Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Evet canım benim bunlar normal şeyler bazı ikizlerde biri bir hafta önde gidiyor biri bit hafta geride olabilir ama sakıncası yok ikizler aynı kilo da olmaz illa biri 300 gram fazla olur

mrbaaa benide listeye eklermisin bgn transferin 2.gunu yasim 25 ilk deneme 5AA kalitede tek transfer yapildi kan testi gunumse 10 ağustos dualarinizi eksik etmeyin

Komşum ekstra ücret alıyorlar diye özel hastanede varis çorabından bebek mamasına kadar her şeyi yanına almıştı sizin sistem iyiymiş kuzum

Bu rakamlar baya yakın sizin için ama hangi hastaneler bilmiyorum tabi ben pendikte 3-4 yere daha sordum 35bin -41bin -55bin bu şekilde fiyat aldım normal doğum için tabi hastane seçimi fark ettirir muhtemelen

Evet canım benim bunlar normal şeyler bazı ikizlerde biri bir hafta önde gidiyor biri bit hafta geride olabilir ama sakıncası yok ikizler aynı kilo da olmaz illa biri 300 gram fazla olur
Doktor da öyle dedi ayn cnm

Bu rakamlar baya yakın sizin için ama hangi hastaneler bilmiyorum tabi ben pendikte 3-4 yere daha sordum 35bin -41bin -55bin bu şekilde fiyat aldım normal doğum için tabi hastane seçimi fark ettirir muhtemelen
Ben de bir sorayım bu hafta. Ya inan sırf normal doğum için bu rakamları gözden çıkardım, devlet o kadar tantana yaptı doğal olan normal doğum diye, kendileri uygulasa direkt gider devlette doğururum Pendik Ankara’dan daha iyi bir seçenek. Daha konforlu. Bir de kış günü olacak. Ay heyecan yaptım bi sorayım yarın. Telefonda medipol fiyat bilgisi veriyor mu?

İyiyim canım Elhamdüllilah
Sen ne yaptın doktor ayarladın mı canım
Malesef özel e gıtmeyı düşünüyorum eşim gelsın eve bu hafta gitmeyi düşünüyorum 20 +1 olduk erken değil dimi?

Kızlar şimdi size bir şey soracağım geçen dolap ve şifonyer atmıştım ya ikisi için 50 bin fiyat verdiler mdf ve lake boyaymış .Şimdi sormak istediğim şu şimdi sipariş verirsem yarı ödeme yapılıyor sonra teslimatta yarısı .1 ay sürüyormuş teslimat .Herkes çok erken diyor ama kadın da diyor ki şimdi 50 ye aldığınız 2 ay sonra 70 olur herşeye her an zam geliyor malzemelere zam geldikçe biz de zam yapıyoruz maalesef diyor .Bu konuda da haklı gerçekten ben de öyle düşünüyorum .Çok kararsız kaldım versem mi sipariş çok mu erken

Ben sana fiyat bilgisi vereyim canım uğraşma aramak için medipol pendik normal doğum 41 suda doğum 59 sezeryan 47 bin fiyat verdi
Emsey hastanesi normal 35 bin sezeryan 40 bin (sanırım sezeryana pek odaklamadım) cavide ebe de eskiden oradaymış ayrılmış odaları vs de çok güzel diyorlar doğum başlayana kadar odana geliyormuş ebe doktor vs özel alan gibi dediler
Lokman hekim hastanesi var fatma hanım 45 bin normal doğum gülcan hanım ( normal doğumcu bir dr muş kendisi de) varmış bir de emseyden geçmiş oda 55 bin normal direk sezeryan almıyormuş ama zorunlu sezeryan olursa 60 bin dendi
Yüzyıl hastanesi var haziranda komşum doğum yaptı sezeryan 35 bindi oda
Içlerinde sadece medipol suda doğum yapıyor diğerleri yok dedi
Tusa hastanesi varmış birde tuzla da ondan fiyat almadım ama dr melis varmış cavide hanım onunla da çalışıyor orada da suda doğum var istersen onun fiyatını sorabilirsin

Yaa çok sağol genelde temmuz zammı olur, bu zamlanmış hali mi yoksa bir daha zam gelmiş midir. Cavide ebeye de instagramdan yazdım iletişim bilgisi için. Pazartesi bi görüşmelerimi yapayım, yani aynı fiyatlara geliyorsa neden olmasın. Heyecanlandım ya, iyi ki bu konuyu açmışız burada

Açıkçası bizim de eşimin tayin işi var olursa taşınacağımız için şimdilik genel sordum karar da veremedim açıkçası hangisi olsun diye birinde karar kılarsam eğer onu yakın zamanda tekrar ararım dedim ben şuan pdf olarak ina may gaskin - doğuma hazırlık rehberini okuyorum oradaki hikayeler de beni epey heyecanlandırıyor ebe şenayin ins hesabında okunacak kitaplarda görmüştüm vakit bulursanız tavsiye ederim

Canım bence erken değil. O bir ay dediyse daha fazla sürer zaten gibime geliyor

Nerden buldun pdfi acaba bana da özelden gönderebilir misin

Aynen canım odayı ölçüp biçip oma göre sipariş vereyim diyorum Allah’ın izniyle kullanmayı nasip etsin Rabbim bebeğime sağlıkla
Amiiin, gelince bizimle de paylaşırsın ben oda işine girmedim henüz sadece Ikea’dan şifonyer aldım beni bir süre idare etsin diye, şimdi taşınma sürecimiz geliyor ağustos sonunda. Durumumuza göre belki doğumdan sonraya kalır oda :)

Paylaşırım tabi canım , her şeyi gönlüne göre olur inşaallah senin de , kolaylık diliyorum taşınmak da zor bu süreçte kolaylıkla atlatın inşaallah

Bende bana kalsa mobilyaya bu ay bakmak istiyorum ama annemle eşim sanırım eylülü bekleticek onlar acele etme diyip duruyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…