu sefer diyom ya bir sıkıntı olsa Allah korusun yani ne zor süreçler gerçekten kızım da fetal dna yaptım bunlarda herkes ikiz diye doğru sonuç vermez diyince yaptırmadım Allah’ıma emanet kuzucuklarım

Evet kuzum 1.70 im aslında ama sanırım kemiklerim iri bir de benim tüm kilom, basen ve kalça da birikmiş halde üst bedenim pek yok normalde

Yok aşko kilon yok inan ki
bizde ancak kilo var hele sen benim kadar mı tombişsin senin boyun uzun stres yapma kilonda boyuna göre çok güzel orantılı uzun olduğun için çok zayıfta hoş durmazdı şu an fiziğin çok güzel maşallah

Benimde aynı belim bir karış tüm kilo basenlerde

Baharım karnın çıktı mı güncel bir resim at ya siz iyisiniz ben nerelere gidem perinatoloji doktoru beni korkuttu zaten dedi kızın da az kiloyla başlamışsın gebeliğe bunlarda fazla dikkat et diyabet çıkar dedi zaten ben biliyom bacım niye kötü şeyleri söylüyorsun kız diyecektim benim kilom fos keşke yemekten olsa millet yiyor kilo almıyor ben yemeden şişiyom

Kuzum ben de 80 kilo oldum valla senin karnında 2 bebek var benim 1 olmasına rağmen senle yarışıyor neyse sağlıklı olsunlar da en korktuğum zaten diyabet filan canım yoksa kilo alınır verilir

Ben de kiloyu hiç takmıyorum doğumdan sonra aldığımızın çoğu gider de bende diyabetten korkuyorum bebekler için Allah korusun çıkarsa diyet yaptıracaklar bebeklere geçmesin diye tamam şu anda çok şekerli yemiyorum ama arada sıcak olunca dondurma yiyorum onu bile bırakmazlar bana söyledi daha önceki gebelikte diyabet çıktı mı dedim çok şükür çıkmadı şimdiye kadar aklımdan geçmedi ama sen kafamı karıştırdın doktora hanımcım kendisi çıta gibi birde yaşı da vardı ama baya açık sözlü diktatör gibiydi eşime bile söylendi neden sigara içiyorsun çok zararlı diye

Çok şükürrrr bu kadar göbüş bile beni aşırı mutlu ediyor

Çok şükür hamdolsun bir iki haftaya tam çıkar artık cimcimeler doktor randevun ne zaman canım bu sefer cinsiyetlerini öğrenirsin büyük ihtimalle

Ay kızlar çok şükür ikili test sonucum temiz gelmiş çok mutlu oldum ben de kilo aldım ya 163 boyum 78 kilo olmuşum güya kusmalı bulantılı hamileyim kilo almışım ama hareketsizlikten oldu bundan sonra bende dikkat edeceğim artık havalar sıcak diye dondurma yedim durdum.. ailede şeker öyküsü var korkutuyor beni de bundan sonra dikkatli davranmam gerekiyor benim de

Maşallah canım çok şükür temiz çıktığına Allahım sağlıcakla ilerleyip kucağımıza almayı nasip eylesin Amin

Bizim ki hepsi ödem kilo değil Allahım korusun inşallah canım güzel düşün güzel olsun bizde şeker olan yok ama gebelikte bazen çıkabilir benim doktorda beni korkuttu ama Allah’ıma emanet ettim inşallah hepimize sağlık sıhhat versin evlatlarımıza da hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah

Ben de sıcak diye günde bir adet dondurma yedim ama çay içiyordum haliyle şeker atıyordum az da olsa havalardan dolayı azalttım sadece kahvaltıda bir büyük bardak içiyorum ona da sadece az bir miktar şeker atıyorum o kadar kahve vs hiç daha ağzıma sürmedim biz yemeden kilo alıyoruz

Senin kilo yine iyi ben kadın doktorunda geçen hafta tartıldım 84 kiloydum doğuma kadar umarım 100 kiloyu bulmaz
Bende 85 90 ı göze aldım çok kilo almaya meyilli bir insanım veeee bide vücudum aşırı çatlamaya meyilli hamile kalmadan önce bir senede 10 kilo aldım demiştim ya hemen belimin yanları çatladı şaka gibi ve inan çatlayan yerde et bile yok nasıl oluyor ben anlamadım ne kadar krem kullansam da çatlıcak gibiyim

Valla öyle bir gün şöyle normal besleniyim hemen tartıda 72 küsürleri görüyorum az yiyim sonra hemen normal 70 imizi görüyoruz ama işte su içsek yarıyor

İnan ki çatlayacak vücud kreme rağmen çatlıyor benim ilk gebelikte karnım da çatlaklar olmadı kenarlardan yırtılma oldu benim vücud önceden genişlemiş bakalım bunlarda ne kadar deri açılacak ben de 70 olsaydım 85 gözden çıkarırdım şu an tahmin yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…