Selam kızlar, bugün detaylı ultrason günüm.Sen detaylı yaptırdın mı canım ?
Aleyküm selam , Ben de aynıyımSelam kızlar, bugün detaylı ultrason günüm.
Açıkcası arkadaşımızın yaşadıklarına çok üzüldüm, kaç gündür de aklımda. Bir şey yazasım pek olmuyor
Ben de pazartesi günü gideceğim doktora 1 ay geçmiş olacak son kontrolümdenAleyküm selam , Ben de aynıyıminşaallah güzel haberler alırsın sağlıkla .
selamlarSelam kızlar, bugün detaylı ultrason günüm.
Açıkcası arkadaşımızın yaşadıklarına çok üzüldüm, kaç gündür de aklımda. Bir şey yazasım pek olmuyor
Ben de pazartesi günü gideceğim doktora 1 ay geçmiş olacak son kontrolümden
Aleyküm selam , Ben de aynıyıminşaallah güzel haberler alırsın sağlıkla .
Kesinlikle mayala haklı arkadasim,bak ben 45 kilo biseyim ,gece gündüz kusuyorum her gün hastanedeyiz diyebilirim ona rağmen doktorum bir dilim karpuz yesen ondan bile bebek almasi gerekeni alır dedi,rabbim iyle bir sistem çizmiş ki her zorlukta kolaylık veriyor ,ve gerçekten ben kendimle imtihan oluyorum şu an çok zorlanıyorum ama yine de bugünleri görmek için yıllarca bekledik artık kusarak yaşamaya alışmaya başladım ve hiçbir şey değişmedi azalmadi belki de 9 ay devam edecek yapacak hiç birşey yok yeteri yavrum sağlıkla gelsin cennet kolay değil diye de boşa demiyorlar,yarın ne yasayacagiz bilmiyoruz imtihanlarımzda sabır ve kolaylık diliyorumAh bu millet herşeyin uzmanı salla gitsin sen kilo almıyorsun diye bebekler kilo almıyor diye bir şey yok onlar senin depolardan besleniyor zaten sadece bol su iç amniyon sıvısı için çok önemli vücut susuz kalmasın ben 2 buçuk litre ortalama içmeye özen gösteriyorum normal de çok su içen biri değilim ama hamileyken mecbur bebekleri düşünmek lazımbenim de karnım bazen sert oluyor çok çıkıyor sabahları karnım çok yumuşak benim de öyle geceleri çok çıkıyor zaten Allah kısmet ederse belli bir zamandan sonra karın istesen de inmez öyle Kalacak
İnşallah güzel geçer muayenen…Ben de çok üzüldüm.İnşallah onun da operasyonu iyi geçmiştir.Allah kalbine ferahlık versin acısını hafifletsin Amin.Selam kızlar, bugün detaylı ultrason günüm.
Kesinlikle mayala haklı arkadasim,bak ben 45 kilo biseyim ,gece gündüz kusuyorum her gün hastanedeyiz diyebilirim ona rağmen doktorum bir dilim karpuz yesen ondan bile bebek almasi gerekeni alır dedi,rabbim iyle bir sistem çizmiş ki her zorlukta kolaylık veriyor ,ve gerçekten ben kendimle imtihan oluyorum şu an çok zorlanıyorum ama yine de bugünleri görmek için yıllarca bekledik artık kusarak yaşamaya alışmaya başladım ve hiçbir şey değişmedi azalmadi belki de 9 ay devam edecek yapacak hiç birşey yok yeteri yavrum sağlıkla gelsin cennet kolay değil diye de boşa demiyorlar,yarın ne yasayacagiz bilmiyoruz imtihanlarımzda sabır ve kolaylık diliyorum
Selam kızlar, bugün detaylı ultrason günüm.
İnşallah güzel geçer muayenen…Ben de çok üzüldüm.İnşallah onun da operasyonu iyi geçmiştir.Allah kalbine ferahlık versin acısını hafifletsin Amin.
Hayırlı güzel haberlerini alalım inşallahSelam kızlar, bugün detaylı ultrason günüm.
Olurum kuzum estağfurullah acımızda mutluluğumuzda hep ortakKızlar kusura bakmayın keşke size yazmasaydım yazmayacaktım aslında ama dedim bu sefer sorarsınız falan ilerde onun için sizi de üzdüm bu sefer kendimi suçlu hissettim
Allahım herkesin bebeklerini bağışlasın sağlıcakla vaktinde zamanında kucağımıza almayı nasip eylesin Rabbim
Öyle şey mi olur canım burda hepimiz birbirimize iyisiyle kötüsüyle destek oluyoruz her konuda .Her şey bizler için .Geçmişte hepimizin kötü tecrübeleri , acıları var burda .Hepsini beraber konuştuk , destek olduk moral verdik birbirimize .Yine öyle olacak inşaallah her şey güzel olacak arkadaşımız içinde .Biraz sabır ,bolca dua ile Rabbim en güzelini nasip etsin inşaallahKızlar kusura bakmayın keşke size yazmasaydım yazmayacaktım aslında ama dedim bu sefer sorarsınız falan ilerde onun için sizi de üzdüm bu sefer kendimi suçlu hissettim
Allahım herkesin bebeklerini bağışlasın sağlıcakla vaktinde zamanında kucağımıza almayı nasip eylesin Rabbim
Olurum kuzum estağfurullah acımızda mutluluğumuzda hep ortak
Öyle şey mi olur canım burda hepimiz birbirimize iyisiyle kötüsüyle destek oluyoruz her konuda .Her şey bizler için .Geçmişte hepimizin kötü tecrübeleri , acıları var burda .Hepsini beraber konuştuk , destek olduk moral verdik birbirimize .Yine öyle olacak inşaallah her şey güzel olacak arkadaşımız içinde .Biraz sabır ,bolca dua ile Rabbim en güzelini nasip etsin inşaallah
nasılsınız kızlar nasıl geçiyor hamilelikler
Amin canım.Niye yazmayasın burada her şeyimizi paylaşıyoruz…Herkes sağlıkla kavuşsun inşallah yavrularına Amin.O ayrı…Bu ayrı…Kızlar kusura bakmayın keşke size yazmasaydım yazmayacaktım aslında ama dedim bu sefer sorarsınız falan ilerde onun için sizi de üzdüm bu sefer kendimi suçlu hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?