Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben dün gece prilamı içmeyi unuttum bugün bulantıdan perişanım (sabah atmadım çünkü sabah atınca fayda etmedi deneyimledim) nerde kaldı bu hamileliğin balayı zamanları

Geçmiş olsun canım bazen maalesef sürüyor

Şu an Ocak ayının ilk haftası görünüyor fakat ne zaman tam olur bilmiyorum şu an 4 aylık hamileyim
inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim. benimde çift transfer olmuştu doktor şansı arttırmak için koymuştu ben tek istemiştim. biri tuttu ikinci çocuğum benimde. doktor ikisi de tıtmuş olabilir dediğinde resmen kurdeşen dökmüştüm. siz ne mutlu çok güzel bir annesiniz yorumlarınızı okudumda. ben 39 yaşındaydım. şimdi öyle zor geliyor ki tek çocuğa okadar alışmışım ki

Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Estagfurullah olur mu öyle düşünme illaki benim de eksiklerim vardır eminim sen de çok güzel annesindir kendini üzme inşallah sağlıcakla gelsin minik mucizeler benim kızım da 10 yaşına giriyor tabi ki 10 yıl geçti illa ki zorlukları olacaktır ama bir yandan da bebek özlemimiz var inşallah onlarla tekrardan yükleneceğiz inşallah peki kese göründü mü bizde şans artsın diye iki embriyo kattık ben biri yerleşsin diye dua ederken Rabbim ikisini de nasip etti çok şükür aksine çok mutlu olmuştum en azından bebeğim yalnız kalmayacak arkadaşlık konusunda çünkü ablaları büyümüş oldu tabi oynar ama sonuçta okula gidiyo her yıl daha da büyüyecek onun için ikizlerim en azından birbiriyle oynarlar sonra 3 yaşında Anaokuluna veririz tamamdır

ben mayısta doğum yaptım canım 2 aylık bebek. inan unutmuşum ben herşeyi oğlum 8 yaşında. eee tabi şimdi yaş faktörüde var. önceki ilk bebekti heves vardı yaş daha müsaitti. tek çocuk candır niye çocuk yapıyorsunuz diye yargı dağıtan ben kendimi tüp bebek merkezlerinde buldum. ilk bebeğim tüp bebek değil bu arada. çok istedim çok dua ettim ama hala ikinci anneliğe adapte değilim. herkes sanki ne gerek vardı madem zamanında yapaydın gibi bakıyorlar gibi geliyor. tam 40 ın başında herkes eleğini asmışken biz çocuk bakacağız diye düşünüyorum üstüne kuşak farkı da cabası. bilmiyorum bunları başta düşünemedim gözlerime perde indi sanki. çok kafanı şişirdim senin yaşın küçüktür illaki daha kolay geçer canım süreç dediğin gibi yalnız kalmazlar arkadaş aramazlar

Maşallah canım sağlıcakla büyüsün hayırlı olsun Rabbim size bağışlasın inşallah hayırlı evlat olsunlar Amin
Benim de yaşım 37 genç sayılmam tabi ki o zaman insan biraz daha genç oluyor farklıdır ama şöyle düşün bazı insanlar geç evleniyor hemen çocuk olmuyor ben burada çok şahit oldum 45 yaşında tüp bebek yapan kişiler var yani sakın öyle düşünüp moral motivasyonu düşürme inşallah abisine kardeş yoldaş olsun hayırlı olsunlar Amin
Benim kızım da evlendikten dört yıl sonra doğal oldu fakat öncesi çok muayenelerden zorluklardan geçtik ondan sonra hiç hamile kalamadım en son artık tüp bebeğe giriştik tabi tüp bebekle de hemen olmadı 4.tedavimde ancak buldum mucizelerimi Elhamdulillah Eğer nasipleri olmasaydı emin ol tüp bebekle de olmazdı çok şükür Rabbim nasip etti artık bebeğinle beraber bu güzel günlerin tadını çıkart çünkü bir daha bebek olmayacaklar etrafı duymamazlıktan gel emin ol insanoğluna yaranamazsın olmasa niye olmadı olunca ay şöyle ay böyle diyorlar sen kimseyi duyma evlatlarına sarıl onlardan başka kimseyi gözün kulağın duymasın inşallah sağlıklı güzel günleriniz olsun Amin

