Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Günaydın kızlar, bizde taşınma telaşı başladı yavaştan. Hava da 100 derece. Tüm gün ağlamak istiyorum ben de göbeği güncelleyeyim. Bugün saklanmış yine biraz

Kız maşallah ne karın var ne kilo ben hem önden hem arkadan gidiyorum
Oy ya tam sıcaklığın ortasında taşınmak ne de zor olur artı gebelik insan zorlanır Allah kolaylığını versin inşallah

Kız maaşallah ya sen hepimizden öndesin zayıf bir hamiş olarak kapatacaksın sanırım bu evreyi ben kendimi düşünemiyorum şimdiden toto göbek birleşti benim

Kız senin kilon yok hele bana bak dört ayda karnım böyleyse bakalım ilerleyen aylarda nasıl olacak

Benim perinatoloji doktoru defterde kiloma baktı

Hımm dedi bu sefer fazla kiloyla hamile kalmışsın çok dikkat et dedi diyabet çıkabilir diyecektim bacım felaket tellalı gibi bugün herşeyi sıraladın

Anladım canım Kıbrıs’ta yasal sanırım bi ondan sordum senin seçmediğini biliyorum da genel olarak prosedürü merak ettim

Burada da öyle cinsiyet seçemiyorsun aynı Türkiye gibi ha belki genetiğe gitse orada çıksa bilmiyorum Kıbrıs’ta yapıyorlar hem cinsiyet seçme hem dananosyon nedir yazamadım aynen eğer Kıbrıs gibi olsaydı da yapmazdım inan ki Allahtan korkarım sanki cinsiyet beğenmiyormuşum gibi ben hiç beklemiyordum doktor ilk erkek bebeği söyledi şaşırdım gerçekten sonra diğerine geçti dedi Buda küçük bir kız ablası çok sevinecek diye dedim zaten ablaları diyordu biri kız olsun diye

Aynen canım Rabbim ne nasip ederse en güzelini nasip eder zaten . Bizim genetiğe gitti ama hastalığımız cinsiyetten bağımsız olduğu için seçilmiyor .ama cinsiyetle alakalı olsaydı seçmek zorundaydık mecburen .Aynen kızına hep kız kardeş geliyor hem de erkek anneliğini de tattıracak Rabbim sana ne büyük nimet hepsi çok şükür

Kuzum ben de 80 kilo oldum valla senin karnında 2 bebek var benim 1 olmasına rağmen senle yarışıyor neyse sağlıklı olsunlar da en korktuğum zaten diyabet filan canım yoksa kilo alınır verilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…