- 4 Aralık 2024
- 9.256
- 9.551
- 113
- 37
Valla benim de belim hep inceydi kuzum ama basen var bende de maaşallahneyse doğuralım sağ sağlim sağlıkla vereceğiz inş kilo bu alınır verilir
![]()
Bak benim de belim bu kiloya rağmen hala ince bizde basen genetik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla benim de belim hep inceydi kuzum ama basen var bende de maaşallahneyse doğuralım sağ sağlim sağlıkla vereceğiz inş kilo bu alınır verilir
![]()
Kızlar az önce chatgpt ye ultrason görüntüsünü attım ve tabiki doğruluk payı %100 var diyemeyiz ama benim iki kese de sağda ve teoriye göre ikisi de erkek![]()
Ay hepimiz aynıyız herhalde beller bir karış ama basenlerBak benim de belim bu kiloya rağmen hala ince bizde basen genetikanam anam gitmiyor o ttotoşlar
![]()
Of ben aslında tedaviye başlamadan önce 67 kiloya düşmüştüm 90 dan ama bu tedavi sürecinde stresten midir nedir çok aldım .ben zaten birden alıyorum canım normalde tatlı aşırı severim bakma şimdi tiksindim asla tatlı yiyesim gelmiyor .bu bulantılar filan olmasa bende ben kesin 80-85 olmuştum şimdidenO eski halimden eser yok şimdişimdi seninle aynı kilodayız haftaya doktor tartıya çıkaracak hele hamilelik sonunda kadar kaç kilo alacağım acı gerçekle yüzleşme zamanı
![]()
Ay inanmak istemiyorum zaten Rabbim bir kız bir oğlan nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı sıhhatliKız o na inanmayın yalandır yalan![]()
Ay hepimiz aynıyız herhalde beller bir karış ama basenler![]()
Ay inanmak istemiyorum zaten Rabbim bir kız bir oğlan nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı sıhhatli![]()
Seninkilerinde aralarında gün farkı var mıBenim biri sağda biri solda yan yana kuzucuklarım![]()
Of ben aslında tedaviye başlamadan önce 67 kiloya düşmüştüm 90 dan ama bu tedavi sürecinde stresten midir nedir çok aldım .ben zaten birden alıyorum canım normalde tatlı aşırı severim bakma şimdi tiksindim asla tatlı yiyesim gelmiyor .bu bulantılar filan olmasa bende ben kesin 80-85 olmuştum şimdiden![]()
![]()
Doğana kadar mı kız ben 100 olmasam iyiZaten büyük ihtimalle 85 rahat görürüz![]()
Seninkilerinde aralarında gün farkı var mı
Doğana kadar mı kız ben 100 olmasam iyibenim boğaz durmaz iştahım olsa bulantım olmasa
Ödemdir atılırYok ya o kadar olmazsın emin ol son aylarda yine iştah sıfır oluyor bebek büyüdükçe mideye baskı yapıyor yiyemiyorsun ben öyleydim ben çok ödem toplamıştım ayaklarıma ayakkabı girmiyordu elim yüzüm şişten görünmüyordu yoksa kilo değildi bizim ki hep ödem![]()
Benimkilerden biri net belli şekli minik bir embriyo fasülye gibi eğimli kıvrımlı felan diğerinin şekli hiç belli değil bi garip inşallah birdahaki randevu da o da daha iyi görünür
Ödemdir atılıryağdan almayalım
bu akşam serumun etkisiyle bulantım biraz geçti neler neler yedim valla canım ama kustum yine sonradan mide de kabul etmiyor benim artık sanırım kusa kusa midem bozulacak
ya ben yediğimden zevk almak istiyorum artık varsın kilo alayım ama şu tuhaf mide ve bulantılar geçsin inşaallah
Benimde doktorum pek detay vermedi herşey güzel görünüyor dedi ikisinin de kalbini dinletti o kadar eve gelince ultrasona detaylı bakınca farkettim aralarında baya milim farkı da var biri 3.57mm biri 5.82 o da kafamı karıştırdı biraz ama sorun olmaz inşallah sorun olsa herhalde doktor söylerdiBenim ki ikisi de göründü doktorum sadece milim olarak bu daha iyi gelişmiş diğeri de göründü 1 buçuk milim küçüktü çokta değil yani kalp atımlarını falan gördük doktor dedi bak pıt pıt atan kalpleri çok şükür ki kalp atımları oluşmuş bizde haftaya daha net görüntü sonuç alırız inşallah Amin![]()
Kızlar için en tuhaf tarafı normalde ben aşırı tatlı yiyen abur cubur tüketen biriydim .kaç haftadır asla ağzıma tatlı sürmüyorum meyve dışında .zaten sabah akşam kusuyorum yediğim de doğru dürüst kalmıyor midemde ama yine de gram kilo vermedim nasıl oluuor bu iş bilmem![]()