Erkek canım valla benim çok halsiz geçiyorİyiyiz canım hamdolsun yuvarlanıp gidiyoruzsen nasılsın iyimisin cinsiyetin belli oldu mu canım yoksa sen söyledin benim unutkanlık seviyem yoksa unuttu mu
Senin belli oldu mu nasılsınİyiyiz canım hamdolsun yuvarlanıp gidiyoruzsen nasılsın iyimisin cinsiyetin belli oldu mu canım yoksa sen söyledin benim unutkanlık seviyem yoksa unuttu mu
Erkek canım valla benim çok halsiz geçiyor
Senin belli oldu mu nasılsın
Amin canım.Niye yazmayasın burada her şeyimizi paylaşıyoruz…Herkes sağlıkla kavuşsun inşallah yavrularına Amin.O ayrı…Bu ayrı…
Senin kız kaç yaşında kuzumAmin canım benim
Senin kız kaç yaşında kuzum
Ooo maaşallah canım ben daha küçük sanıyordum bana beşiği attığında fotosu vardı yaTam iki ay sonra doğum günüvar 10 yaşına girecek nasip olursa
Oy maşallah valla benimde bu ara inişli korkuyrm gebelik şekerim mi var acaba diyeEvet canım biz de geçen hafta öğrendik benim de bir kızım ve bir oğlum olacak Allah nasip ederse iki kız annesi ve bir erkek annesi olarak dolanıyorumben hep kızım demeye alışmışım oğlum diyince tuhafıma gidiyor
Ooo maaşallah canım ben daha küçük sanıyordum bana beşiği attığında fotosu vardı yaGüzel yaşları olsun iyi ki doğmuş prenses
Oy maşallah valla benimde bu ara inişli korkuyrm gebelik şekerim mi var acaba diye
Aslında düşünmüyordum ama yaptırcmKorkma canım şeker yüklemesi yapacakmısın
Kızlar hangi uygulamayı kullanıyordunuz? Gebelik takibi için
Aslında düşünmüyordum ama yaptırcm
Bende yaptırıcam kuzum çünkü öğünümü yarım saat geç yapıyım perişan oluyorum o yüzden kendimi riskli görüyorum her ihtimale karşı yaptırıcam herkes şeker yüklemesine sıcak bakmıyor amaBen de yaptıracam 9.ayın 26 da ekstra şeker yüklemesi için randevu verdi yapmaya korkuyorumama mecbur benim bir de ikiz olduğu için tedbir amaçlı inşallah temiz çıkar Amin
mayala canımmm sen hareketleri hissetmeye başladın mııı ben de hala hissediyorum diyemem de az önce saniyelik içimdeki su baloncuğunun yana kaydığını hissettim sandalyede bacaklarım toplu oturuyordum o da baskı olduğu için hissetmiş olabilirim
Bende yaptırıcam kuzum çünkü öğünümü yarım saat geç yapıyım perişan oluyorum o yüzden kendimi riskli görüyorum her ihtimale karşı yaptırıcam herkes şeker yüklemesine sıcak bakmıyor ama
Aynen dün akşamda kayınvalidemler gittikten sonra biraz gerildim karnımı da çok gergin hissettim uzandım ayaklarımı uzattım felan o ara karnım hep kıpır kıpırdı ama emim olamadım tabi yine mi bebek mi bağırsak hareketi mi senin 2. Çocuk olunca belki erken hissetmişsindir diye merak ettimBen de henüz hissetmedim dün sanki oturduğum yerde birşey hissettim gibi elimi tuttum ama tam anlayamadımdedim belki bağırsakların hareketleridir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?