Ben dün gece prilamı içmeyi unuttum bugün bulantıdan perişanım (sabah atmadım çünkü sabah atınca fayda etmedi deneyimledim) nerde kaldı bu hamileliğin balayı zamanları
Ahahah aynı şeyi deneyimlemişiz bugün acaba bulantı geçti mi dün bilerek yutmadım ama tüm günüm mahvoldu midem ağzımda gezdim resmen şimdi yuttum hemen saatini bekledim ne kadar daha sürecek gerçekten yorucu olmaya başladı bulantı olayı

Valla ikindiden beri perişanım yatağa hapsoldum resmen 10 gibi prilamı içtim uyumaya çalışıyım dedim ve az önce tekrar şöyleli anlar yaşandı içtiğim hap olduğu gibi geri çıktı az önce iki tane daha attım artık öyle olunca inşallah uyuyabilirim ve sabaha geçmiş olur

Nasılsın kader iyi misin bebeklerin nasıl doktora falan gittin mi girince yazarsın inşallah

Nasılsın kader iyi misin bebeklerin nasıl doktora falan gittin mi girince yazarsın inşallah
İyiyim canım benim Allah razı olsun Sen nasılsın iyi misin? Biz iyiyiz çok şükür Doktor iyi olduklarını söylüyor cumartesi günü 18 Haftaya giriyorum işte 5. ayımıza gireceğiz bakalım Sende durumlar nasıl Siz de iyisiniz dir inşallah ...
çok giremiyorum buralara Sancılarım var Bazen regl sancısı gibi ara ara oluyor Pazartesi günü gidip bakacağız cinsiyetlerini de öğreneceğiz

Çok şükür canım iyi olmana sevindim dikkat et kendine neden sancılar oluyormuş bir doktora söyle inşallah ciddi bir durum yoktur
Ben de iyiyim canım Elhamdulillah Rabbim bundan kötü etmesin inşallah

canım benim evet aramızda yaş farkı yokmuş neredeyse. valla içime su serptin desem yeridir söylediklerinle. milletin ayy şu devirde bir çocuk bile çok laflarına kulağımı tıkayarak zaten çocuk mevzusuna girdim. çok istedim çok dua ettim ettirdim şimdi töbe töbe bazen ne gerek vardı düşüncelerine girince kendimi boğasım geliyor. hatta arayışa girip tüp bebekle transfer olup olmayınca ikinci defa transfer yaptırdığım işin bazen kaderimi zorlamış gibi gelip o psikolojiyle kendi kendimi yiyorum. ama dediğin gibi Rabbim nasip etmese ayaklarım oraya gitmezdi de diyorum. bide saçma saçma sapan birinin kitabından tüp bebekle ilgili bir yazı okudum şok geçirdim ve inanılmaz üzüldüm son günlerde oda etkiledi beni. diyorum ya yeni hayatıma adapte olmaya çalışıyorum bir yandan da diğer çocuğumu ihmal etmemeye çalışıyorum. ayrıca da çalışan biriyim ne yapacağım bilmiyorum. okul mevzusunda da tekrar başa döneceğiz biliyorsun. hayırlısı bakalım artık Mevlam neylerse güzel eyler. sende mutlaka bir yardımcın olması lazım canım ikiz bebek bakmak zor ama büyüdüklerinde bir okadar da güzel kuzenimin var ordan biliyorum kolaylıkla sağlıkla doğumunu yap inşallah

