Selam canım, hiç aksatmadan başla derim. Bana 4. aya girerken başla demişti doktorum. Sabahları yağlanıyorum, akşamları Lierac kullanıyorum. Lierac’ın Türkiye’deki ambalajı biraz farklı, ben büyük boy yurt dışından almıştım. İki üründen de memnunumTünaydın kızlar....Bu haftalarda göbek kremine başlayanlar var mı? Lierac iyi deniyor? Eczzaneden kolaylıkla alabileceğimiz bir krem sanırım. yoksa tam 5. ayı doldurduktan sonra mı başlamak lazım?
Eşimle şimdi konuştuk da bi yurt dışı tatili yapıp bebek alışverişini de yapıp dönmek çok mantıklı
Ay ben de dayanamadım bilet aldım yaBizde arabayla Yunanistan’a gidip almayı düşünüyoruz aynı şekilde .bebek arabaları, elektronik şeyler baya uygun .
İmkan varsa Çok mantıklı ama gerçekten.Bizde arabayla Yunanistan’a gidip almayı düşünüyoruz aynı şekilde .bebek arabaları, elektronik şeyler baya uygun .
Valla kuzum baktım sahte hesap değil gibi , bir de influenzarlar da var mobilya yaptırıp paylaşan ama tabi insan tereddüt ediyor çünkü ödemeyi önceden alıyorlarYorumları bir oku gerçi bazen sahte hesaplarsa oluyor
Ayaklı olsa altını rahat süpür sil yoksa da öyle kalsın ne olucak
Yoksa mobilya güzel duruyor bir Araştır bakalım güvenilir mi diye
Kuzum aslında bizim burda İnegöl var mobilya merkezi orası oraya gidip fiyat alırım gösterip , daha pahalı derlerse internetten alırım ama havale ile nasıl güveneceğim bilmiyorumBence çok tatlıikisi de harika olur birde erkek bebek renkleri de uyumlu duruyor mobilyacı da gidip bakarsan daha yakından görme fırsatın olur yoksa internetten mi alacaksın bende büyük mobilyaları internetten alacağım
Ah valla kızlar yurt dışında tanıdık birileri olsa 2 dakika durmayacağım ben deAy ben de dayanamadım bilet aldım yabir daha gebelikte uçmam diyordum ama şimdi bir ay izinliyim, eşim çalışıyor. Tüm gün evdeyim ve sıcaklardan çok bunaldım. Bir de en son gittiğimde cinsiyet belli değildi, gideyim alışverişimi yapayım geleyim. Ama en önemlisi SERİNLEYEYİM. Haftaya perşembe iki haftalık maceram başlıyor
Benim genetik faktörlü sanırım annem ablamda çok şişmiş hamilelikte benim de karnım geçen ay epey büyümeye başladı 4.aydan önce başladım hatta canım. Doktorum bana direk hindistan cevizi yağı ve kakao yağı önerdi karıştırıp sür dedi doğal soğuk sıkım olarak aktardan aldım hatta hint yağı da ekledim oda iyi gelirmiş. Lierac kullananlarda bazıları çatladı ise yaramadı deyince birde fiyatı uçuk geldi almadımTünaydın kızlar....Bu haftalarda göbek kremine başlayanlar var mı? Lierac iyi deniyor? Eczzaneden kolaylıkla alabileceğimiz bir krem sanırım. yoksa tam 5. ayı doldurduktan sonra mı başlamak lazım?
