Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Valla herkes bir şey diyor canım ya Herşey de gün geçtikçe zamlanıyor bilemedim valla
Bende dün senin söylediğin bu zam olayını eşime söyledim ama pek umursamadı onlar Eylül ekimi kafalarına yazmış fikirlerini değiştiremiyorum bende ağırlaşmadan herşey hazır olsun istiyorum ama bana uyan yok

Anladım canım evet ben de aynı düşüncedeyim ya ağırlaşmadan hal olsun büyük şeyler dediğin gibi neyse eylüle az kaldı zaten kuzum

Kızlar bez alışverişi için ne düşünüyorsunuz benim açıkçası niyetim ybb (elimde mevcut bi arkadaşım verdi) ama ilk çocuk nasıl olur hiç fikrim yok ve alışamazsam diye bez stoklamayı düşünüyorum

Ben öncelikle bez alayım diyorum, sonrasına bakarım Arkadaşım sleepy önerdi, Rossmann’ın kahverengi serisinden de çok memnun kalmış ama pahalı dedi. Sleepy’nin serilerini inceler alırım ama işte pişik olur falanca olur diye düşünüyorum, stoklamak risk mi olur ıslak mendil stoklayabilirim. Yine Sleepy’nin parfümsüz bilmemnesiz bir serisi var, ondan alırım

Arkadaşım diyor bezleri ıslat bir kutuya koy öyle kullan falan filan ama ben konforu da severim arkadaşlar ıslak mendil şunlardan biriydi galiba almak istediğim

Eklentiler

• IMG_7521.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_7522.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 31
Bende düşündüm kimi çocukta pişik yara yapabiliyor bezler ama stoklayanı da duydum epey bende molfix düşünmüştüm başlangıçta

Arkadaşım diyor bezleri ıslat bir kutuya koy öyle kullan falan filan ama ben konforu da severim arkadaşlar ıslak mendil şunlardan biriydi galiba almak istediğim
Ben arkadaşına uyacak gibiyim hatta bebeklikte dışkı oluşunca bir arkadaşım yıkıyordu bebeğini oda bana çok güzel gelmişti ilerde daha kolay alışması tuvalete demişti

Ben arkadaşına uyacak gibiyim hatta bebeklikte dışkı oluşunca bir arkadaşım yıkıyordu bebeğini oda bana çok güzel gelmişti ilerde daha kolay alışması tuvalete demişti
Valla şuan kafamda bu şeylerin hepsi çok büyüyor, ama havalar biraz serinleyip modum yine yükselirse ben de düşünebilirim

Şu sıcaklar bir bitseydi, yani dışarısı aşırı sıcak da değil ama ev bir türlü serinlemiyor ya. Uykuya hasretim, hayatımda bu kadar terlediğim bir yaz hatırlamıyorum. Evde ayıptır söylemesi iç çamaşırıyla geziyorum, her türlü estetikten uzağım. Çok erken ANAYIM BEN ANA moduna girdim

6 aylık olmuşsun maşallah. Göbeğin nasıl? Bana şimdiden 6 aylık gibisin denildi6 aylık göbek nasıl oluyor acaba gösterir misin rica etsem?

Kızlar bence bez stoklamayın çünkü her çocuk farklı oluyor sanki bi kaç marka deneyip bebeğiniz hangisinden memnun kalırsa onla devam edersiniz ıslak mendik olarak da molfix izotonik sulunun içeriği temizmiş sanırım onu öneriyorlar hem onu hemde pamuğu ıslatıp kullanıcam sanırım

6 aylık olmuşsun maşallah. Göbeğin nasıl? Bana şimdiden 6 aylık gibisin denildi6 aylık göbek nasıl oluyor acaba gösterir misin rica etsem?
Benim göbeğim henüz çok büyümedi ya en son attığım fotoğraftan pek bir fark yok. Yarın çekerim tekrar
Herkes ŞİMDİ BAŞLARSIN ALMAYA, ASIL ŞİMDİ GÖRECEKSİN falan diyor. Herkes dediğine göre vardır bir bildikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…