Amin çok teşekkür ederim güzel dileklerin için
Evet canım ilk zamanlarda yardım alacağım en azından uyku düzenleri Kolik sorunları azalana kadar haklısın elbet zorlukları olacak Rabbim kolaylığını verecektir inşallah
Büyük ihtimalle hem çalıştığın için hem de ister istemez rahatlık konforundan çıktığın için seni zorluyor sonuçta yeni bebek demek yeni düzen demek sil baştan başlıyorsun ama rahat ol şimdi bebeğin büyüdükçe uyku düzeni oturunca artık insan rahatlıyor Ben de dersen şu an her yönden rahatım kızım büyüdü okula gidiyor iyi kötü bir düzen oluşturdum ve rahatlığım bozulacaktır sudan çıkmış balık gibi olurum kesin bakalım bizi neler bekliyor inşallah hayırlısı olsun Allahtan ama kızım çok istiyordu kardeşi olmasını tabi bizde tekrardan bir evlat sahibi olmak istiyorduk onun için bu yaşta artık herşeyi göze aldık. Bordo beremizi taktık çıktık yola Allahım bizleri pişman etmesin inşallah Rabbim evlatlarımıza hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin birbirlerine hayırlı kardeş olsunlar bize hayırlı evlatlar olsunlar bizde onlara hayırlı anne baba olalım inşallah Amin

en önemlisi de bu biliyormusun. Rabbim pişman etmesin inşallah iyi ki de doğurmuşuz diyelim. Allah biliyor ya benim oğlum vardı kızım olsun istemiştim. hem dedim bi yaştan sonra kızım olur yanımda ama nasip erkekmiş. hayrın kimden geleceği belli olmaz. evladında kızı erkeği olmaz tabiki. dediğin gibi işkolik biriyim ben. sabah akşam bir düzemim vardı. oğlumda büyümüştü bana çok fazla sıkıntısı yoktu evde sessizlik sakinlik. üçümüz çıkıyorduk oğlumda artık bizim gibi biz nereye gidersek oda yanımızdaydı hatta çöpü zaman annenaannesinde kalır biz bekar gibiydik hayatımız komple değişti. kamuda çalıştığım için işi bırakıp çıkamam da yoksa bırakırdım inan. annemde çocuk bakmaktan sıkıldı haliyle arası iki üç yıl olsa bakardık o hengamede ikisi de çıkardı aradan. hatta pandemi en iyi zamandı aslında. şu an 5 yaşında bile olsa kurtarmıştı kendini. şimdi ne yapacağım inan bilmiyorum.

Amin canım nasipte ne varsa o oluyor Allah kızında erkeğinde hayırlısını versin inşallah

Seni çok iyi anlıyorum insan ister istemez kurduğu düzenden çıkıyor bu da haliyle zor geliyor dediğin gibi keşke normal olsaydı da en azından ikisi bir büyür çıkardı kısmet böyleymiş ama bazen de diyorum ki arka arkaya olunca da insan yıpranıyor hep çocuk bakmakla geçiyor böyle en azından mesafe girdi büyükler kendini kurtardı onlardan kayıtsız oluruz haklısın şu an yaşadığın durum sana ağır geliyor Allahım inşallah kolaylığını versin seni feraha çıkarsın inşallah dilerim en kısa zamanda toparlarsın Amin.

Kendini sakın üzme bazen de akışına bırakmak lazım ama hepsi geçecek inşallah hep böyle kalmaz miniğin de büyüyecek sonradan artık inşallah rahatlarsın, Allah’ın izniyle canım daha dersin iyi ki doğurmuşum en azından oğlun yalnız kalmamış olur ilerde anlayacaksın insan muhakkak bir kardeşe ihtiyaç duyuyor inşallah hep yan yana omuz omuza olsunlar birbirlerine iyi olsunlar Amin

aynen canım çocuğu tek çocuk tek çocuk diyorsa bende diyordum iyi bir arkadaşı olur boşverin diye ama çocuk büyüdükçe anlayacaklar kardeşim önemini. zaten gereksiz bir şey olsaydı Allah kardeş kavramını yaratmazdı. Allah sağlıklı hayırlı evlat versin canım inşallah

Kızlar 17+5 im doktordan geldim şimdi rahim agzi olcturdum 42 cm çıktı normal dedi normal mi sizce sizinkiler kac cm

Kızlar 17+5 im doktordan geldim şimdi rahim agzi olcturdum 42 cm çıktı normal dedi normal mi sizce sizinkiler kac cm

Benimkiler ölçüyor ama hiç bana şu kadar demiyorlar onlara göre iyiyse bana söyleme gereğinde bulunmuyorlar doktorun iyi demişse iyidir canım peki cinsiyetini söyledi mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…