Hindistan yağını bende çok duyuyorum bide doğal zeytinyağı. Esas amacımız sürekli göbüşü nemli tutmak kurumasını engellemek sanki.Benim genetik faktörlü sanırım annem ablamda çok şişmiş hamilelikte benim de karnım geçen ay epey büyümeye başladı 4.aydan önce başladım hatta canım. Doktorum bana direk hindistan cevizi yağı ve kakao yağı önerdi karıştırıp sür dedi doğal soğuk sıkım olarak aktardan aldım hatta hint yağı da ekledim oda iyi gelirmiş. Lierac kullananlarda bazıları çatladı ise yaramadı deyince birde fiyatı uçuk geldi almadım
Çok şık duruyo kuzum, iyice google yorumlarına bak içine sinerse al benceVideodakiler bu arada kızlar , sadece dolabı ayaklı yaptırırım diye düşünüyorum .Bu sayfa güzel ama güvenilir mi bilemedim
Ohh mis gibi hem temiz hava hem mis gibi bi sürü şey alıp gelmiş olursunAy ben de dayanamadım bilet aldım yabir daha gebelikte uçmam diyordum ama şimdi bir ay izinliyim, eşim çalışıyor. Tüm gün evdeyim ve sıcaklardan çok bunaldım. Bir de en son gittiğimde cinsiyet belli değildi, gideyim alışverişimi yapayım geleyim. Ama en önemlisi SERİNLEYEYİM. Haftaya perşembe iki haftalık maceram başlıyor
Canım ikea sırf marka diye biraz pahalı geliyor bana o yüzden böyle ikeanın aynı modelini yaptırırım diye düşünüyorum .Çok şık duruyo kuzum, iyice google yorumlarına bak içine sinerse al bence
Biz İkea dan alırız diye düşündük şimdilik çok araştırmadım
Aaa onu da denerim olmazsa…Hiç olmazsa Hindistan cevizi yağı evet:)Benim genetik faktörlü sanırım annem ablamda çok şişmiş hamilelikte benim de karnım geçen ay epey büyümeye başladı 4.aydan önce başladım hatta canım. Doktorum bana direk hindistan cevizi yağı ve kakao yağı önerdi karıştırıp sür dedi doğal soğuk sıkım olarak aktardan aldım hatta hint yağı da ekledim oda iyi gelirmiş. Lierac kullananlarda bazıları çatladı ise yaramadı deyince birde fiyatı uçuk geldi almadım
Henüz krem alamadım ama doğal zeytinyağı var evde onunla başlayayım ben de bari…Tam zamanı demek kiHindistan yağını bende çok duyuyorum bide doğal zeytinyağı. Esas amacımız sürekli göbüşü nemli tutmak kurumasını engellemek sanki.
O da doğru kuzum artık yüksek kaçıyo fiyatları. Valla bu gönderdiğin yeri araştır biraz google dan çok güzel duruyoCanım ikea sırf marka diye biraz pahalı geliyor bana o yüzden böyle ikeanın aynı modelini yaptırırım diye düşünüyorum .
Kuzum aslında bizim burda İnegöl var mobilya merkezi orası oraya gidip fiyat alırım gösterip , daha pahalı derlerse internetten alırım ama havale ile nasıl güveneceğim bilmiyorum
Benim genetik faktörlü sanırım annem ablamda çok şişmiş hamilelikte benim de karnım geçen ay epey büyümeye başladı 4.aydan önce başladım hatta canım. Doktorum bana direk hindistan cevizi yağı ve kakao yağı önerdi karıştırıp sür dedi doğal soğuk sıkım olarak aktardan aldım hatta hint yağı da ekledim oda iyi gelirmiş. Lierac kullananlarda bazıları çatladı ise yaramadı deyince birde fiyatı uçuk geldi almadım
Canım ikea sırf marka diye biraz pahalı geliyor bana o yüzden böyle ikeanın aynı modelini yaptırırım diye düşünüyorum .
Ay ben de dayanamadım bilet aldım yabir daha gebelikte uçmam diyordum ama şimdi bir ay izinliyim, eşim çalışıyor. Tüm gün evdeyim ve sıcaklardan çok bunaldım. Bir de en son gittiğimde cinsiyet belli değildi, gideyim alışverişimi yapayım geleyim. Ama en önemlisi SERİNLEYEYİM. Haftaya perşembe iki haftalık maceram başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?