Amin amin hepimize inşallahRabbim isteyene herkese nasip etsin bugün arkadaşım negatif aldı cidden onun o halini düşündükçe bebeklerimiz bizim mucizelerimiz Rabbim hep mutlu günlerini göstersin bizlere
Çok şükür Rabbime bu günleri gördük gerçektenAyy canım Rabbim yüzünü güldürsün inşallah kucağını boş bırakmasınçok zor süreçler gerçekten hepimiz o yoldan geçtik insan aslında önünü görebilse belki hiç üzülmezsin gerçekten ben geçen yaz ameliyat oldum bu yaz çok şükür hamileyim İnan ki bilseydim hiç kendimi üzüp yıpratmazdım hamdolsun Rabbime bugünleri gördük çok şükür
Çok şükür Rabbime bu günleri gördük gerçekten
Günaydın oğluşumun güzel teyzeleri biz geldikgüncel göbek akımı başlattık bu sabah hadi bakalım bu arada bir kaç gündür yoğun kaşık ağrılarım var kızlar sizler nasılsınız ? Eki Görüntüle 3616308
Sağ ol teyzesi evet artık kendimizi belli ediyoruz yavaş yavaş sanırımGünaydın canım benim maşallahminik kuzuma nasıl da ortaya çıkmış
Canım ağrı var benim sol tarafta ya normaldir inş .bebeğimin hareketlerini hissediyorum çok şükür o yönden içim rahat artık daBenim de uzandığım zaman sanki karnımda sertleşme artık hissediyorum kramp vs şu an yok
Canım ağrı var benim sol tarafta ya normaldir inş .bebeğimin hareketlerini hissediyorum çok şükür o yönden içim rahat artık da
Oyyy maaşallah teyze ballarıAnlık çekim kızımı okula gönderdim
Çok minnoşGünaydın oğluşumun güzel teyzeleri biz geldikgüncel göbek akımı başlattık bu sabah hadi bakalım bu arada bir kaç gündür yoğun kaşık ağrılarım var kızlar sizler nasılsınız ? Eki Görüntüle 3616308
Teşekkür ederizÇok minnoş
Kız maaşallah yaGünaydın kızlar, bizde taşınma telaşı başladı yavaştan. Hava da 100 derece. Tüm gün ağlamak istiyorumben de göbeği güncelleyeyim. Bugün saklanmış yine biraz
Teşekkür ederim canım, ama kıyafetlerden kaynaklı biraz. Yani daha dar bir tshirt giysem daha farklı dururdu. Her günüm farklı ya. Bazen balon gibi uyanıyorum , bazen daha yumuşak karınlaKız maaşallah yasen hepimizden öndesin zayıf bir hamiş olarak kapatacaksın sanırım bu evreyi ben kendimi düşünemiyorum şimdiden toto göbek birleşti benim
Aynen canım benim şimdiden bacaklarım bileklerim şiş gibi .benim de karnım öyle ya bi iniyor bi şişiyorTeşekkür ederim canım, ama kıyafetlerden kaynaklı biraz. Yani daha dar bir tshirt giysem daha farklı dururdu. Her günüm farklı ya. Bazen balon gibi uyanıyorum , bazen daha yumuşak karınlaBir de herkes asıl şimdi başlıyor kilo alımı diyor + bakalım şu sıcaklarda ödem işi nasıl olacak
Oyyy maaşallah teyze ballarınasıl da çıkmışlar artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?