- 8 Şubat 2024
- 777
- 1.306
- 33
- 25
Çok sabırsızlanıyorum artıkHerkes aynı zamanda hissetmiyormuş zaten panik yapılacak bir şey yok.Ben de her gün hissetmiyorum 2-3 günde bir belli belirsiz nadir bir pıt …Bobette nin dediği gibi 20. Haftadan sonra belirginleşiyormuş.İki hafta sabredelim
3 gün önceki halim işte kızlar
Bende nasıl bu kadar yavaş ilerliyorum bilmiyorummaşallah sen de çok iyisin.Ben niye böyle oldum bilmiyorum
Sen normalsin ya ben çok şişmişim bence.Bende nasıl bu kadar yavaş ilerliyorum bilmiyorum
Ama benim bu kadar olmama rağmen iç bacaklarım felan çatladı şimdiden kilo bile almamama rağmen ben çok çatlamaya meyilliyimSen normalsin ya ben çok şişmişim bence.
Ya benim göbeğim çatladı eşime denk gelsin diye bu akşam denk geldi nasıl olduysa bu kadar mıydı diyor çok hafif bişeymişBen böyle bir an önce haldır huldur tekme atacağı günleri bekliyorumEşim de hissetsin istiyorum ondan sanırım
Yapısal bi durum sanırım.Bol bol yağlan kremlen masaj yap kendineAma benim bu kadar olmama rağmen iç bacaklarım felan çatladı şimdiden kilo bile almamama rağmen ben çok çatlamaya meyilliyim
Benim kız biraz önden gidiyor sanırım o şimdiden 19+0 geçiş yapmıştır bende 18+2 oldum da 5-6 gün önde birde benim yağ dokusu az ondan normal hissetmen demişti dr herkeste farklı oluyormuş en kısa sürede nasip olsun sanadaAy bende hala öyle hisler asla yok yarın 18+0 oluyoruz
Ayh koparttın beniYa benim göbeğim çatladı eşime denk gelsin diye bu akşam denk geldi nasıl olduysa bu kadar mıydı diyor çok hafif bişeymişdedim 200 gram bebe den osmanlı tokatımı bekliyorsun o haldur huldur kısmı sanırım 22 den sonra falan olur diye düşünüyorum
Benim de kalça yanlarım çatlamaya başlamış yaAma benim bu kadar olmama rağmen iç bacaklarım felan çatladı şimdiden kilo bile almamama rağmen ben çok çatlamaya meyilliyim
Valla öyle kuzum ama bana göre baya iyi yani de adamı kesmedi işteAyh koparttın beniEşine söyleseydin onu hissetmesi bile mucize.Biz kendimiz zor hissediyoruz hafif hafif dürtmeleri.
mrbaaa benide listeye eklermisin bgn transferin 2.gunu yasim 25 ilk deneme 5AA kalitede tek transfer yapildikan testi gunumse 10 ağustos dualarinizi eksik etmeyin
Komşum ekstra ücret alıyorlar diye özel hastanede varis çorabından bebek mamasına kadar her şeyi yanına almıştı sizin sistem iyiymiş kuzum
Malesef özel e gıtmeyı düşünüyorum eşim gelsın eve bu hafta gitmeyi düşünüyorum 20 +1 olduk erken değil dimi?
Valla herkes bir şey diyor canım ya Herşey de gün geçtikçe zamlanıyor bilemedim valla
Mayala neredesin
Gerçekten miiyi o zaman orta halliyim diyeceğim kendimi çok şişmiş hissettim yahu.Peki bebek hareketleri nasıl? Her gün mü hissediyorsun?
Hemen vize vs ne lazımsa ayarlayıp oraya geliyorumYok vallahi burada kıyafet bile götürme bebişe orada kaldığın sürece hastanenin kıyafetlerini giydiriyorsun bez ıslak mendil çıt çıtlı atletler patikler çoraplar bere falan hepsini çekmeceye katıyorlar sen kendine tek pijama takımı kat emzirme iç çamaşırı falan yeterli senin için bile bezler her şey kaldığın oda da elinin altında oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?