Aynen canım Rabbim ne nasip ederse en güzelini nasip eder zaten . Bizim genetiğe gitti ama hastalığımız cinsiyetten bağımsız olduğu için seçilmiyor .ama cinsiyetle alakalı olsaydı seçmek zorundaydık mecburen .Aynen kızına hep kız kardeş geliyor hem de erkek anneliğini de tattıracak Rabbim sana ne büyük nimet hepsi çok şükür
Evet kuzum 1.70 im aslında ama sanırım kemiklerim iri bir de benim tüm kilom, basen ve kalça da birikmiş halde üst bedenim pek yok normalde
Aynen bizde de genetik zaten annem filan da hep aynı kendimi bildim bileli basenliyim .basenle doğmuşum sanırım
Benimde aynı belim bir karış tüm kilo basenlerde
Aşkım hiç 80 gibi değilsin boyun felan mı uzun valla 60 gibi duruyorsun
Kuzum ben de 80 kilo oldum valla senin karnında 2 bebek var benim 1 olmasına rağmen senle yarışıyorneyse sağlıklı olsunlar da en korktuğum zaten diyabet filan canım yoksa kilo alınır verilir
Bu da biz teyzelerrr
Benimde aynı belim bir karış tüm kilo basenlerde
Çok şükürrrr bu kadar göbüş bile beni aşırı mutlu ediyorMaşallahteyze kuzularına artık el sallıyorlar bundan sonra hızlı çıkacak 4. Aya giriş yapıyoruz hadi bismillah
Aşkım benim boyum 1.63 ve şu an 70 kiloyumBacımsu zapzayıfsın daha diyon basen ay bayılıyorum
Aşkım benim boyum 1.63 ve şu an 70 kiloyumherşey basende işte artık kabullendik onu da
Çok şükürrrr bu kadar göbüş bile beni aşırı mutlu ediyor
Ay kızlar çok şükür ikili test sonucum temiz gelmiş çok mutlu oldumben de kilo aldım ya 163 boyum 78 kilo olmuşum güya kusmalı bulantılı hamileyim kilo almışım ama hareketsizlikten oldu bundan sonra bende dikkat edeceğim artık havalar sıcak diye dondurma yedim durdum.. ailede şeker öyküsü var korkutuyor beni de bundan sonra dikkatli davranmam gerekiyor benim de
Kuzum 2 hafta sonra cumartesi gidicem gittiğimde 16+4 olucamÇok şükür hamdolsun bir iki haftaya tam çıkar artık cimcimeler doktor randevun ne zaman canım bu sefer cinsiyetlerini öğrenirsin büyük ihtimalle
Bende 85 90 ı göze aldım çok kilo almaya meyilli bir insanım veeee bide vücudum aşırı çatlamaya meyilli hamile kalmadan önce bir senede 10 kilo aldım demiştim ya hemen belimin yanları çatladı şaka gibi ve inan çatlayan yerde et bile yok nasıl oluyor ben anlamadım ne kadar krem kullansam da çatlıcak gibiyimSenin kilo yine iyi ben kadın doktorunda geçen hafta tartıldım 84 kiloydumdoğuma kadar umarım 100 kiloyu bulmaz
Valla öyle bir gün şöyle normal besleniyim hemen tartıda 72 küsürleri görüyorum az yiyim sonra hemen normal 70 imizi görüyoruz ama işte su içsek yarıyorBen de sıcak diye günde bir adet dondurmayedim ama çay içiyordum haliyle şeker atıyordum az da olsa havalardan dolayı azalttım sadece kahvaltıda bir büyük bardak içiyorum ona da sadece az bir miktar şeker atıyorum o kadar kahve vs hiç daha ağzıma sürmedim biz yemeden kilo alıyoruz
Kuzum 2 hafta sonra cumartesi gidicem gittiğimde 16+4 olucam
Bende 85 90 ı göze aldım çok kilo almaya meyilli bir insanım veeee bide vücudum aşırı çatlamaya meyilli hamile kalmadan önce bir senede 10 kilo aldım demiştim ya hemen belimin yanları çatladı şaka gibi ve inan çatlayan yerde et bile yok nasıl oluyor ben anlamadım ne kadar krem kullansam da çatlıcak gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?