- 8 Şubat 2024
- 777
- 1.306
- 33
- 25
Aşkım valla ben 5 aydır enox kullanıyorum karnımda yeri hiç belli bile değilAmin kuşum sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah . İnsana yavrusu nasıl güzel görünüyormuş hayranlıkla seyrettim kuzucuklarıbenimde öyle pıhtılaşma homozigot çıkmıştı testlerde. Göbüşte yer kalır mı 9 ay bilemedim
Ben ücretini merak etmiştim böyle bir doğumun, bir gebeye yazdım. Ebe ücretini söylemedi ama diğer doğum maliyetlerini yazdı ve zaten onlar bile çok fazlaydı, oldu teşekkürler dedimKeşke imkanım olsa ve ebe cavide gibi de bi ebem olsa ikizlerle suda doğuma cesaret ederdim geliş pozisyonları felan da uygun olursa tabi
Çok şükür ya, sürekli iç çamaşırı değişiyordukBen sabahtan akşama unuttum bi andatelefondaki alarmları kaldırdım. Ayy o fitil nedir öyle öncesi sonrası bitti gitti çok şükür
Bende çok istiyorum normal doğum ama doktor bakarız falan diyip geçiştirdi sanki. Eşimde saçmalama diyoKeşke imkanım olsa ve ebe cavide gibi de bi ebem olsa ikizlerle suda doğuma cesaret ederdim geliş pozisyonları felan da uygun olursa tabi
Ya benim kocam özelde doğum paralarına bile ikna olmayan adamBen ücretini merak etmiştim böyle bir doğumun, bir gebeye yazdım. Ebe ücretini söylemedi ama diğer doğum maliyetlerini yazdı ve zaten onlar bile çok fazlaydı, oldu teşekkürler dedim
Bende oksapar kullanıyorum kuzum yakıp geçiyo her günAşkım valla ben 5 aydır enox kullanıyorum karnımda yeri hiç belli bile değil12. Hafta en güzel göründükleri hafta sonradan büyüdüklerinde o kadar net göremiyoruz sabırsızlıkla detaylı ultrasonu bekliyorum şimdi
Bide ikiz annesi olmak çok garip ve harika bir his değil miiiiiğğğBende oksapar kullanıyorum kuzum yakıp geçiyo her günay her gün gel deseler gider insan o kadar heyecanlı ki
Ya şehir hastaneleri bu konuda iyi galiba, Ankara’daki için öyle diyorlar. Hatta suya doğum bile varmış. Ben bi ara niyetlenmiştim şehir hastanesine ama sonra gözümde büyüdü, eşim sürekli izin kullanması gerekiyordu iş yeri sorun yapıyordu. Yani senin şehirde de eminim bilinen iyi yerler vardır :))Ya benim kocam özelde doğum paralarına bile ikna olmayan adampaşa paşa devlette doğurucam ben kızlar
ÇoookkkBide ikiz annesi olmak çok garip ve harika bir his değil miiiiiğğğ
Bende Konyadayım burası da orta halli ve ben özelde olsa devlette olsa doğumun şans işi olduğuna da inanıyorumYa şehir hastaneleri bu konuda iyi galiba, Ankara’daki için öyle diyorlar. Hatta suya doğum bile varmış. Ben bi ara niyetlenmiştim şehir hastanesine ama sonra gözümde büyüdü, eşim sürekli izin kullanması gerekiyordu iş yeri sorun yapıyordu. Yani senin şehirde de eminim bilinen iyi yerler vardır :))
Biraz da farklı durumlar var, Ankara dışına taşınıyorum ama doğum için burayı tercih edeceğim yinede sanırım. Taşınacağım şehirde hiçbir doktora tam olarak güvenemedim. Yani kolaya kaçıp hemen sezaryen demelerinden korktum. 80.000 ödeyeceksem en azından doktor çabalasın birazbana 39. haftada doğum için yolculuk göründü. Karışık işler yaa.
