- 8 Şubat 2024
- 777
- 1.306
- 33
- 25
Bende dün senin söylediğin bu zam olayını eşime söyledim ama pek umursamadı onlar Eylül ekimi kafalarına yazmış fikirlerini değiştiremiyorum bende ağırlaşmadan herşey hazır olsun istiyorum ama bana uyan yokValla herkes bir şey diyor canım ya Herşey de gün geçtikçe zamlanıyor bilemedim valla
Anladım canım evet ben de aynı düşüncedeyim ya ağırlaşmadan hal olsun büyük şeyler dediğin gibi neyse eylüle az kaldı zaten kuzumBende dün senin söylediğin bu zam olayını eşime söyledim ama pek umursamadı onlar Eylül ekimi kafalarına yazmış fikirlerini değiştiremiyorum bende ağırlaşmadan herşey hazır olsun istiyorum ama bana uyan yok
Ben öncelikle bez alayım diyorum, sonrasına bakarımKızlar bez alışverişi için ne düşünüyorsunuzbenim açıkçası niyetim ybb (elimde mevcut bi arkadaşım verdi) ama ilk çocuk nasıl olur hiç fikrim yok ve alışamazsam diye bez stoklamayı düşünüyorum
Bende düşündüm kimi çocukta pişik yara yapabiliyor bezler ama stoklayanı da duydum epeyBen öncelikle bez alayım diyorum, sonrasına bakarımArkadaşım sleepy önerdi, Rossmann’ın kahverengi serisinden de çok memnun kalmış ama pahalı dedi. Sleepy’nin serilerini inceler alırım ama işte pişik olur falanca olur diye düşünüyorum, stoklamak risk mi olur ıslak mendil stoklayabilirim. Yine Sleepy’nin parfümsüz bilmemnesiz bir serisi var, ondan alırım
Ben arkadaşına uyacak gibiyimArkadaşım diyor bezleri ıslat bir kutuya koy öyle kullan falan filan ama ben konforu da severim arkadaşlarıslak mendil şunlardan biriydi galiba almak istediğim
Molfix de olabilir evet, prima almayacağım kesinBende düşündüm kimi çocukta pişik yara yapabiliyor bezler ama stoklayanı da duydum epeybende molfix düşünmüştüm başlangıçta
Valla şuan kafamda bu şeylerin hepsi çok büyüyor, ama havalar biraz serinleyip modum yine yükselirse ben de düşünebilirimBen arkadaşına uyacak gibiyimhatta bebeklikte dışkı oluşunca bir arkadaşım yıkıyordu bebeğini oda bana çok güzel gelmişti ilerde daha kolay alışması tuvalete demişti
6 aylık olmuşsun maşallah.Şu sıcaklar bir bitseydi, yani dışarısı aşırı sıcak da değil ama ev bir türlü serinlemiyor ya. Uykuya hasretim, hayatımda bu kadar terlediğim bir yaz hatırlamıyorum. Evde ayıptır söylemesi iç çamaşırıyla geziyorum, her türlü estetikten uzağım. Çok erken ANAYIM BEN ANA moduna girdim
Bende buna katılıyorum canımMolfix de olabilir evet, prima almayacağım kesin
Aşkım senin göbeğin nasıl şu an sende atar mısın ay benim göbek hala yok ağlıcam6 aylık olmuşsun maşallah.Göbeğin nasıl? Bana şimdiden 6 aylık gibisin denildi 6 aylık göbek nasıl oluyor acaba gösterir misin rica etsem?
Aşkım senin göbeğin nasıl şu an sende atar mısın ay benim göbek hala yok ağlıcam
Ay ne var ağlanacak ya? Sen de atar mısın? Hemen çıkmaması daha iyi diye biliyorum.Az kilo alırsın işte çok güzel bence.Aşkım senin göbeğin nasıl şu an sende atar mısın ay benim göbek hala yok ağlıcam
Benim göbeğim henüz çok büyümedi ya6 aylık olmuşsun maşallah.Göbeğin nasıl? Bana şimdiden 6 aylık gibisin denildi 6 aylık göbek nasıl oluyor acaba gösterir misin rica etsem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?