Ay bende aynıyım ya devamlı mı oluyordu peki canım bu durum kıpkırmızı yaptım kaşımaktan göğüs üstlerimi
Aa kız böyle diyince rüyamda bir de göğüsümü sıkıyordum süt geliyordu hayır olsun inş .inşaAllah kaşınmazsın canım .benim de sıcaktandır inşalllah da bir an evvel geçerEvet canım gece gündüz kaşınıyordum ondan son aylarda gebeliğimden bir şey anlamadım canımın tadı yoktu gerçektenAllahım kimseye vermesin çok berbat o çeken bilir umarım bunlarda kaşınmam benim de bugün göğüs ucum sanki yanıyor dokunamıyorum
Benim de gögüs uçlarım aşırı büyümüş halde geçen beyaz body giydim sütyenden belli oluyordu düşün artıkEvet canım gece gündüz kaşınıyordum ondan son aylarda gebeliğimden bir şey anlamadım canımın tadı yoktu gerçektenAllahım kimseye vermesin çok berbat o çeken bilir umarım bunlarda kaşınmam benim de bugün göğüs ucum sanki yanıyor dokunamıyorum
Benim de gögüs uçlarım aşırı büyümüş halde geçen beyaz body giydim sütyenden belli oluyordu düşün artık
Aa kız böyle diyince rüyamda bir de göğüsümü sıkıyordum süt geliyordu hayır olsun inş .inşaAllah kaşınmazsın canım .benim de sıcaktandır inşalllah da bir an evvel geçer
Amin inşaallah canımAmin canım süt fışkırması yada süt geldiğini görmek rızık kısmet berekettir bende transfere gitmeden önce baktım ikizlerim olmuş birini emzirdim süt yüzüne fışkırdı sonradan zaten hamilekaldım Elhamdüllilah evet havalar sıcak ondan oluyordur Amin canım inşallah
Canım idrar yolu enfeksiyonu için turna yemişi ye (crany berry diye de geçiyor ) file markette var. Ben o şekilde kurtuldum ilaçsız aşırı tavsiye ederim çok rahatlıcan tabiki bol bol su haberin olsun%90 kiz dedi canimmama biraz moralim bozuldu kansızlık ve idrar yolu enfeksiyonu var ilaç kullanmama rağmen düzelmiyor doktor erken doğum ihtimalini arttırır dedi üzüldüm
Benim de kaşınıyor göğüslerimin altı ve arasıAa kız böyle diyince rüyamda bir de göğüsümü sıkıyordum süt geliyordu hayır olsun inş .inşaAllah kaşınmazsın canım .benim de sıcaktandır inşalllah da bir an evvel geçer
Bende aynıyım canım özellikle de göğüsler nemlendirdiğim halde yine kaşınıyorBen bu günlerde menapozlular gibiyim kızlar ya sıcaktan her yerim eriyor gibi hissediyorum yapış yapış hissediyorum kendimi .Bir de benim vücudumda çok kaşınma var kızlar ya göğüs üstlerim bil hassa hatır hatır kaşınıyor çatlıyor muyum ondan mı anlamadım yaşayan var mı
Benim doktorum da bana onu içeren bir kapsül verdi antibiyotik yazmak yerine :)Canım idrar yolu enfeksiyonu için turna yemişi ye (crany berry diye de geçiyor ) file markette var. Ben o şekilde kurtuldum ilaçsız aşırı tavsiye ederim çok rahatlıcan tabiki bol bol su haberin olsun
Evet takviyelerde iyi geliyor duymuştum çok geçmiş olsun canımBenim doktorum da bana onu içeren bir kapsül verdi antibiyotik yazmak yerine :)
Ben nemlendirmiyordum canım ama başlayacağım artıkBende aynıyım canım özellikle de göğüsler nemlendirdiğim halde yine kaşınıyor
Canım idrar yolu enfeksiyonu için turna yemişi ye (crany berry diye de geçiyor ) file markette var. Ben o şekilde kurtuldum ilaçsız aşırı tavsiye ederim çok rahatlıcan tabiki bol bol su haberin olsun
Yok canım hiç sorun değil. Evet sana katılıyorum ilişki eşittir enfeksiyon. Hamile kalmadan önce de ben çok sık olurdum ilişkiden sonra.Ya ben ceylana yazacaktım unuttum afedersin eğer ilişki varsa korunmazsız olursa oradan çok enfeksiyon kapar ben dün unuttum söylemeyi
Yakın zamanda kan tahlili yaptırdın mı canım, mideni mi bulandırıyorlar neden içmiyorsunKızlar bir de ben bu vitaminleri hiç içmiyorum ya multivitamin veriyor ya doktor .Hamile kaldığımdan beri 1 kutu bile bitirmedim .inşaallah sıkıntı olmaz
Yok canım hiç sorun değil. Evet sana katılıyorum ilişki eşittir enfeksiyon. Hamile kalmadan önce de ben çok sık olurdum ilişkiden sonra.
Kızlar bir de ben bu vitaminleri hiç içmiyorum ya multivitamin veriyor ya doktor .Hamile kaldığımdan beri 1 kutu bile bitirmedim .inşaallah sıkıntı olmaz
Aslında midem bulanırken içmek zulüm geliyordu canım içemedim sonra da alışkanlık etmedim hiç kaldı öyle tüp bebek ilaçlarını filan bırakınca bir saldım .zatwb normalde de hiç düzenli ilaç içemem kan tahlili yaptırdım sadece multivitamin devam et dedi doktorum ekstra bir şey vermediYakın zamanda kan tahlili yaptırdın mı canım, mideni mi bulandırıyorlar neden içmiyorsun
Kuzum onu tüp bebek aşamasında doktor vermişti sanırım yine multivitamin içeriğinde ne vardı bilmiyorum suya katıyordun onu bir bitirdim 30 tane .sonra hamile kalınca kadın doğumcu verdi pembe bir multivitamin onu da 1 kutu daha bitirmedim sen düşün .Folik asit de kullanmadım valla ne yalan diyimNe gibi vitaminler folik asit falan hiç içmedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?