Düşük olunca erken doğum riski oluyor canim 25 cm den düşük olunca riskli oluyormuş benimki 42 ama buralarda 50 cm leri filan okuyunca sormak istedim
%90 kiz dedi canimmBenimkiler ölçüyor ama hiç bana şu kadar demiyorlar onlara göre iyiyse bana söyleme gereğinde bulunmuyorlardoktorun iyi demişse iyidir canım peki cinsiyetini söyledi mi ?
%90 kiz dedi canimmama biraz moralim bozuldu kansızlık ve idrar yolu enfeksiyonu var ilaç kullanmama rağmen düzelmiyor doktor erken doğum ihtimalini arttırır dedi üzüldüm
Amin inşallah kuzum ya gebelikte biraz olması normalmiş aslinda ama bilmiyorumMaşallahcanım tebrik ederim sağlıcakla gelsin prensesin inşallah
Çok geçmiş olsun inşallah yaa inşallah öyle bir durum yaşanmaz moralini yüksek tut neden düşmüyor acaba dikkat et kendine denize falan girme daha da tetiklemesin inşallah iyi olursun 40. Haftada doğurursun Amin
Kızlarrrr ben artık içimde kaymalarını hissediyorum bugün 2 defa hissettim çok belirgin bir his olmasa da artık eminim
Ay bu olay rüyama girdi gece yaKuzum 42 nerde 25 nerde kafanı bulandırma herkesin Rahim yapısı yada ağzı bir olmaz senin doktorun iyi demişse iyidir canısı
Ay bu olay rüyama girdi gece ya15 miş benim hemşire eliyle bakıyor bebek düştü düşecek diyor çok aşağı inmiş .sonra bir şey çıkıyor gibi hissediyorum meğerse eliyle baktığı için basınç yapmış oymuş filan .Ben etkilenmişim sanırım bu durumdan tüm gece bunla uğraştım
Kiz Allah seniAy bu olay rüyama girdi gece ya15 miş benim hemşire eliyle bakıyor bebek düştü düşecek diyor çok aşağı inmiş .sonra bir şey çıkıyor gibi hissediyorum meğerse eliyle baktığı için basınç yapmış oymuş filan .Ben etkilenmişim sanırım bu durumdan tüm gece bunla uğraştım
Yok canım aslında okuyunca etkilenmedim öyle de ama nedense bilinç altıma girmişKiz Allah senikusura bakma sebep oldum ama ben de merak ettim napiyim
Doğurana kadar kafayı yemezsek iyiKız Allah seni güldürdün beniAllah korusun inşallah zaten bakılıyor sürekli eğer bir sıkıntı olsa önlem alırlar stres yapma sağlıcakla vaktinde gelsin minik mucizelerimiz inşallah
Ben de geçen gün arkadaşın durumundan etkilendim gece rüyamda gördüm baktım bana ameliyat elbisesi giydirmişler koluma damar yolu açtılar diyor filan kata git numara çek sıraya gir kalabalık vardı bayahayr olsun inşallah
Doğurana kadar kafayı yemezsek iyi
Ben bu günlerde menapozlular gibiyim kızlar ya sıcaktan her yerim eriyor gibi hissediyorum yapış yapış hissediyorum kendimi .Bir de benim vücudumda çok kaşınma var kızlar ya göğüs üstlerim bil hassa hatır hatır kaşınıyor çatlıyor muyum ondan mı anlamadım yaşayan var mıAynen ya gerçekten iyice paranoyak olduk
Ben bu günlerde menapozlular gibiyim kızlar ya sıcaktan her yerim eriyor gibi hissediyorum yapış yapış hissediyorum kendimi .Bir de benim vücudumda çok kaşınma var kızlar ya göğüs üstlerim bil hassa hatır hatır kaşınıyor çatlıyor muyum ondan mı anlamadım yaşayan var mı
Kuzum insternette gebelik kolestazı diye bir şey çıktı karşıma inşaallah öyle bir şey değildir ya .valla çok kaşınıyorum tatlı tatlı bir de sanki vücudumda bir şey gidiyormuş hissi oluyorHava sıcak ondan kaynaklanıyor ee birde hamilelik hormonları ekleniyor sana şu an 70 derece olabilirah Handan’ım inşallah hiç kaşınmazsın o kaşınma çok berbat ben ilk gebeliğimde yaşadım kaşınmaktan ölecektim göğüs büyüyor genişliyor ondan oluyordur karında artık geriliyor
Bu gece duş alıp güzelce yağlayayım kendimi bakimKuzum insternette gebelik kolestazı diye bir şey çıktı karşıma inşaallah öyle bir şey değildir ya .valla çok kaşınıyorum tatlı tatlı bir de sanki vücudumda bir şey gidiyormuş hissi oluyor
Kuzum insternette gebelik kolestazı diye bir şey çıktı karşıma inşaallah öyle bir şey değildir ya .valla çok kaşınıyorum tatlı tatlı bir de sanki vücudumda bir şey gidiyormuş hissi oluyor
Ay bende aynıyım ya devamlı mı oluyordu peki canım bu durum kıpkırmızı yaptım kaşımaktan göğüs üstlerimiİşte bende o çıkmıştı ve doğum yaptım 10 gün hala sürdü o kaşıntı çok berbattı geceleri uyuyamıyordum eziyet olmuştu bana o kadar kaşınıyordu ki diyordum kaşıyarak artık kanasın o derece çok berbat bir şey
Bu gece duş alıp güzelce yağlayayım kendimi bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?