Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kız yok benim galiba iç karnım geniş geç hissediyorum kızımda nerdeyse 5 yada 6 aya yakındı tam net hissediyordum bunlarda arada bir kıpırtı alıyorum ama emin değilim ben de uzanınca bazen sert oluyor karnım ama bu sertlik ne ki Allah’ın izin verirse büyüdüklerinde o sertlik senin nefesini kesiyor ben son aylarda uzanamıyordum taş gibi yapıyordu kendini hemen ayağa kalkıyordum

Selam kızlar,
detaylı ultrason iyi geçti çok şükür bir böbrek diğerine göre daha büyükmüş, ona tekrar bakılacak 28. haftada. Bu haftalarda bazen böyle şeyler olabiliyor stres yapma dedi, biraz aklıma takıldı ama hiç internette bakmayacağım daha fazla stres olmamak için. Bir de doktor bebeği daha çok bana benzetti, normalde kızlar babaya benzer ama bu kız daha çok anneye benziyor dedi. Dualarım kabul oldu dedim güldüm tabi bunlar küçük detaylar ve değişebilen şeyler…

Canımmm çok sevindim senin adına dediğin gibi minik detaylar inşallah o da nazarlık olur ilerde sorun teşkil edicek bişey olmaz diyelim sana benzemesine aşırı sevindimmmm bende biri bana biri babasına benzesin istiyorum iki tarafında gönlü olsun

Maşallah canım her şeyin yolunda olmasına sevindim inşallah diğer randevunda daha da iyi geçer inşallah
Benim kızım doğdu saçlar simsiyah göz yapısı aynı babası dudaklar ve yanaklar bendim dedim aman biz sarışınız bu kız kime çekmiş gelen giden diyordu kız bu nasıl hiç size benzemiyor dedim o bana dünya güzeli ama o kız 6 aydan sonra birden döndü saçları sapsarı oldu bembeyaz bir bebeğe döndü herkes yine şok hatta dediler sen kızın saçını mı boyamışsın dedim evet kuaför götürdüm biraz sarı olsun şu an çoğunluk bana benziyor öğretmeni beni gördü dedi ben tahmin etmişim kızın sana benziyor babasına benzemiyor demişti

Bir de kiloma laf etti doktorum arkadaşlar. Şimdiye kadar 4 kilo aldım, biraz fazla dedi. Yani çok katılamadım kendisine, canı sağolsun ne diyeyim.

Bence bu aya kadar gayet iyi almışsın bir gebelikte ideal kilo alımı 10 yada 12 kilodur zaten ve sen şu ana kadar 4 kilo almışsın bence gayet iyi benim perinatoloji doktoru öyleydi bana dedi hımm fazla kiloyla hamile kalmışsın dikkat et diyabet çıkar dedi spor yap pilatese git dedim aynen kanka
Bu doktorda aşırı karşı herşeye ilk defa karşılaştım ben o kadar tüp bebek tedavisi gördüm bir gün doktorlarım demedi kilon fazla ya kilo ver gebe kalamazsın vs kadın doktorum falan bu doktor çok değişik çıktı

Bir de kiloma laf etti doktorum arkadaşlar. Şimdiye kadar 4 kilo aldım, biraz fazla dedi. Yani çok katılamadım kendisine, canı sağolsun ne diyeyim.
Evet valla bizde hiç katılmadık şu an kendisine bence gayet normal kiii üzerimizdeki kıyafetlerle tartılıyoruz kontrole gittiğimizde normalden fazla çıkmış bile olabilir

Evet valla bizde hiç katılmadık şu an kendisine bence gayet normal kiii üzerimizdeki kıyafetlerle tartılıyoruz kontrole gittiğimizde normalden fazla çıkmış bile olabilir

Ben tartıya çıkarken hemşireye sordum ayakkabı mı çıkarayım mı yok dedi farketmez diyecektim kız bir gram bir gramdır

Oh maşallah canım benim çok sevindim , daha çok değişir hiç araştırıp strese girecek bir durum değil inşallah
Ayy ne güzel benzesin maşallah ,
Bende annemin aynısıyım
Kiloya da takılma ya günlük bile bazen şişkin bazen normal oluyoruz ki 4 kilo gayet ideal

Erkekler babaya benzesin, kızlar da anneye benzesin bence ya da daha detaylı diyeyim kızlar anne tarafına benzesin, baba tarafı no iptal iptal iptal
Ee valla sana kilolu dediyse ben bayılmaya gidiyorum
Ben de çok doğru bulmadım yorumunu, yani gebeliğin 6. ayında 4 kilo almış olmak abartılı bir kilo değil ki. Kendim zaten takibini yapıyorum, beslenmeme dikkat ediyorum. Aç kalacak halim de yok neyse kendi bilir, ben ciddiye alamadım pek
Sağol canım, evet stres yapmak istemiyorum. Allah hepimize ve hepimizin yavrusuna sağlık versin. Sağ salim kucağımıza alalım inşallah hepimiz.

Mümkünse hiç benzemesin Amin Yarabbim

Bence doktorun modunda değilmiş bugün
Yok yok sen gayet iyisin çok takma kafaya

Kesinlikle baba tarafı iptal iptal iptal

Ben dün gece prilamı içmeyi unuttum bugün bulantıdan perişanım (sabah atmadım çünkü sabah atınca fayda etmedi deneyimledim) nerde kaldı bu hamileliğin balayı zamanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…