- 8 Şubat 2024
- 777
- 1.306
- 33
- 25
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah biz kalbimizi temiz tutalım yine gerisi Allahın takdiriEvet canım bilmiyorum kızım da yaptırdım çok şükür temiz çıkmıştı onda hem yaşım gençti hem de tek gebelikti bunlarda 10 yaş yaşlandımyapacam ama korkuyorum
Aynen dün akşamda kayınvalidemler gittikten sonra biraz gerildim karnımı da çok gergin hissettim uzandım ayaklarımı uzattım felan o ara karnım hep kıpır kıpırdı ama emim olamadım tabi yine mi bebek mi bağırsak hareketi mi senin 2. Çocuk olunca belki erken hissetmişsindir diye merak ettim
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah biz kalbimizi temiz tutalım yine gerisi Allahın takdiri
Kesinlikle öyle olur şu an hiçbişey canım çekmiyor ve hala zorla yiyorumAmin canım şeker çıkmaz inşallah diyet te yapamayız şu an yemediklerimizi o zaman bilerek çeker
Canımmm çok sevindim senin adınaSelam kızlar,
detaylı ultrason iyi geçti çok şükürbir böbrek diğerine göre daha büyükmüş, ona tekrar bakılacak 28. haftada. Bu haftalarda bazen böyle şeyler olabiliyor stres yapma dedi, biraz aklıma takıldı ama hiç internette bakmayacağım daha fazla stres olmamak için. Bir de doktor bebeği daha çok bana benzetti, normalde kızlar babaya benzer ama bu kız daha çok anneye benziyor dedi. Dualarım kabul oldu dedim güldüm tabi bunlar küçük detaylar ve değişebilen şeyler…
Selam kızlar,
detaylı ultrason iyi geçti çok şükürbir böbrek diğerine göre daha büyükmüş, ona tekrar bakılacak 28. haftada. Bu haftalarda bazen böyle şeyler olabiliyor stres yapma dedi, biraz aklıma takıldı ama hiç internette bakmayacağım daha fazla stres olmamak için. Bir de doktor bebeği daha çok bana benzetti, normalde kızlar babaya benzer ama bu kız daha çok anneye benziyor dedi. Dualarım kabul oldu dedim güldüm tabi bunlar küçük detaylar ve değişebilen şeyler…
Kesinlikle öyle olur şu an hiçbişey canım çekmiyor ve hala zorla yiyorum
Bir de kiloma laf etti doktorum arkadaşlar. Şimdiye kadar 4 kilo aldım, biraz fazla dedi. Yani çok katılamadım kendisine, canı sağolsun ne diyeyim.
Evet valla bizde hiç katılmadık şu an kendisineBir de kiloma laf etti doktorum arkadaşlar. Şimdiye kadar 4 kilo aldım, biraz fazla dedi. Yani çok katılamadım kendisine, canı sağolsun ne diyeyim.
Evet valla bizde hiç katılmadık şu an kendisinebence gayet normal kiii üzerimizdeki kıyafetlerle tartılıyoruz kontrole gittiğimizde normalden fazla çıkmış bile olabilir
Oh maşallah canım benim çok sevindim , daha çok değişir hiç araştırıp strese girecek bir durum değil inşallahSelam kızlar,
Erkekler babaya benzesin, kızlar da anneye benzesin benceCanımmm çok sevindim senin adınadediğin gibi minik detaylar inşallah o da nazarlık olur ilerde sorun teşkil edicek bişey olmaz diyelim sana benzemesine aşırı sevindimmmm bende biri bana biri babasına benzesin istiyorum iki tarafında gönlü olsun
Ben de çok doğru bulmadım yorumunu, yani gebeliğin 6. ayında 4 kilo almış olmak abartılı bir kilo değil ki. Kendim zaten takibini yapıyorum, beslenmeme dikkat ediyorum. Aç kalacak halim de yokEe valla sana kilolu dediyse ben bayılmaya gidiyorum
Sağol canım, evet stres yapmak istemiyorum. Allah hepimize ve hepimizin yavrusuna sağlık versin. Sağ salim kucağımıza alalım inşallah hepimiz.Oh maşallah canım benim çok sevindim , daha çok değişir hiç araştırıp strese girecek bir durum değil inşallah
Ayy ne güzel benzesin maşallah ,
Bende annemin aynısıyım
Kiloya da takılma ya günlük bile bazen şişkin bazen normal oluyoruz ki 4 kilo gayet ideal
Erkekler babaya benzesin, kızlar da anneye benzesin benceya da daha detaylı diyeyim kızlar anne tarafına benzesin, baba tarafı no iptal iptal iptal
Ben de çok doğru bulmadım yorumunu, yani gebeliğin 6. ayında 4 kilo almış olmak abartılı bir kilo değil ki. Kendim zaten takibini yapıyorum, beslenmeme dikkat ediyorum. Aç kalacak halim de yokneyse kendi bilir, ben ciddiye alamadım pek
Sağol canım, evet stres yapmak istemiyorum. Allah hepimize ve hepimizin yavrusuna sağlık versin. Sağ salim kucağımıza alalım inşallah hepimiz.
Erkekler babaya benzesin, kızlar da anneye benzesin benceya da daha detaylı diyeyim kızlar anne tarafına benzesin, baba tarafı no iptal iptal iptal
Ben de çok doğru bulmadım yorumunu, yani gebeliğin 6. ayında 4 kilo almış olmak abartılı bir kilo değil ki. Kendim zaten takibini yapıyorum, beslenmeme dikkat ediyorum. Aç kalacak halim de yokneyse kendi bilir, ben ciddiye alamadım pek
Sağol canım, evet stres yapmak istemiyorum. Allah hepimize ve hepimizin yavrusuna sağlık versin. Sağ salim kucağımıza alalım inşallah hepimiz.
Kesinlikle baba tarafı iptal iptal iptalErkekler babaya benzesin, kızlar da anneye benzesin benceya da daha detaylı diyeyim kızlar anne tarafına benzesin, baba tarafı no iptal iptal iptal
nasipse ne zaman doğum yapacaksınızKorkma canım şeker yüklemesi yapacakmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?