Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Her gün hareket hissediyor musun peki? o haftalarda hergün hissediliyor falan deniliyor

Bugün kızçeme kaynanamdan ilk hediyesi geldi bana da.Hastane çıkışı Çok duygulandım…Detaylıya girmeden alışveriş yapmayayım diyorum.Çünkü bazı sebeplerden dolayı tarama testi sonucunu henüz alamadım…Lakin sepetlerim favorilerle doldu.Bu hastane çıkışları standart mı yazlık kışlık var mı onu anlayamadım ben ya.

Gerçekten mi iyi o zaman orta halliyim diyeceğim kendimi çok şişmiş hissettim yahu.Peki bebek hareketleri nasıl? Her gün mü hissediyorsun?
Evet ben 3 gündür falan günde 2-3 kere ufak tekmeler hissediyorum onun dışında bazen de bir yerde toplanıyor karnım geriliyor hemen onu fark ediyorum sen hissettin mi ?

Standart diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…