Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kesinlikle mayala haklı arkadasim,bak ben 45 kilo biseyim ,gece gündüz kusuyorum her gün hastanedeyiz diyebilirim ona rağmen doktorum bir dilim karpuz yesen ondan bile bebek almasi gerekeni alır dedi,rabbim iyle bir sistem çizmiş ki her zorlukta kolaylık veriyor ,ve gerçekten ben kendimle imtihan oluyorum şu an çok zorlanıyorum ama yine de bugünleri görmek için yıllarca bekledik artık kusarak yaşamaya alışmaya başladım ve hiçbir şey değişmedi azalmadi belki de 9 ay devam edecek yapacak hiç birşey yok yeteri yavrum sağlıkla gelsin cennet kolay değil diye de boşa demiyorlar,yarın ne yasayacagiz bilmiyoruz imtihanlarımzda sabır ve kolaylık diliyorum

Selam kızlar, bugün detaylı ultrason günüm.

Açıkcası arkadaşımızın yaşadıklarına çok üzüldüm, kaç gündür de aklımda. Bir şey yazasım pek olmuyor
İnşallah güzel geçer muayenen…Ben de çok üzüldüm.İnşallah onun da operasyonu iyi geçmiştir.Allah kalbine ferahlık versin acısını hafifletsin Amin.

Amin canım benim önemli olan sağlıcakla kucaklamamız yaa ne güzel zayıfmışsın maşallah fazla kiloyla da bitirmezsin Allah’ın izniyle inşallah evet kuzum haklısın kimisi hastanelerde serumla bitiriyor gebeliğini çok zor ama bebek zaten alacağı kiloyu alıyor yani ya ben hastanede geçen yıl yattım bir bayan vardı gece gündüz afedersin istifra ediyordu yemekler geliyordu yemiyordu bile öyle gidiyordu vücut susuz kalmasın diye sürekli serum bağlıydı kadınla sohbet edemedim yoksa soracaktım Almancası yok zenci bir bayandı sadece kendi dili ve Fransızca konuşuyordu ee ben de Fransızca bilmiyorum Allahtan bazı doktorlar biliyordu bayanla öyle anlaşıyorlardı sonra nasıl bitti gebeliği bir bilgim yok umarım herkes sağlıcakla vaktinde kucağına alır inşallah ya arada yaz senin konuşman çok hoşuma gidiyor

Selam kızlar, bugün detaylı ultrason günüm.

Açıkcası arkadaşımızın yaşadıklarına çok üzüldüm, kaç gündür de aklımda. Bir şey yazasım pek olmuyor

Aleyküm selam canım hadi inşallah güzel haberler gelirsin Amin
Haklısın canım hepimiz sarsıldık Rabbim herşeyin en güzelini bilendir dilerim Arkadaşımızın yüreğindeki acıyı hafifletir daha güzel günleri olsun inşallah Amin

İnşallah güzel geçer muayenen…Ben de çok üzüldüm.İnşallah onun da operasyonu iyi geçmiştir.Allah kalbine ferahlık versin acısını hafifletsin Amin.

Gece yazmıştı henüz sancı çekiyorum kanama başladı ama doktor ultrasonla bakmış bebek daha aşağıya inmemiş yat uyu demiş sabah tekrar bakalım ondan sonra daha konuşmadık inşallah sağlıcakla bu süreci atlatır Rabbim kolaylaştırsın inşallah

Kızlar kusura bakmayın keşke size yazmasaydım yazmayacaktım aslında ama dedim bu sefer sorarsınız falan ilerde onun için sizi de üzdüm bu sefer kendimi suçlu hissettim

Allahım herkesin bebeklerini bağışlasın sağlıcakla vaktinde zamanında kucağımıza almayı nasip eylesin Rabbim

Olurum kuzum estağfurullah acımızda mutluluğumuzda hep ortak

Öyle şey mi olur canım burda hepimiz birbirimize iyisiyle kötüsüyle destek oluyoruz her konuda .Her şey bizler için .Geçmişte hepimizin kötü tecrübeleri , acıları var burda .Hepsini beraber konuştuk , destek olduk moral verdik birbirimize .Yine öyle olacak inşaallah her şey güzel olacak arkadaşımız içinde .Biraz sabır ,bolca dua ile Rabbim en güzelini nasip etsin inşaallah

Oy canımsın ne güzel özetlemişsin Amin kuzum inşallah bundan sonra herkes için sağlıklısı hayırlısı en güzeli olsun inşallah

nasılsınız kızlar nasıl geçiyor hamilelikler

İyiyiz canım hamdolsun yuvarlanıp gidiyoruz sen nasılsın iyimisin cinsiyetin belli oldu mu canım yoksa sen söyledin benim unutkanlık seviyem yoksa unuttu mu

Amin canım.Niye yazmayasın burada her şeyimizi paylaşıyoruz…Herkes sağlıkla kavuşsun inşallah yavrularına Amin.O ayrı…Bu ayrı…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…