Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Erkek canım valla benim çok halsiz geçiyor

Maşallah canım sağlıcakla gelsin minik prens ya benim de şimdiye kadar biraz yokuşlu gitti ama bu son günlerde daha iyiyim Elhamdüllilah

Oy maşallah valla benimde bu ara inişli korkuyrm gebelik şekerim mi var acaba diye

Ooo maaşallah canım ben daha küçük sanıyordum bana beşiği attığında fotosu vardı ya Güzel yaşları olsun iyi ki doğmuş prenses

Sağol teyzesi Amin yok kuzum o eski resim o oda değişti komple 4 yaşından sonra ben yeni oda istiyorum demişti ben artık bebek değilim orada belki yeni anaokuluna başlamıştı yada daha küçüktü

Aslında düşünmüyordum ama yaptırcm

Ben de yaptıracam 9.ayın 26 da ekstra şeker yüklemesi için randevu verdi yapmaya korkuyorum ama mecbur benim bir de ikiz olduğu için tedbir amaçlı inşallah temiz çıkar Amin

mayala canımmm sen hareketleri hissetmeye başladın mııı ben de hala hissediyorum diyemem de az önce saniyelik içimdeki su baloncuğunun yana kaydığını hissettim sandalyede bacaklarım toplu oturuyordum o da baskı olduğu için hissetmiş olabilirim

Ben de yaptıracam 9.ayın 26 da ekstra şeker yüklemesi için randevu verdi yapmaya korkuyorum ama mecbur benim bir de ikiz olduğu için tedbir amaçlı inşallah temiz çıkar Amin
Bende yaptırıcam kuzum çünkü öğünümü yarım saat geç yapıyım perişan oluyorum o yüzden kendimi riskli görüyorum her ihtimale karşı yaptırıcam herkes şeker yüklemesine sıcak bakmıyor ama

Ben de henüz hissetmedim dün sanki oturduğum yerde birşey hissettim gibi elimi tuttum ama tam anlayamadım dedim belki bağırsakların hareketleridir

Evet canım bilmiyorum kızım da yaptırdım çok şükür temiz çıkmıştı onda hem yaşım gençti hem de tek gebelikti bunlarda 10 yaş yaşlandım yapacam ama korkuyorum

Ben de henüz hissetmedim dün sanki oturduğum yerde birşey hissettim gibi elimi tuttum ama tam anlayamadım dedim belki bağırsakların hareketleridir
Aynen dün akşamda kayınvalidemler gittikten sonra biraz gerildim karnımı da çok gergin hissettim uzandım ayaklarımı uzattım felan o ara karnım hep kıpır kıpırdı ama emim olamadım tabi yine mi bebek mi bağırsak hareketi mi senin 2. Çocuk olunca belki erken hissetmişsindir diye merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…