Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Düşük olunca erken doğum riski oluyor canim 25 cm den düşük olunca riskli oluyormuş benimki 42 ama buralarda 50 cm leri filan okuyunca sormak istedim

Kuzum 42 nerde 25 nerde kafanı bulandırma herkesin Rahim yapısı yada ağzı bir olmaz senin doktorun iyi demişse iyidir canısı

Benimkiler ölçüyor ama hiç bana şu kadar demiyorlar onlara göre iyiyse bana söyleme gereğinde bulunmuyorlar doktorun iyi demişse iyidir canım peki cinsiyetini söyledi mi ?
%90 kiz dedi canimm ama biraz moralim bozuldu kansızlık ve idrar yolu enfeksiyonu var ilaç kullanmama rağmen düzelmiyor doktor erken doğum ihtimalini arttırır dedi üzüldüm

%90 kiz dedi canimm ama biraz moralim bozuldu kansızlık ve idrar yolu enfeksiyonu var ilaç kullanmama rağmen düzelmiyor doktor erken doğum ihtimalini arttırır dedi üzüldüm

Maşallah canım tebrik ederim sağlıcakla gelsin prensesin inşallah

Çok geçmiş olsun inşallah yaa inşallah öyle bir durum yaşanmaz moralini yüksek tut neden düşmüyor acaba dikkat et kendine denize falan girme daha da tetiklemesin inşallah iyi olursun 40. Haftada doğurursun Amin

Amin inşallah kuzum ya gebelikte biraz olması normalmiş aslinda ama bilmiyorum

Kuzum 42 nerde 25 nerde kafanı bulandırma herkesin Rahim yapısı yada ağzı bir olmaz senin doktorun iyi demişse iyidir canısı
Ay bu olay rüyama girdi gece ya 15 miş benim hemşire eliyle bakıyor bebek düştü düşecek diyor çok aşağı inmiş .sonra bir şey çıkıyor gibi hissediyorum meğerse eliyle baktığı için basınç yapmış oymuş filan .Ben etkilenmişim sanırım bu durumdan tüm gece bunla uğraştım

Kız Allah seni güldürdün beni Allah korusun inşallah zaten bakılıyor sürekli eğer bir sıkıntı olsa önlem alırlar stres yapma sağlıcakla vaktinde gelsin minik mucizelerimiz inşallah
Ben de geçen gün arkadaşın durumundan etkilendim gece rüyamda gördüm baktım bana ameliyat elbisesi giydirmişler koluma damar yolu açtılar diyor filan kata git numara çek sıraya gir kalabalık vardı baya hayr olsun inşallah

Kiz Allah seni kusura bakma sebep oldum ama ben de merak ettim napiyim

Doğurana kadar kafayı yemezsek iyi

Aynen ya gerçekten iyice paranoyak olduk
Ben bu günlerde menapozlular gibiyim kızlar ya sıcaktan her yerim eriyor gibi hissediyorum yapış yapış hissediyorum kendimi .Bir de benim vücudumda çok kaşınma var kızlar ya göğüs üstlerim bil hassa hatır hatır kaşınıyor çatlıyor muyum ondan mı anlamadım yaşayan var mı

Ben de diyorum herkes bebeğin hareketini hissetmiş ben niye hâlâ hissetmiyorum yoksa bir şey mi oldu falan of of düşünmekten sıkıldım

Hava sıcak ondan kaynaklanıyor ee birde hamilelik hormonları ekleniyor sana şu an 70 derece olabilir ah Handan’ım inşallah hiç kaşınmazsın o kaşınma çok berbat ben ilk gebeliğimde yaşadım kaşınmaktan ölecektim göğüs büyüyor genişliyor ondan oluyordur karında artık geriliyor

Kuzum insternette gebelik kolestazı diye bir şey çıktı karşıma inşaallah öyle bir şey değildir ya .valla çok kaşınıyorum tatlı tatlı bir de sanki vücudumda bir şey gidiyormuş hissi oluyor

Kuzum insternette gebelik kolestazı diye bir şey çıktı karşıma inşaallah öyle bir şey değildir ya .valla çok kaşınıyorum tatlı tatlı bir de sanki vücudumda bir şey gidiyormuş hissi oluyor

İşte bende o çıkmıştı ve doğum yaptım 10 gün hala sürdü o kaşıntı çok berbattı geceleri uyuyamıyordum eziyet olmuştu bana o kadar kaşınıyordu ki diyordum kaşıyarak artık kanasın o derece çok berbat bir şey

Ay bende aynıyım ya devamlı mı oluyordu peki canım bu durum kıpkırmızı yaptım kaşımaktan göğüs üstlerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…