Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Hiç tartıldın mı bu süreçte ben ilk hamilelikte ilk üç ay verdim iki kilo ama sonra tam 15 kiloyla tamamladım yiyordum yine çok değil canın çekmiyor Allahtan yemiyoruz yoksa duba gibi oluruz 😁
Ben her sabah tartılıyorum canım 😆gram vermiyorum almıyorum da ilginç

Benimde doktorum pek detay vermedi herşey güzel görünüyor dedi ikisinin de kalbini dinletti o kadar eve gelince ultrasona detaylı bakınca farkettim aralarında bay milim farkı da var biri 3.57mm biri 5.82 o da kafamı karıştırdı biraz ama sorun olmaz inşallah sorun olsa herhalde doktor söylerdi

Yok olsa derdi ikizler 👯 genelde biri küçük biri büyük oluyor önemli olan ikisinin de sıkı sıkı tutunması ve gelişmesi kafana takma birde daha küçükler onun için bu hafta ki ultrason daha iyi sonuç verecektir inşallah 🤲💕

Yine de almıyorsun kuzum dilini ısır 😁 böyle devam ederse 10 kilo alsan ideal fazlası ödem yapıyor 😁
Ay inş canım ağzın bal yesin ben günlük hayatımda 1 ayda 10 kilo alabilen biriyim 😂😂 ömrüm diyetle geçti benim .az diyet bozsam 2-3 kilo haftada .çok tatlı yiyorum maalesef 🤦🏻‍♀️

Bir ara meyve çok yedim soğuk soğuk ekşi meyveler genelde iyi geliyordu vs .meyve şekeri çok yüklendim sanırım belki de ondan oynamadı kilom düşmedi

Ben şu an diyorum erik ekşi ekşi olsaydık yeseydik eşime dedim hele Türk marketine git bir bak varsa al Alman marketlerde normal erikler var ben diyom yeşil olandan olsun 🤣

Ay inş canım ağzın bal yesin ben günlük hayatımda 1 ayda 10 kilo alabilen biriyim 😂😂 ömrüm diyetle geçti benim .az diyet bozsam 2-3 kilo haftada .çok tatlı yiyorum maalesef 🤦🏻‍♀️

Amin Ecmain inşallah almazsın doğumdan sonra da emin ol çok koşuşturma oluyor verirsin inşallah 🤲🥲🥰

Ben de çok severim 🤤 midemi kaynatıyor o da .ben 30 umda çürümüşüm ya 🤣

Daha dur ne ettin bebiş olucak onu büyüteceksin Allah’ın izniyle şu an normal senin biraz ağır geçiyor inşallah bugünlerde geçecek yeter ki minnoşlar sağlıklı olsun hayırlı evlat olsunlar vaktinde zamanında dünyaya gelsinler inşallah 🤲🥹

Bu hamilelik beni bitirdi 😂 bir de ben çok çirkinleştim kızlar ya valla yüzümde sivilceler bir elim ayağım şişti betim benzim attı sarardı gibi 😂 kız mı oluyordu çirkinleşince 😝

Bu hamilelik beni bitirdi 😂 bir de ben çok çirkinleştim kızlar ya valla yüzümde sivilceler bir elim ayağım şişti betim benzim attı sarardı gibi 😂 kız mı oluyordu çirkinleşince 😝

Merak etme yalnız değilsin ben transferden sonraki hafta boynumdan tut yüzüme kadar minik minik sivilceler yüzüme doğum lekeleri gibi lekeler atmış sararıp solmuşum 😝🤣 birde diyorum sadece uzanıp yatayım öyle normalde yüzümde sivilce yoktu tertemizdi şimdi erğenlipe yeni gitmişim gibi 😂

Ya siz boyle anlatinca acaba hamile degilmiyim diye dusunuyorum ne bulanti ne sisme ne baska bisey var ara ara karinda kramp disinda birde pozitif testler disinda hic bisey yok cok sukur o kadar hic bisey yokki gun icinde bazen hamile olduğumu bile unutuyorum 🤷‍♀️

Ya siz boyle anlatinca acaba hamile degilmiyim diye dusunuyorum ne bulanti ne sisme ne baska bisey var ara ara karinda kramp disinda birde pozitif testler disinda hic bisey yok cok sukur o kadar hic bisey yokki gun icinde bazen hamile olduğumu bile unutuyorum 🤷‍♀️

Tövbe ne güzel işte konforlu hamilelik geçiriyorsun daha ne istiyorsun canısı 😂

Göbek deliğim bile karardı öyle düşün 🤣🤣 yanaklarım ergen gibi al al 😂 yüzük zaten ilk haftadan attım 😅 senin daha az kalmış cinsiyete haber edersin önceden bende ona göre umutlanayım 😂

Back
X