Her gün hareket hissediyor musun peki? o haftalarda hergün hissediliyor falan deniliyorBenim göbeğim henüz çok büyümedi yaen son attığım fotoğraftan pek bir fark yok. Yarın çekerim tekrar
Herkes ŞİMDİ BAŞLARSIN ALMAYA, ASIL ŞİMDİ GÖRECEKSİN falan diyor. Herkes dediğine göre vardır bir bildikleri
Ay benimde tam olarak bu göbek hatta ben ferace giyen biriyim ultra bol o bile yapışıyor şimdiden
Gerçekten miAy benimde tam olarak bu göbek hatta ben ferace giyen biriyim ultra bol o bile yapışıyor şimdiden
Evet evet, sizlerin de yakındır ya. Ben 19/20 gibi hissetmeye başlamıştımHer gün hareket hissediyor musun peki? o haftalarda hergün hissediliyor falan deniliyor
Ben kaynanamı sevindirmeyeceğim diye kodlamıştım kendimi ondan geç büyüyor heraldeAy benimde tam olarak bu göbek hatta ben ferace giyen biriyim ultra bol o bile yapışıyor şimdiden
Evet ben 3 gündür falan günde 2-3 kere ufak tekmeler hissediyorum onun dışında bazen de bir yerde toplanıyor karnım geriliyor hemen onu fark ediyorum sen hissettin mi ?Gerçekten miiyi o zaman orta halliyim diyeceğim kendimi çok şişmiş hissettim yahu.Peki bebek hareketleri nasıl? Her gün mü hissediyorsun?
Ben de hissettim ama her gün hissetmiyorum bazen 2 gün falan hissetmediğim oluyor.Sonra arada bir pıt pıt ediyor.Evet ben 3 gündür falan günde 2-3 kere ufak tekmeler hissediyorum onun dışında bazen de bir yerde toplanıyor karnım geriliyor hemen onu fark ediyorum sen hissettin mi ?
Standart diye biliyorumBugün kızçeme kaynanamdan ilk hediyesi geldi bana da.Hastane çıkışıÇok duygulandım…Detaylıya girmeden alışveriş yapmayayım diyorum.Çünkü bazı sebeplerden dolayı tarama testi sonucunu henüz alamadım…Lakin sepetlerim favorilerle doldu.Bu hastane çıkışları standart mı yazlık kışlık var mı onu anlayamadım ben ya.
Bende kaynana da yokBen kaynanamı sevindirmeyeceğim diye kodlamıştım kendimi ondan geç büyüyor heralde
Evet benim de çok minik böyle sanki karnıma sürtüyor ama saniyelik oluyor bazen de baloncuk gibi oluyorBen de hissettim ama her gün hissetmiyorum bazen 2 gün falan hissetmediğim oluyor.Sonra arada bir pıt pıt ediyor.
Ben böyle bir an önce haldır huldur tekme atacağı günleri bekliyorumEvet benim de çok minik böyle sanki karnıma sürtüyor ama saniyelik oluyor bazen de baloncuk gibi oluyor
Sağ ol canısıAy aşkım maşallah gerçektennnn
Yarın sabah atıyım balımmm güncelAy ne var ağlanacak ya? Sen de atar mısın? Hemen çıkmaması daha iyi diye biliyorum.Az kilo alırsın işte çok güzel bence.
Ay bende hala öyle hisler asla yok yarın 18+0 oluyoruzEvet ben 3 gündür falan günde 2-3 kere ufak tekmeler hissediyorum onun dışında bazen de bir yerde toplanıyor karnım geriliyor hemen onu fark ediyorum sen hissettin mi ?
Az kaldıBen böyle bir an önce haldır huldur tekme atacağı günleri bekliyorumEşim de hissetsin istiyorum ondan sanırım
Herkes aynı zamanda hissetmiyormuş zaten panik yapılacak bir şey yok.Ben de her gün hissetmiyorum 2-3 günde bir belli belirsiz nadir bir pıt …Bobette nin dediği gibi 20. Haftadan sonra belirginleşiyormuş.İki hafta sabredelimAy bende hala öyle hisler asla yok yarın 18+0 oluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?