Öncesinde konuşsan gittiğin doktorla bazıları çok normal doğum destekliyor . Ama gerçekten şans işi biraz , gidişatta önemli , doktorda. Ankara’ya dönmek doğum için sana zor olmayacaksa güvendiğin doktora gitmekte mantıklı. Nereye taşındın uzak mesafe mi ?Ya şehir hastaneleri bu konuda iyi galiba, Ankara’daki için öyle diyorlar. Hatta suya doğum bile varmış. Ben bi ara niyetlenmiştim şehir hastanesine ama sonra gözümde büyüdü, eşim sürekli izin kullanması gerekiyordu iş yeri sorun yapıyordu. Yani senin şehirde de eminim bilinen iyi yerler vardır :))
Biraz da farklı durumlar var, Ankara dışına taşınıyorum ama doğum için burayı tercih edeceğim yinede sanırım. Taşınacağım şehirde hiçbir doktora tam olarak güvenemedim. Yani kolaya kaçıp hemen sezaryen demelerinden korktum. 80.000 ödeyeceksem en azından doktor çabalasın birazbana 39. haftada doğum için yolculuk göründü. Karışık işler yaa.
Evet, 3.5 saatlik bir mesafeÖncesinde konuşsan gittiğin doktorla bazıları çok normal doğum destekliyor . Ama gerçekten şans işi biraz , gidişatta önemli , doktorda. Ankara’ya dönmek doğum için sana zor olmayacaksa güvendiğin doktora gitmekte mantıklı. Nereye taşındın uzak mesafe mi ?
Benim de 25 ağustosmuş yine takipteyimMaşallahcanım benim
Yok benim geçen cuma günü dedi 168 gr olmuş boyunu söylemedi ama haftalarıyla uyumlu dedi geride değiller demişti büyük ihtimalle ayın 22.de detaylı ultrason da net söylenecek kiloları boyları
Ben ebe cavide ile görüştüm 28.haftadan sonra takibe başlıyormuş 1 ay önce sanırım 25 bin demişti ama güncelleme olacak diye ekledi ve çalıştığı 2-3 doktor varmış birini aradım pendikte evime yakın medipol dr aytakin için orada da suya doğum ücreti 59 bin dedilerBen ücretini merak etmiştim böyle bir doğumun, bir gebeye yazdım. Ebe ücretini söylemedi ama diğer doğum maliyetlerini yazdı ve zaten onlar bile çok fazlaydı, oldu teşekkürler dedim
Fiyat sana uyuyorsa cavideyi hiç kaçırmaBen ebe cavide ile görüştüm 28.haftadan sonra takibe başlıyormuş 1 ay önce sanırım 25 bin demişti ama güncelleme olacak diye ekledi ve çalıştığı 2-3 doktor varmış birini aradım pendikte evime yakın medipol dr aytakin için orada da suya doğum ücreti 59 bin dedilernormal doğum 41 bin
Ebe şenay var orada da cavide hanımla da irtibatlilar sanırım serbest ebeler derneğinden belki onun da sana yararı dokunurBende Konyadayım burası da orta halli ve ben özelde olsa devlette olsa doğumun şans işi olduğuna da inanıyorum
Bana uyuyor da eşime pek uymuyorFiyat sana uyuyorsa cavideyi hiç kaçırma
Evet kuzum biliyorum da tüp bebeği anca hallettik şimdi bide hazırlık masrafları derken onlara hiç imkan kalmadı maalesef yoksa ebeleri hep takipteydimEbe şenay var orada da cavide hanımla da irtibatlilar sanırım serbest ebeler derneğinden belki onun da sana yararı dokunur
Evet maalesef tüp bebek kısmı yoruyor epey insaniEvet kuzum biliyorum da tüp bebeği anca hallettik şimdi bide hazırlık masrafları derken onlara hiç imkan kalmadı maalesef yoksa ebeleri hep takipteydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?