Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Daha özele gidecen ki özel muamele göresin o da maddiyatın iyiyse burada özel hastane kavramı yok herkes aynı eşitlikte değer görüyor memuru da işçisi de o konuda kişi ayırt etmiyorlar herkese aynı eşitlikte davranıyorlar hastanelerde 🥹
Ne kadar güzel düşünülmüş 🥹 ben tedavimi özelde yaptırdım 3 aya kadar da doktoruma devam edicem sonra mecbur devlete geçicem doğum 80.000₺ özelde eşime de fazla geliyor maalesef 🥲

Normalde bizim de kaloriferli ama yeterli olmaz dedi hastanede o sistem alt açtığın yerde üst kısımda elektrikli sobalar var bebekler üşümüyor rahat oluyor bizim de kış bebesi alırız 🤣 daha birde çoğul gebelikte devlet bakıcı tut iki ay diyor onun tüm masrafını devlet bakıcıya ödüyor direk hesabına bakalım 🤔 bizde nasıl olur 🫣😁
Ay ben kesin geliyorum uçak bileti bakayım 😂😂

6

6+5 haftalık sat tarihime göre canım ama bebek 3 gün önde gözüktü usg de öyle hesap oluyor ise 7+1 oluyorum
İlk haftalar çok küçük olduğu için ileri geri çıkıyor canım .göbek çıkması için çok erken bir zaman sanırım ama benim de göbeğim var 🥰 sanırım kendi kilomdan benimkisi 76 kiloyum bir de hamilelik hazımsızlık gaz vs de yapıyor ya ondan da şişiyor

İlk haftalar çok küçük olduğu için ileri geri çıkıyor canım .göbek çıkması için çok erken bir zaman sanırım ama benim de göbeğim var 🥰 sanırım kendi kilomdan benimkisi 76 kiloyum bir de hamilelik hazımsızlık gaz vs de yapıyor ya ondan da şişiyor

Hele sus kilomuzu ortaya çıkarma 😁

Başlarda epey hazımsızlık oldu da şükür onu atlattım 😊 ama dediğin gibi göbek için erken sanırım ben 56 kiloyum belki de progestan göbek yapmıştır 😬😂😂

Başlarda epey hazımsızlık oldu da şükür onu atlattım 😊 ama dediğin gibi göbek için erken sanırım ben 56 kiloyum belki de progestan göbek yapmıştır 😬😂😂
Keşke o kilolarda hamile kalsaydımmmm🥲 evlendim 56 kiloydum 5 yıldır 56 ve 60 kilo arasında gidip geliyordum ama son 1 sene de bir anda 10 kilo aldım ve 70 le hamile kaldım😅🫣

Ne kadar güzel düşünülmüş 🥹 ben tedavimi özelde yaptırdım 3 aya kadar da doktoruma devam edicem sonra mecbur devlete geçicem doğum 80.000₺ özelde eşime de fazla geliyor maalesef 🥲

Yaa çok fazla doğum için yazıktır bu kadar para 💴🥺

Keşke o kilolarda hamile kalsaydımmmm🥲 evlendim 56 kiloydum 5 yıldır 56 ve 60 kilo arasında gidip geliyordum ama son 1 sene de bir anda 10 kilo aldım ve 70 le hamile kaldım😅🫣
Olsun inşallah en kısa zamanda doğumdan sonra verirsiniz 🤗 bende evlendikten sonra 12 kilo aldım 6 yıllık evliyim mutlu evlilik sırrı bu olsa gerek 😂😂 hoş eşimde tık yok aynı ama olsun ben mutluyum 😅

Sen annesin ama bende doğumdan sonra ne olurum Allah bilir 😅

Ben zaten buraya geldim birden 70 kiloya çıktım daha da veremedim kaldı yapıştı gitmiyor bende tiroit çıkmıştı o zaman hap içiyorum 15 yıldır aynı doğum yapınca 68 kiloya düştüm sonra hopp yine 72 eski kiloma döndüm şimdi de 75 arası gidip geliyor haftaya tartıya çıkarım korkuyorum 🤣

Ben zaten buraya geldim birden 70 kiloya çıktım daha da veremedim kaldı yapıştı gitmiyor bende tiroit çıkmıştı o zaman hap içiyorum 15 yıldır aynı doğum yapınca 68 kiloya düştüm sonra hopp yine 72 eski kiloma döndüm şimdi de 75 arası gidip geliyor haftaya tartıya çıkarım korkuyorum 🤣
Seninde çok mutlu evlilik bak şak diye belli oldu 😂😂 mutluluktan hep bunlar bende kilo alınca anladım tiroidmis ama ilaç için çok direndim ta ki gebeliğe kadar 🤦‍♀️

Seninde çok mutlu evlilik bak şak diye belli oldu 😂😂 mutluluktan hep bunlar bende kilo alınca anladım tiroidmis ama ilaç için çok direndim ta ki gebeliğe kadar 🤦‍♀️

Mecbur ben içmeseydim daha da alırdım en azından çok almıyorum şimdi hem aynı rakamlar gidip geliyor 🥹
İyi ki evlendik kocam da kocam 🤣🤪

Kızlar az önce chatgpt ye ultrason görüntüsünü attım ve tabiki doğruluk payı %100 var diyemeyiz ama benim iki kese de sağda ve teoriye göre ikisi de erkek🥴😅

Back
X