Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Amin amin hepimize inşallah Rabbim isteyene herkese nasip etsin bugün arkadaşım negatif aldı cidden onun o halini düşündükçe bebeklerimiz bizim mucizelerimiz Rabbim hep mutlu günlerini göstersin bizlere

Ayy canım Rabbim yüzünü güldürsün inşallah kucağını boş bırakmasın çok zor süreçler gerçekten hepimiz o yoldan geçtik insan aslında önünü görebilse belki hiç üzülmezsin gerçekten ben geçen yaz ameliyat oldum bu yaz çok şükür hamileyim İnan ki bilseydim hiç kendimi üzüp yıpratmazdım hamdolsun Rabbime bugünleri gördük çok şükür

Çok şükür Rabbime bu günleri gördük gerçekten

Günaydın canım benim maşallah minik kuzuma nasıl da ortaya çıkmış

Benim de uzandığım zaman sanki karnımda sertleşme artık hissediyorum kramp vs şu an yok

Canım ağrı var benim sol tarafta ya normaldir inş .bebeğimin hareketlerini hissediyorum çok şükür o yönden içim rahat artık da

Onlar normal rahim büyüdükçe kaslar gevşiyor ondan dolayı oluyor benim de bazen oluyor ama çok sık değil Salı günü doktora gittim her şey yolundaydı artık hissediyorsan korkma kuzum Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

Günaydın kızlar, bizde taşınma telaşı başladı yavaştan. Hava da 100 derece. Tüm gün ağlamak istiyorum ben de göbeği güncelleyeyim. Bugün saklanmış yine biraz
Kız maaşallah ya sen hepimizden öndesin zayıf bir hamiş olarak kapatacaksın sanırım bu evreyi ben kendimi düşünemiyorum şimdiden toto göbek birleşti benim

Kız maaşallah ya sen hepimizden öndesin zayıf bir hamiş olarak kapatacaksın sanırım bu evreyi ben kendimi düşünemiyorum şimdiden toto göbek birleşti benim
Teşekkür ederim canım, ama kıyafetlerden kaynaklı biraz. Yani daha dar bir tshirt giysem daha farklı dururdu. Her günüm farklı ya. Bazen balon gibi uyanıyorum , bazen daha yumuşak karınla Bir de herkes asıl şimdi başlıyor kilo alımı diyor + bakalım şu sıcaklarda ödem işi nasıl olacak

Aynen canım benim şimdiden bacaklarım bileklerim şiş gibi .benim de karnım öyle ya bi iniyor bi şişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…