Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
yaniaksamları ya da uzandığımda hafiften karnım kıpraşıyor hissediyorum yani icinden kıpırtılar şeklinde hissedebiliyorum

Süper canım zaten gündüz hareket halinde olduğun için çok hissetmezsin gece bebeler harekete geçiyor

Süper canım zaten gündüz hareket halinde olduğun için çok hissetmezsin gece bebeler harekete geçiyor
evet valla gece hissediyorum aklım soldaki bebeğimin cinsiyetinde ya erkek mi kız mı çok merak edıyorum napıcam da bilmiyorum

evet valla gece hissediyorum aklım soldaki bebeğimin cinsiyetinde ya erkek mi kız mı çok merak edıyorum napıcam da bilmiyorum

Kız Allah seni boşver düşünmeyi bırak onu da iki haftaya öğrenirsin İnşallah

Ben bu bebeklerimde erken öğrendim kızımda 23 haftalıkken öğrendim cinsiyetini

insallah ya öğrensem icim çok rahatlar sen hamilelikte kan kilo aldın merak ettim cnm

İnşallah öğrenirsin detaylı ultrasona girende orada tam net görünür zaten
Ben kaç kiloyla başladım inan ki hiç tartılmamıştım en son ilk kez doktor muayenesinde 14 haftalıkken beni tartıya çıkarttılar 84 kiloydum ama gebelik başından bu yana ne kadar aldığımı bilmiyorum
Sen aldın mı peki

evet ya bende aldım cnm 62 kiloydum hamile kalmadan önce yani şimdi 8 kilo almışım ama olsun ya saglık olsun bebeklerimin de kilosuydu suyuydu plasentasıydı normaldır bunlar ya şişkinliğim var biraz o kadar

evet ya bende aldım cnm 62 kiloydum hamile kalmadan önce yani şimdi 8 kilo almışım ama olsun ya saglık olsun bebeklerimin de kilosuydu suyuydu plasentasıydı normaldır bunlar ya şişkinliğim var biraz o kadar

Zaten çoğu ödem oluyor dikkat et daha da ödem bağlamasın elinden geldiğince yürüyüş yapmaya çalış yine sen az kiloyla başlamışsın buna da şükür herşeyin başı sağlık bebekler sağlıklı olsun biz sağlıklı olalım inşallah doğumdan sonra hepsi gelir geçer Allah’ın izniyle

ayn unuttum ben de napim o heycanla doktor da vermedi biz de unuttuk işte

Bizim ki doktorum önceden muayeneye ederken çekmişti ikisini ayrı ayrı kendisi bize verdi ama zaten detaylı ultrasona girmiştim orada net bacak arası görünüyordu ben kendim bile gördüm doktor söylemeden

Hadi inşallah canım ultrason resmi olsaydı bir yorum yapabilirdik

ayn cnm benim eşim işten geç geliyor kapalım biz de 11 e kadar onu bekliyoruzevde dolanıyorum biraz ev işi fan derken allahtan oturamıyorum

Bizim ki doktorum önceden muayeneye ederken çekmişti ikisini ayrı ayrı kendisi bize verdi ama zaten detaylı ultrasona girmiştim orada net bacak arası görünüyordu ben kendim bile gördüm doktor söylemeden
ya ne güzel şimdi devletten de olabiliyor mu. nre yapmam lazım bana bilgi verebilirmisin nasıl olucak o kadın doguma mı gidim önce napim

ayn cnm benim eşim işten geç geliyor kapalım biz de 11 e kadar onu bekliyoruzevde dolanıyorum biraz ev işi fan derken allahtan oturamıyorum

Benim de eşim geç geliyor fakat ben kendim gidip gündüz yürüyüp geliyorum kızım evdeyse onunla da yürüyorum serinlikte ama hareketsiz kalma elinden geldiğince çok ağır işlerde yapma yine dikkat et kendine

tm cnm zaten ağır iş yok olsa da yapmam doktor ağırlık kaldırmak yasak dedi valla

ya ne güzel şimdi devletten de olabiliyor mu. nre yapmam lazım bana bilgi verebilirmisin nasıl olucak o kadın doguma mı gidim önce napim

Benim gittiğim doktor perinotoloji doktoruydu devlet hastanesinde vardır muhakkak onu bir kere gitmen lazım normalde sen hangi doktora gidiyorsun

tm cnm zaten ağır iş yok olsa da yapmam doktor ağırlık kaldırmak yasak dedi valla

İkiz olduğu için biz riskli gruptayız biz elimizden geleni yapalım gerisi Rabbimin takdiri inşallah miniklerimiz sağlıcakla vaktinde dünyaya gelirler Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…