Günaydın kızlar, bizde taşınma telaşı başladı yavaştan. Hava da 100 derece. Tüm gün ağlamak istiyorumben de göbeği güncelleyeyim. Bugün saklanmış yine biraz
Kız maaşallah yasen hepimizden öndesin zayıf bir hamiş olarak kapatacaksın sanırım bu evreyi ben kendimi düşünemiyorum şimdiden toto göbek birleşti benim
Aaaaaa görmedim hiç kuzum bir kaç gün okuyamadımSağol teyzesi artık buradayız diyorlarsen gördün mü cinsiyetlerimizi belli oldu
kuzum baktım şimdi eski mesajlara bir kız bir erkek bebişmiş maaşallahAaaaaa görmedim hiç kuzum bir kaç gün okuyamadımne bebişler
Benimde ara kasık ağrım oluyor ama çok sancılı değil hafif şekilde anlık oluyor normal bunlarCanım ağrı var benim sol tarafta ya normaldir inş .bebeğimin hareketlerini hissediyorum çok şükür o yönden içim rahat artık da
Öyleymiş canım bugün yok çok şükür demek ki normalmiş gerçekten benimdeBenimde ara kasık ağrım oluyor ama çok sancılı değil hafif şekilde anlık oluyor normal bunlar
Aaaaaa görmedim hiç kuzum bir kaç gün okuyamadımne bebişler
kuzum baktım şimdi eski mesajlara bir kız bir erkek bebişmiş maaşallahsağlıkla gelsin prensle prensesin
Maaşallah canım sağlıkla gelsinler gözün aydınSalı günü doktorum söyledi bir kız bir erkek dedi 6 aylıkken tekrar gideceğim perinatologa o zaman tekrar tam onaylarım dedi
Maaşallah canım sağlıkla gelsinler gözün aydınsizin orda tüpbebek de cinsiyet seçmek var mı canım ?
Anladım canım Kıbrıs’ta yasal sanırım bi ondan sordum senin seçmediğini biliyorum da genel olarak prosedürü merak ettimAmin kuzum Allah razı olsun
Hayır canım yasal değil cinsiyet seçmek
Anladım canım Kıbrıs’ta yasal sanırım bi ondan sordum senin seçmediğini biliyorum da genel olarak prosedürü merak ettim
Aynen canım Rabbim ne nasip ederse en güzelini nasip eder zaten . Bizim genetiğe gitti ama hastalığımız cinsiyetten bağımsız olduğu için seçilmiyor .ama cinsiyetle alakalı olsaydı seçmek zorundaydık mecburen .Aynen kızına hep kız kardeş geliyor hem de erkek anneliğini de tattıracak Rabbim sana ne büyük nimet hepsi çok şükürBurada da öyle cinsiyet seçemiyorsun aynı Türkiye gibi ha belki genetiğe gitse orada çıksa bilmiyorumKıbrıs’ta yapıyorlar hem cinsiyet seçme hem dananosyon nedir yazamadım aynen eğer Kıbrıs gibi olsaydı da yapmazdım inan ki Allahtan korkarım sanki cinsiyet beğenmiyormuşum gibi ben hiç beklemiyordum doktor ilk erkek bebeği söyledi şaşırdım gerçekten sonra diğerine geçti dedi Buda küçük bir kız ablası çok sevinecek diye dedim zaten ablaları diyordu biri kız olsun diye
Kuzum ben de 80 kilo oldum valla senin karnında 2 bebek var benim 1 olmasına rağmen senle yarışıyorKız senin kilon yok hele bana bakdört ayda karnım böyleyse bakalım ilerleyen aylarda nasıl olacak
Benim perinatoloji doktoru defterde kiloma baktı
Hımm dedi bu sefer fazla kiloyla hamilekalmışsın çok dikkat et dedi diyabet çıkabilir diyecektim bacım felaket tellalı gibi bugün herşeyi sıraladın
Aşkım hiç 80 gibi değilsin boyun felan mı uzun valla 60 gibi duruyorsunKuzum ben de 80 kilo oldum valla senin karnında 2 bebek var benim 1 olmasına rağmen senle yarışıyorneyse sağlıklı olsunlar da en korktuğum zaten diyabet filan canım yoksa kilo alınır verilir
Evet kuzum 1.70 im aslında ama sanırım kemiklerim iri bir de benim tüm kilom, basen ve kalça da birikmiş halde üst bedenim pek yok normaldeAşkım hiç 80 gibi değilsin boyun felan mı uzun valla 60 gibi duruyorsun
Benimde aynı belim bir karış tüm kilo basenlerdeEvet kuzum 1.70 im aslında ama sanırım kemiklerim iri bir de benim tüm kilom, basen ve kalça da birikmiş halde üst bedenim pek yok normalde
Aynen bizde de genetik zaten annem filan da hep aynı kendimi bildim bileli basenliyim .basenle doğmuşum sanırımBenimde aynı belim bir karış tüm kilo basenlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?