yine de iyi düşünmüşsün kuzuminşallah faydalı olur yapılacak tedaviler ağrılarına
Bu benim hamilelikte ikinci uçak yolculuğum, ilkinde demiştim bir daha uçmayacağım diye. Sonra sebebini unuttum ama şuan yine anladım. Bitik bir vaziyette havaalanında boş koltuklarda uzanıyorumçok yoruldum ya. Uçağım da gecikiyor, akşama kadar böyle yatarım artık
Hay Allahdiyorum bu kadar yatarsam çocuk olunca o tempoya kim uyacak tamam geçmesini bekleyeyim ama yine yatarak
Ben böyleyim canım belki 7-8 kere kalkıyorum , asla deliksiz ve derin uyku yok bende
Maşallah canım sağlıkla devam etsin inşallah bebişlerinAz önce geldim doktor gebelikten kaynaklı olduğunu söyledi korse yazdı birde varis çorabı onun için sabah eczaneye gideceğim çorap için onlar ölçü alacaklarmış birde magnezyum yazdı bakalım inşallah faydası olur
Alttan önce eliyle baktı sonra vajinal ultrason yaptı Rahim uzunluğunu ölçtü sonra tekrar karından bebeklere baktı dedi Rahim uzunluğun gayet iyi bebeklerin kalp atımları var Amniyon sıvıları da iyi gözüküyor kısa olarak baktı zaten dedi 22.detaylı ultrason olacaksın
Ben de yaptırmayı düşünmüyorum zaten ameliyathanede her şey steril ve eldivensiz nerdeyse kimse dokunmuyor paslı da olmayacağına göre
Maşallah canım sağlıkla devam etsin inşallah bebişlerinmagnezyum da fayda sağlıyormuş benim hoş yine de ayaklarım ağrıyor da sebebini bilmiyorum benim geçen rahim ağzı uzunluğuna normal ultrasonda bakmıştı hiç alttan muayene olmadım canım
Si bilirsiniz ben önlemimi aldımsizin kararınız tabıkı
Maşallah canım sağlıkla devam etsin inşallah bebişlerinmagnezyum da fayda sağlıyormuş benim hoş yine de ayaklarım ağrıyor da sebebini bilmiyorum benim geçen rahim ağzı uzunluğuna normal ultrasonda bakmıştı hiç alttan muayene olmadım canım
Her şeyin yolunda olması çok güzel maşallahBenimkiler ilk alttan eliyle bakar sonra üstten ultrason ama doktor Alttan ultrasonla ölçtü dedi şu an uzunluk iyi herhangi bir kısalma yok belim çok ağrıyor diyince onlar da erken doğumu tetikler diye önlem amaçlı baktı. Bizim burda alttan normal gebe olmasan da hep alttan bakıyorlar
Doğrudur canım her dr da farklılık gösteriyor zaten buradan da onu anladımBenimkiler ilk alttan eliyle bakar sonra üstten ultrason ama doktor Alttan ultrasonla ölçtü dedi şu an uzunluk iyi herhangi bir kısalma yok belim çok ağrıyor diyince onlar da erken doğumu tetikler diye önlem amaçlı baktı. Bizim burda alttan normal gebe olmasan da hep alttan bakıyorlar
Offff çok fena ve sinir bozucuArkadaşlar yaşadığım rezilliklerin haddi hesabı yokzaten çok yorgundum, erkenden de havaalanına geldim 16:25 uçağı için. Sonra önce gecikti, sonra bindik uçak kalktı, bir saat boyunca daire çizdi, sonra da pilot uçakta teknik arıza var iniyoruz tekrar dedi. İndik, bekliyoruz, yeni uçak gelecekmiş. Korkunçççççç, ne zaman gelecek, ne zaman kalkacağız ne zaman varacağız belli değil 24 saat yolda olacağım galiba
Hadi ya benim fobim var hiç aram iyi değil ama inşallah çabucak varırsın gideceğin yere meşakkat çekmedenArkadaşlar yaşadığım rezilliklerin haddi hesabı yokzaten çok yorgundum, erkenden de havaalanına geldim 16:25 uçağı için. Sonra önce gecikti, sonra bindik uçak kalktı, bir saat boyunca daire çizdi, sonra da pilot uçakta teknik arıza var iniyoruz tekrar dedi. İndik, bekliyoruz, yeni uçak gelecekmiş. Korkunçççççç, ne zaman gelecek, ne zaman kalkacağız ne zaman varacağız belli değil 24 saat yolda olacağım galiba
Valla onu daha soylemedı bana cnm benimŞifa olsun inşallah
Bende ilk gebeliğimde yaptım bunlarda henüz doktor bahsetmedi tek doğum için değil hamilelikte önlem için yapılıyor ben de yaptırmıştım doktor ne söylüyor ben yapıyorumşeker yüklemesi yapacaklar mı sana da
Her şeyin yolunda olması çok güzel maşallah
Doğrudur canım her dr da farklılık gösteriyor zaten buradan da onu anladım5.haftada kese için gidince dr gelene kadar burada hep alttan muayene olduk yazılınca direk çatala oturmuştum kadın sen gebesin ne işin var orda sedyeye gel demişti her yiğit farklı yiyor yoğurdunu
Arkadaşlar yaşadığım rezilliklerin haddi hesabı yokzaten çok yorgundum, erkenden de havaalanına geldim 16:25 uçağı için. Sonra önce gecikti, sonra bindik uçak kalktı, bir saat boyunca daire çizdi, sonra da pilot uçakta teknik arıza var iniyoruz tekrar dedi. İndik, bekliyoruz, yeni uçak gelecekmiş. Korkunçççççç, ne zaman gelecek, ne zaman kalkacağız ne zaman varacağız belli değil 24 saat yolda olacağım galiba
Valla onu daha soylemedı bana cnm benimonu da söylerse tabıkı yaparım onu da cnm benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?