Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Tünaydın kızlar....Bu haftalarda göbek kremine başlayanlar var mı? Lierac iyi deniyor? Eczzaneden kolaylıkla alabileceğimiz bir krem sanırım. yoksa tam 5. ayı doldurduktan sonra mı başlamak lazım?
Selam canım, hiç aksatmadan başla derim. Bana 4. aya girerken başla demişti doktorum. Sabahları yağlanıyorum, akşamları Lierac kullanıyorum. Lierac’ın Türkiye’deki ambalajı biraz farklı, ben büyük boy yurt dışından almıştım. İki üründen de memnunum

Eklentiler

• image.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 31
Eşimle şimdi konuştuk da bi yurt dışı tatili yapıp bebek alışverişini de yapıp dönmek çok mantıklı

Bizde arabayla Yunanistan’a gidip almayı düşünüyoruz aynı şekilde .bebek arabaları, elektronik şeyler baya uygun .
Ay ben de dayanamadım bilet aldım ya bir daha gebelikte uçmam diyordum ama şimdi bir ay izinliyim, eşim çalışıyor. Tüm gün evdeyim ve sıcaklardan çok bunaldım. Bir de en son gittiğimde cinsiyet belli değildi, gideyim alışverişimi yapayım geleyim. Ama en önemlisi SERİNLEYEYİM. Haftaya perşembe iki haftalık maceram başlıyor

Kızlar doktordan geliyorum, dahiliye uzmanına gitmiştim bugün. En son idrar yolu enfeksiyonum vardı, biliyorsunuz benim doktorum doğal çözümlerden yana. Verdiği takviyeye hiç inanmamıştım ama geçirmiş gerçekten. Hafif enfeksiyondu zaten, ama geçirmiş. Antibiyotik kullanmadan atlatmış olmama çok sevindim ya. Sizinle de paylaşayım. Ambalajı bile güven vermiyordu bana ama işte önyargılı olmamak lazımmış

Eklentiler

• image.webp
    123,1 KB · Görüntüleme: 33
Bir de çenem düştü ama koltuğu da paylaşmak istedim, Handan2212 Cybex Sirona modeliymiş. Dediğim gibi ben ikinci el aldım

Eklentiler

• 2D6481C8-B28D-491F-B65D-2F559667637A.webp
    43 KB · Görüntüleme: 30
Yorumları bir oku gerçi bazen sahte hesaplarsa oluyor
Ayaklı olsa altını rahat süpür sil yoksa da öyle kalsın ne olucak
Yoksa mobilya güzel duruyor bir Araştır bakalım güvenilir mi diye
Valla kuzum baktım sahte hesap değil gibi , bir de influenzarlar da var mobilya yaptırıp paylaşan ama tabi insan tereddüt ediyor çünkü ödemeyi önceden alıyorlar

Kuzum aslında bizim burda İnegöl var mobilya merkezi orası oraya gidip fiyat alırım gösterip , daha pahalı derlerse internetten alırım ama havale ile nasıl güveneceğim bilmiyorum

Ah valla kızlar yurt dışında tanıdık birileri olsa 2 dakika durmayacağım ben de çok iyi yapıyorsunuz gerçekten.

Tünaydın kızlar....Bu haftalarda göbek kremine başlayanlar var mı? Lierac iyi deniyor? Eczzaneden kolaylıkla alabileceğimiz bir krem sanırım. yoksa tam 5. ayı doldurduktan sonra mı başlamak lazım?
Benim genetik faktörlü sanırım annem ablamda çok şişmiş hamilelikte benim de karnım geçen ay epey büyümeye başladı 4.aydan önce başladım hatta canım. Doktorum bana direk hindistan cevizi yağı ve kakao yağı önerdi karıştırıp sür dedi doğal soğuk sıkım olarak aktardan aldım hatta hint yağı da ekledim oda iyi gelirmiş. Lierac kullananlarda bazıları çatladı ise yaramadı deyince birde fiyatı uçuk geldi almadım

Hindistan yağını bende çok duyuyorum bide doğal zeytinyağı. Esas amacımız sürekli göbüşü nemli tutmak kurumasını engellemek sanki.

Ohh mis gibi hem temiz hava hem mis gibi bi sürü şey alıp gelmiş olursun dinlene dinlene gezersin iyi yapmışsın kuzum. Uçak bileti dahil hesaplayınca uyguna geliyor çünkü

Aaa onu da denerim olmazsa…Hiç olmazsa Hindistan cevizi yağı evet:)

Kuzum aslında bizim burda İnegöl var mobilya merkezi orası oraya gidip fiyat alırım gösterip , daha pahalı derlerse internetten alırım ama havale ile nasıl güveneceğim bilmiyorum

Bence de önce bir gidip bak fiyatlar nasıl belki bütçene uyarsa mağazadan alırsın aynen insan korkuyor güvenilir çıkmasa diye inşallah öyle bir durumla karşılaşmazsın

O sırada benim hiç birşey kullanmamam
Saldım çayıra mevlam kayıra

Canım ikea sırf marka diye biraz pahalı geliyor bana o yüzden böyle ikeanın aynı modelini yaptırırım diye düşünüyorum .

Ikea bize göre değil
Eşim çok tahammülsüz orada tek tek beğen ölçü al ver vs eşim hayatta uğraşmaz bizim ki her şey şip şak hazır eşya olacak

Şimdiye kadar serindi kış olmuştu hatta ama bizim bura haftaya perşembeden itibaren ısınacak umarım senin geldiğin bölge serin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…